OBOS-Ligaen 2024

Tipper at oppstilling av mur blir et tema på Kongsvingers treninger til uka.
Det også? Jeg vet ikke om det er nok dager i uken til å trene på alt som må rettes på etter dette oppgjøret her.

Tar jeg ikke helt feil er det personlige feil bak det meste Stabæk har puttet på.

Tre nesten identiske frispark rett gjennom muren, to av de resulterte i scoring.

Egersund fikk inn en utligning i sluttminuttene dessverre. Virker som om det har vært en relativt jevn kamp utifra sendingen til Tv2

Første frisparkscoringa er muligens dårlig mur, muligens jævlig godt satt. Siste er elendig keeperarbeid. Der skal han klare å slå den ut.
4-0 målet er gavepakke fra han senegaleseren på KIL, selger seg helt i duell med Diabate.
Masse personlige feil, men også fullt fortjent seier til Stabæk. KIL har vel ingen avslutninger på mål. Vinjor og Gerson er djupt savna på laget.
Hilsen bakt i solsteiken på Nadderud.

@Champis Hva er dine tanker om Bassekou Diabaté på Stabæk? Tror du han kan levere varene også på øverste nivå?
Første gang jeg så han i vinter, så var jeg positiv til han. Synes han var bevegelig og så fysisk spennende ut. Skjønte ikke all negativiteten blant mange Stabæk-folk. Så har han tatt et par steg, har litt mer ro med ball i beina nå, og han imponerer litt mtp. måten han avslutter på ved enkelte anledninger. Men han må fortsatt slipes på en del ting. Jeg tror absolutt at han kan levere i Eliteserien og bli solgt utenlands.

Det å reise fra Sandnes å være skuffa med 1 poeng etter å ha ligget under 3-1 en periode var rar følelse. Denne kampen gir vi vekk 3 scoringer til Ulf. Bare på den ene muligheten vår hadde vi 7 skudd som på en aller annen måte ikke gikk inn. Det var flere sjanser enn hva Ulf hadde i hele kampen. Dagen derpå er jeg fornøyd at vi endelig tar poeng borte, men denne kampen skulle vi ha vunnet.

LFK styrer spillet og har mye ball mot Sogndal. Sogndal er lave og kompakte bakover. 1-2 sjanser til LFK. Ellers lite å skrive om
Det var en typisk 0-0 kamp, defensiv trygghet ble prioritert fremfor det offensive av begge lag.

LFK totalt sett best, men Songdal hadde en stor sjanse på overtid som var svært nær.

Samstundes er det eit viktig poeng borte og det mot eit lag vi var regna som ganske like. Sånn sett er det likevel mykje positivt å hente med tanke på at vi låg bak med 2 mål.

Han hadde et fysisk potensial, men virket uryddig teknisk og hang ikke med taktisk i vinter.

Men de har jobbet MYE med han. Bob var veldig tydelig på at han ønsket seg en spiss med fysikk og tempo og det har gan fått. Målet mot Åsane viser at Diabate har utviklet seg teknisk, og at selvtilliten er høy for tiden.