Everton Klubbtråd

Uten poengtrekk hadde vi vært tre poeng bak genierklærte De Zerbis Brighton.
Dyche er ikke mannen til å lage toppklubb av Everton men jeg er virkelig glad det er han som har jobben i den situasjonen vi er.
 
Dyche er ikke mannen til å lage toppklubb av Everton men jeg er virkelig glad det er han som har jobben i den situasjonen vi er.
Han må ha gjort noe riktig for det så stygt ut en stund.
Everton har ingenting i Championship å gjøre og vi trenger disse oppgjørene her, så absolutt bra at dere holder dere oppe.
 
Litt artig faktum at laget i går hadde passert utlendingsreglene fra før EU reglene kicket inn. 3 ikke briter (eller ikke engelske faktisk) i startelleveren. 2 etter at Young kom på for Mykolenko.
 
Sannsynligvis 2 bytter fra forrige kamp, når vi ødela muligheten for gull for naboen.Young inn for Mykolenko og Onana inn for Gueye
 
Da er vi matematisk trygge også. I hvertfall hvis de ikke finner mer fjas å trekke for.
 
Juhu,da var plassen reddet.Hvem er på utgående kontrakt i klubben?

Lonergan, Coleman, Young, Gomes, Alli. I tillegg går lånene til Danjuma og Harrison ut. Sistnevnte har jo brent bruer så det holder i Leeds og regner med at vi går for permanent overgang.
 
BBC tar sin oppgave som statssubsidiert kringkaster alvorlig og bringer oss hemmeligheten back snuoperasjonen.
 

Vedlegg

  • Screenshot_20240428_131412_Facebook.jpg
    Screenshot_20240428_131412_Facebook.jpg
    273,1 KB · Sett: 12
Og den seieren var ekstremt viktig. Både for de tre poengene og å holde Forest nede i suppa men også fordi de to neste er nullpoengere. Brentford har plutselig husket at de er et brukandes forballag og Liverpool er bare mye bedre enn oss.

Det var jo et tips med bom av startellevereske proporsjoner. Nå kommer de to kampene jeg hadde håp om at vi skulle ta poengene, kan bare beklage på forhånd.
 
Hva er ståa med Onana for tiden? Fått med meg at han knapt har spilt de siste 5-6 kampene. Gueye foretrukket?
 
Hva er ståa med Onana for tiden? Fått med meg at han knapt har spilt de siste 5-6 kampene. Gueye foretrukket?

Gueye er rett og slett mye bedre til å spille Dycheball. Onana er nok isolert sett Evertons beste spiller mtp teknikk og talent men han har for høy risiko og for mange balltap til å funke som anker i Dyches system. Når han er god er han dritgod men han har kostet oss altfor mange baklengs. Men Gueye begynner å trekke på årene.

Som konservativ muslim (han har tidligere boikottet pride greier osv) så er det vel ikke usannsynlig at han vil tiltrekkes av en siste lønningsdag i Saudi. Onana går nok også så det blir spennende å se hvem som er tenkt som anker neste år.
 
Er det ikke bedre å sparke Dyche?og beholde Onana og de få andre som er gode.Vi har jo berget plassen, og Dyche ball er kjedelig å se på i lengden.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp