In the name of Love

9 Jul 2023
2.461
En smilende israelsk soldat holder ut et prideflagg med påskriften 'In the name of love', og bak han skimter en ruinene fra det Gaza som modige israelske soldater i verdens mest humane hær -har smadret. Der de israelske soldatene i verdens mest humane hær, har drept rundt 12000 mennesker og nokså nær - ti ganger så mange som de grusomt terroristiske palestinerne drepte i Israel 7. oktober.
I Israel vet ikke hvor mange væpnede palestinerne drepte, i tillegg til de 300 soldatene og de rundt 50 politioffiserene de drepte - men israelske medier har skrevet om heltemodige israelere som forsvarte seg mot de angripende palestinerne. Jeg ville ikke kalle disse for terrorister, men væpnede palestinere på Gaza - som forsvarer sitt land og folk mot angripende okkupanter, de omtales svært ofte som terrorister. Som jo helt soleklart må være en feilstempling - for slik å stigmatisere palestinerne.

Det er så tildegrader KVALMT - å vise til kjærlighet og et pride-flagg, foran et smadret Gaza med flere drepte palestinere på 5 uker, enn det har blitt drept zionister og Israelere - siden de europeiske zionistene begynte å emigrere fra Europa og til Palestina rundt 1880-tallet.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp