Kidderminster- Fleetwood Town 15.00 Viaplay
Slough Town- Grimsby 15.00 Viaplay
Crewe- Derby 15.45 Viasport+
Charlton- Cray Valley 18.30 Viasport +

Alle som har spilt Måltips vil sikkert ha glede av å vite at Swindon nå har redusert. Nå står det Swindon 1 – Aldershot 7. (Og det er da snakk om Town, ikke Supermarine.)

Og 1-1 endte det.

En får nesten være tilgitt dersom en ikke har særlig kjennskap til Cray Valley Paper Mills. De låter som en nyvinning, men jeg ser de har vært i drift siden 1919, og da stort sett vært hjemmehørende i obskure distriktsligaer fram til de tok plass i Southern Counties East League foran 2005/06-sesongen. Derfra rykket de videre opp til Isthmian Leagues andrenivå før 2019/20-sesongen, der de stadig er hjemmehørende, og hvor de spiller i systemets Division One South East. Til nå i sesongen har de kun avviklet fem seriekamper (men til gjengjeld spilt hele ni FA-cupkamper, deriblant tre omspill, etter at de trådte inn i turneringen i den andre av de to førkvalifiserende rundene).

Fjerde nonliganivå, altså. De er naturligvis i første ordinære runde av FA-cupen for første gang. Jeg ser imidlertid at de nådde finalen i den riksdekkende FA Vase-turneringen i 2018/19, så her er det neppe særlig tvil om at en lokal forretningsmann har vært inne med tunge midler for å dra i gang et satsingsprosjekt. Så snart vedkommende trekker seg tilbake, vil Cray Valley Paper Mills atter falle tilbake til sin mer naturlige plass i nonligahierarkiet.

Scoringer i 5 av 6 omkamper som startet 20:45 før det er spilt 10 minutter. Horsham-Barnsley (Vsport3) startet kvarteret før og står 0-2 etter 24 minutter. Lukter målfest?
Synd at det bare vises en kamp. Vsport 1 har darts live og Vsport+ har darts i reprise....

Horsham-Barnsley 0-3 etter at bortelaget har scoret på alle avslutninger på mål. Avgjort denne.

Det er ikke så ofte jeg ser et britisk lag jeg aldri har hørt om før, men det skjer altså i kveld når Cray Valley Paper Mills F.C. fra Isthmian League South East Division (nivå 8) tar imot Charlton Athletic F.C. på Badgers Sports Ground.

Kampen starter 20:45 og vises på Viasport 3!

Som forventet er det Charlton som styrer denne kampen, men etter halv omgang spilt er stillingen ennå 0–0.

Charlton-målvakten er ute på 17 meter og sparker ned Mills-spissen. Burde nok vært frispark og rødt kort, men blir av en eller annen grunn straffe og gult i stedet.

Straffen ekspederes sikkert i mål, og det står nå 1–1 på Badgers.

Edit: Og to minutter på overtid kommer en Mills-spiller helt alene med keeper, men flagget kommer opp. Den ser svært tvilsom ut på reprisen. Kanskje det er dommernes måte å gjøre opp for straffeavgjørelsen.

1–1 pause.

20.45 går York City-Wigan på Viasport 3, for de som ikke vil se Champ (PNE-QPR) på Viasport 2. Notts C-Shrews går også men neppe på en tilgjengelig kanal.

AFC Wimbledon - Ramsgate FC på Viasport 1 kl. 20:45 i kveld.

Nivå fire mot nivå åtte (Isthmian League South East Division). ❤️

Ramsgate kommer fra en sterk uavgjort borte mot selveste Cray Valley Paper Mills, mens Wimbledon tapte borte mot Gillingham etter en sen scoring av hjemmelagets midtstopper Conor Masterson.