Fantasy Premier League 23/24

Fantasy
"Erik ten Hag has confirmed that Scott McTominay, Bruno Fernandes and Marcus Rashford have trained ahead of Sunday's game."
 
Med Bruno i trening så velger jeg å stå med ham. I mangel på gode alternativer så kjører jeg heller ikke ut Gusto for -4 da jeg har troen på at han i hvert fall får én start - to om jeg har fetteflyt. Det betyr at Maguire er eneste byttet denne runden. Spørsmålet der er om man går for en offensiv Dalot for et ræva United når man allerede har Onana, en Dunk som kan score på dødballer eller en SGW-spiller med fin kamp? Jeg heller mot en av de to første alternativene for å få 15 DGW-spellere. Synes heller ikke det er så mange fristende SGW-spillere defensivt. Muligens noe fra Everton, men det er litt meh med to lag som allerede har sikret plassen og rykket ned. Tror også at United kan finne på å rote inn en kasse mot Arsenal så er ikke så lysten på å hente noe derfra heller.

Det blir et ræva valg uansett, men skal tenke på det til i morgen.
 
Tror jeg bare sparer byttet da egentlig.
1FT med 1.1 ITB og kjører bench boost:

Ederson Petrovic
Gabriel Saliba Dalot Burn Porro
Foden Palmer Bruno Gordon Son
Jackson Haaland Isak
 
Tripps får neppe mer enn 1 start. Tipper han starter med et innhopp og hvis alt går veldig bra, så starter han KANSKJE neste. Men både Hall og Livramento har vært decent, begge har vært med på å snu Newcastle-skuta. Så hvorfor risikere noe med Trippier ? Men det gjør også at Burn skiller seg litt ut fra Livramento/Hall som Newcastle-asset.
Ville du gått for Burn i Newcastle-forsvaret denne runden?
 
Schär til Burn er det åpenbare, men er det noe som er verdt en hit eller to? Har kun 1FT.

Kjører BB37.

Angrer som sagt som en hund på at jeg droppet Jackson og endte opp med Højlund...
 

Vedlegg

  • Screenshot_20240510_172345_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240510_172345_Samsung Internet.jpg
    327,9 KB · Sett: 11
Saka visstnok usikker, og også merket gult i spillet.

Spørsmålet er da om man skal hitte inn Richarlison/Gordon, eller satse på at Saka blir klar.
 
Nesten mitt irritert over at Bruno er klar... Var rimelig innstilt på å bytte han ut for Richarlison. Men sa blir det nok å spare byttet.
 
Hva ville folk gjort om de satt med Maddison før BB? Selge eller gamble på at han kommer inn i laget igjen? Må ditche Maguire og har to andre litt usikre kort i laget, men to FT.

Maddison benket de to siste kampene, litt usikker på om han bare har vært dårlig eller om det var en liten knock inne i bildet. Mener å huske kommentator nevnte en liten kjenning når jeg så en av kampene han var benket, men er ikke sikker. Har ikke vært merket på spillet.
 
Tenker 3 - 4 - 3 på FH med Jackson, Isak og Haaland på topp. På midten tenker jeg Gordon, Palmer, Son + en av Foden / KdB, men hvem bør jeg gå for? Tenker Ederson eller Gvardiol. Tanker der?
 
Er Gusto gamble nå med James tilbake? Ser vel ikke for meg at det skal gambles med James på slutten nå, eller? Er cucu helt safe?
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp