Jeg husker det som det var i går

Mimrer tilbake til tiden da en måtte være ekstra sparsom og var mot impulskjøp av Playstation 1 spill, der gjerne lå oppom noen ukelønner og mer til, så kjipt om en endte med en komplett fiasko.
Da var Official UK Playstation Magazine og deres PS1 Demo skiver gull verdt, ettersom de ble utgitt flere ganger i året, og hvor en fikk prøvespille 5-10 ulike spill, der ville være alt fra action-skytespill, beat em up, eventyr, musikk og danse relaterte til bilspill eller fotball.

Her bommet jeg faktisk sjeldent, og samtlige av de man kjøpte i ettertid hadde en lenge kost seg med gjennom de kortere demosnuttene fra nevnte magasin.

Må ha vel hatt ei mindre bunke med den slags liggende rundt på gutterommet i 1998, men få gir meg like mange videospilldemo minner som Demo Disc 39 (Utgitt i Desember 1998) og Demoen fra året etter i 51 (også Desember), får her fikk en første gang prøvd seg på Spyro the Dragon og senere Quake II. Begge levde raskt opp til forventningene, og har forblitt legendariske videofavoritter, mye takket være all den fantastiske musikken, variasjonen og utallige timer med moro og skrekk.
For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
Husker også hvor knotete men ufattelig sexy det var å prøve Tomb Raider 3 for aller første gang. Kamera som zoomer inn på baken hennes når hun kryper og kravler på alle fire, til stønnelydene Lara lagde, nærmest orgasme enkelte ganger, bidro i mye hopp og sprett og en god del du er dau, start på nytt øyeblikk. Men det var vel verdt det, der og da.

40 Winks (1999) var et av disse man aldri fant i noen spillsjappe, men så ut som en slags Ray-Man møter Sly Cooper i stil og lyder.

This is Football var vel ofte omtalt som "overlegent" FIFA spillene, men synes de ofte kom med knotete styring og ble aldri helt overbevist. FIFA hadde kulere musikk og nei, kom meg aldri lenger enn til demoversjonen.

Mulig prisene på PS1 spill gikk i en riktig retning, for tror ikke det ble mye flere demoutgivelser i samlingen utover 00-tallet, så mulig den i tampen av 1999 (51) var en av de aller siste.
Men i det minste for man ned til Spiderman i Oslo og kjøpte inn Quake 2 ikke lenge etter, og det ble et av de beste videospillkjøpene en kan huske.
 
Samantha Fox !

0_Samantha-Fox.jpg
 
Samantha Fox !
Foxy lady ja.

Var det via side 3 piken i The Sun eller lignende britisk Tabloid at Samantha slo seg først opp?
Burde vel hatt ei babe-tråd (mulig grisetråden er allerede en side bakom?) her inne.

Uansett, bildet du posta var jo både sexy men også litt uskyldig på samme tid, som er jo sterk kontrast til de fleste av side 3 (fra The Sun) pikene utover 90 og tidlig 00-tallet (fra min ungdomstid), hvert fall som nådde norske medier. Der var det ikke mye naturlig og "uskyldig" igjen.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp