Løst Hva med et utelivs-forum?

8 Jul 2023
3.680
På VGD i sin tid hadde vi et slikt forum som var flittig brukt. Der kunne man snakke pent eller stygt om forskjellige utesteder rundt om i landet, eller skryte uhemmet av sin stamplass. Underholdende skåletråder ble også opprettet, og skriftlig snøvling var ikke uvanlig der.

Det er vel ikke alltid anbefalt å skrive her inne når man er påvirket av alkohol, men heeelt innafor i et slikt forum...
 
Det er rimelig spesielt å sitte på diskusjonsforum når man er på fylla.
Det er mange spesielle folk her, så det er ikke så rart. På VGD postet vi da vi enten var på vei på vorspiel, eller etter man er kommet hjem fra byen eller naschspiel. Det er også flere av oss som setter pris på å sitte alene eller med en partner å ta seg noen glass.

Og man trenger da ikke skrive i fylla heller. Div. utesteder kan anbefales, eller fortelles historier om. Mye å hente.
 
Det er mange spesielle folk her, så det er ikke så rart. På VGD postet vi da vi enten var på vei på vorspiel, eller etter man er kommet hjem fra byen eller naschspiel.
Kjør på. Det kan sikkert bli noen interessante episoder når folk med skyhøy promille ryker i tottene på hverandre.
 
Kjør på. Det kan sikkert bli noen interessante episoder når folk med skyhøy promille ryker i tottene på hverandre.
Slik jeg husker det fra VGD, så var det et av forumene der det var minst krangling. Folk var for det meste i godt humør.
 
Vi ønsker å unngå unødvendig mange forum-kategorier da de gjør at forumlisten blir veldig lang og uoversiktlig. Foreslår derfor følgende:
1. opprett "Utelivstråden" og evt "Skåletråden" under Off-topic-forumet
2. opprett en tråd under Mat og drikke-forumet som omhandler utesteder

Avslår ønsket, men skulle det i fremtiden vise seg å være et behov for et Uteliv-forum kan man da revurdere det.
 
Personlig skal jeg slutte å skrive innlegg i fylla ;)
Hehe, ja ser den. Men det vil jeg se før jeg tror. Det gjelder å tenke at "ville jeg skrevet og sendt dette i edru tilstand". Er svaret nei eller tvilende, så sendes det ikke. Har gjort dette noen ganger, og det funker.

Jau, får se om jeg lager en slik tråd, men synes det var så greit den gangen vi hadde eget forum for slikt.
 
Jau, får se om jeg lager en slik tråd, men synes det var så greit den gangen vi hadde eget forum for slikt.
Joda, men godt poeng fra teknisk. Blir fort et rotete og uoversiktlig forum med massevis av forumkategorier, så alle innfall og ønsker skjønner jeg man ikke kan godta. La oss si de hadde godtatt ditt ønske, så kommer neste som vil ha egen kategori for matvarehandel, pudler, såpeoperaer og favorittstier. Blir mye det vettu.
 
Jeg har skrevet flerfoldige innlegg (og tråder) i fylla. Funker greit det, selv om det blir noe mer patos og noe mindre logos.
Joda, har forsåvidt gjort det jeg også. Men det er litt artigere med et forum der fyllaskriving er mer akseptert. Mange legendariske tråder på VGDs utelivsforum.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp