Ryder cup 2023.

Kult bilde :)

80278158.jpg
 
Ovenstående stats fra datagolf.com viser at Viktor faktisk var best av alle, med 9,67 færre slag enn snittet. Rahm havnet på andreplass. Rett og slett fantastisk golf Viktor spiller for tiden!
 
Ovenstående stats fra datagolf.com viser at Viktor faktisk var best av alle, med 9,67 færre slag enn snittet. Rahm havnet på andreplass. Rett og slett fantastisk golf Viktor spiller for tiden!
Fantastisk og selv amerikanerne snakker jo nå om at Viktor for tida er verdens beste. Bare så synd det ikke er noen Majors snart, i den formen Viktor er nå. Uansett form er ferskvare og hva Viktors hovedmål kommer til å være neste sesong er garantert å vinne en Major. Jeg tror han kan klare det, han er så stabil nå på alle områder i spillet at han vil være i toppen på dem alle og plutselig så får han fullklaff.

Ser at mitt inntrykk på putting stemmer bra og at Sam Burns var veldig bra på putting. Tok Rory lang til å få stengt den døra. Men det visste vi jo også, at er det noe Burns kan så er det å putte.

Ja, det nærspillet til Viktor har blitt som natt og dag, siden Viktor ble proff. Husker han slet litt med putting til å begynne med, mest fordi han slet med å lese greenene på gamlemåten, mens putting-stroket hans har alltid vært meget bra. Etter aim point, ble det stabilitet og kraftig forbedring på selve greenen. Men nå det siste halvåret, har jo vært magisk når han har forandret spillet runt greenene fra nesten dårligst i feltet til å bli en styrke. Kombinert med smartness og fortsatt stabilt jernspill blir det jo dynamitt. Da han for et par år siden gjorde grep for å øke lengdene på drivene, klarte han overgangen bra, selv om stabiliteten ikke er helt der den var, så er den ikke så langt unna heller og de økte lengdene var verdt det. Dessuten at han nå i selve jernspillet om ikke helt McIlroy klassen (det er det jo ingen som er akkurat på det), så får han virkelig bra høyde på jernslagene sine nå og kan stoppe ballene på greenen mye bedre enn i starten. Etter samarbeidet med Mayo har jo cippingen blitt fantastisk. Etter uttalen I suck at chipping, er han nå jaggu blitt helt Spieth rundt greene.

For de som ikke har fått nok golf, her er videoen fra da Viktor vant US Amateur i 2018.
Viktor Hovland, road to stardom.

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp