Casper Ruud

Ingen tvil om at Roma er mest prestisjetung. Monte Carlo er vel ikke engang obligatorisk, toppspillerne kan erstatte poengene derfra med en annen turnering på rankingen.
Jeg tenker prestisje har lite med formelle krav. For eks. holder jeg Barcelona og Queens høyere enn for eks. Acapulco.
Jeg synes Monte Carlo er den med mest sjarm, prestisje, og historikk. Sammen med Brisbane, Queens, AO, og Wimbledon min favoritturnering. Men uansett tror jeg vi alle tre kan være enige om at Madrid er på tredjeplass.
 
Ja, da hadde han jo også fått WO til semien. Men sett i forhold til Roma og tid til forberedelser der i den turneringen hvor Casper kanskje har de største sjansene til å ta tittelen i en Masters, så kan det ha vært en fordel.
Hvor mye større sjanse gir du Casper for seier i Roma kontra seier i Madrid om han hadde vært inne i semi der nå? Basert på formuleringen over, men jeg kan ha misforstått.
 
Hvor mye større sjanse gir du Casper for seier i Roma kontra seier i Madrid om han hadde vært inne i semi der nå? Basert på formuleringen over, men jeg kan ha misforstått.
Nja, når en ser hvem som nå ville ha møtt han i semifinalen og så finalen, Rublev, som jeg forresten i forkant hadde rett under det absolutte favorittsjiktet, så ville Casper hadde gode sjanser, men FAA var rett og slett i det umulige hjørnet i matchen mot Casper så det blir jo bare hypotetisk. Men hva en har sett i tidligere år, er at forholdene i Roma passer Casper veldig bra. Men der kan han selvsagt møte både en Sinner og en Alcaraz, eller Novak i bedre form enn de var i nå (-Novak da som ikke var i Madrid for annet enn en subjektiv jury-pris).
 
Ble jo ekstra synd med tapet mot FAA når man ser veien han fikk videre til finale. Nå har vel både Alcaraz og Sinner trukket seg fra Roma, så burde være en ny stor mulighet for Casper
 
Ruud og Djokovic på kollisjonskurs i kvarten i Roma. Synd han ikke "fikk" Nadal i sitt tablå. Ut ifra seeding, Zverev i semi, men her blir det stopp i kvarten.
 
Ikke utenkelig at Ruud kan slå Djoko igjen her, men enn så lenge får vi holde ham som en liten underdog allikevel. Så må naturligvis begge kommet seg til det stadiet allikevel. Er ingen garanti for at det skjer heller. Eksempelvis kan Djoko få Cerundolo 4R (eventuelt Khachanov, men russeren er elendig mot de beste). Ruud har en potensielt ekkel motstander i Shelton i samme runde, men han amerikaneren kan fort ryke før det.
 
Håper på en ny Ruud-Kecmanovic kamp i andre runde. Kampen i Madrid var det høy kvalitet over og god underholdning
 
Bingo!
De er snart på banen, så får vi se om Caspers gode venn kan komme nærmere et sett denne gangen.
Litt forsinkelser, men rekker å få satt på en ny kanne med kaffe. Blir spennende å se Casper på grusen og forholdene i Roma, det skal passe han veldig bra. Må bare fortsette der han slapp, for det er nok en veldig godt forberedt serber som møter han nå, for han viste jo han kom til å møte Casper igjen om han tok seg videre. Så forventer en tøffere motstand for Casper denne gangen, selv om oddsen denne gangen er stor fordel Casper. Vel som regel ved oddssetterne hva de gjør når, ihvertfall når det gjelder høyprofilerte matcher, så de norske nervene er fortsatt veldig avslappet. :)
 
Endel nordmenn på tribunen høres det ut som. Vel Casper som vanlig velger å begynne å serve. Viktig at førsteservene sitter nå... Regner med at Miomir vil forsøke seg på endel serv/volley, så får vi se på Caspers passeringer da om det blir et slikt matchbilde.
 
Vel Casper som vanlig velger å begynne å serve.
Er noe mentalt å ligge med snuta foran igjennom det første settet, istedenfor å alltid må utligne. Det betyr ikke allverden, men jeg har sett nok matcher hvor man følger hverandre fram til 4-5 (eller 5-6), og serveren da kommer under, og så bare glipper hele settet ut av hendene på et blunk, uten at man kan rebreake.

Sjøl valgte jeg alltid å starte og serve, det ga det lille psyklogiske overtaket, følte jeg. Det sagt, jeg vet at relativt mange velger å ta i mot også, så vi har alle vår strategi.

Men velger man å serve, og bryter, så føles 3-0, 4-1 og 5-2 noe trygt over seg ved sidebyttene, og man kan slå seg litt løs. I motsetning til ett games overvekt.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp