Casper Ruud

Æsj, ramsalt nedtur i Roma!

Utrolig hvordan kampen snudde etter 6-0 i første sett, men det er ikke nødv. noen fordel å vinne sett med de sifrene, og så er jo elefanten i rommet det som skjer med serven og bevegeligheten. Det så rett og slett ikke helt bra ut, og det var tydelig i ansiktet til Ruud også at dette var noe som prega han. Samtidig sterkt av Kecmanovic, som vel også så ut til å slite med noe. Da får vi håpe på at dette er god pleie for vennskapet, som noen satte spørsmålstegn ved om det ble ny seier til Ruud.

Da går Ruud inn i French Open med en del spørsmålstegn rundt seg. Etter en forrykende åpning på grussesongen, ser det ikke like bra ut på nåværende tidspunkt. Så får vi se om han velger (og har mulighet til) å spille i Genève.
 
Så tydelige mer og mer smerter i ansiktet til Casper og han var etterhvert desverre mer skadet enn Miomir. Det var ganske tydelig å se fra tidlig i det andre settet at han slet med noe. Jeg trodde først det var noe med nakken, da servene fallt betraktelig, men det var nok noe i hofte korsrygg virket det mer som etterhvert. Servekvaliteten fallt betraktelig og på slutten var det så vidt han fikk ballene over nettet i servene. Casper klarte ikke bevege seg naturlig rundt på banen. Når han fikk ballene rett i banen så slo han fantastiske forehander, men det nytter ikke når han ikke kan bevege seg naturlig, det måtte bli tap. Så får vi håpe han kutter ut Geneve og blir frisk nok til å gå langt i RG.
 
Nå håper man bare å få noen beroligende beskjeder fra team Ruud, utrolig surt om han er skadet og det ødelegger hans sjanser i FO.
 
Nå håper man bare å få noen beroligende beskjeder fra team Ruud, utrolig surt om han er skadet og det ødelegger hans sjanser i FO.
Jeg tror det var noe som skjedde på oppvarmingen i dag. Jeg plukket opp noe bekymring og halveis kommentarer mellom Casper og benken til Casper allerede helt i starten av matchen, men trodde det kanskje gjaldt Miomir som da tydelig slet med korsryggen. Men måten Alex Stober var innvolvert i den samtalen på benken, så fryktet jeg det verste. Men hadde dette vært noe som er langvarig og alvorlig, så tviler jeg på at benken hans hadde pushet på for seier og avansement. Så vil tippe at de så for seg at kom han seg videre og fikk en hviledag så ville ting være bedre. Dessuten når Casper klaget høylydt og på norsk ute fra banen i andre settet om at han ikke klarte å bevege seg, så var det ingen grunn for teamet til å pushe om sjansene var at det kunne forverre noe.
 
Virker heldigvis ikke veldig alvorlig.

Må forøvrig si at du har bra med ekspertise på Casper sitt kroppsspråk. Her plukket du opp mye.
Ja, det er bare å håpe at dette løser seg raskt, forbanna irriterende for Roma er virkelig et sted Casper har sjans til å gjøre det helt store og det viste han i første settet også. Men som sagt så var jeg litt ekstra oppmerksom ettersom jeg tidlig la merke til at Alex Stober var mer enn vanlig aktiv i samtale på benken og så håpet jeg de snakket om Miomir, men fikk en guffen følelse som bare økte på ettersom Casper begynte å misse endel server og ganske grove misser også og hastigheten på servene sank i forhold til hvor hardt han ofte kan serve. Så uten det varselet hadde jeg kanskje ikke vært like oppmerksom på at Casper ikke klarte å løpe like lett rundt på banen som vanlig. Dessuten når han fikk de rette ballene, så kamuflerte han jo skadene med noen steinharde og velplasserte forehander.

Men mot slutten av matchen var jo ansiktsutrykket ikke til å ta feil av, han hadde store smerter virket det som, så han skal ha for innsats og tæl og det samme gjelder jo Miomir.
 
Der kom nok forklaringen på hvorfor Casper takket for seg så tidlig i Roma. Han var invitert på gallamiddag på Slottet idag ifb med statsbesøk av den danske kongefamilien. No-brainer det.
 
Sist redigert:
Der kom nok forklaringen på hvorfor Casper takket for seg så tidlig i Roma. Han var invitert på gallamiddag på Slottet idag ifb med statsbesøk av den danske kongefamilien. No-brainer det.
Tenkte akkurat det samme når jeg så det på tv'n. Skulle jo selvsagt vært i Roma og spilt om tittelen der. Nå har 2 store muligheter for en masters 1000 tittel gått at skogen, så da blir det bare å vente til neste år.
 
Trekningen for Geneve er klar. Casper er andreseed, Djokovic er førsteseed.
Caspers mulige vei til finalen basert på ranking:
-Bye
-Hijikata
-Baez
-Shelton
-Djokovic
 
Spent på Bye i første runde. Kommer vi forbi der så er mye gjort.
Noen fordeler skal jo toppseedete ha. Virker ikke å være noen spesielt farlige Q spillere heller, som kan være noen større trussel enn Hijikata i andre runden. Kvartfinalen blir nok sikkert mot Baez. Men i semien er jeg langt fra sikker på at det blir Shelton og så håper jeg på en drømmefinale mellom Casper og Djokovic og at Casper nok en gang vinner, hadde vært magisk og rettet enda mer på innbyrdes statistikk dem imellom.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp