Norske fotballspillere i utlandet

Litt merkelig disponering av lag fra trener Bergstrand med Gulliksen alene på topp og en trio bestående av Wikheim, Bergwall og Fallenius bak der. Men bevares, de leder ril pause mot Västerås.
Malmö, med Botheim på laget, ligger under med 1 mål mot Elfsborg. Berg Johnsen verken på banen eller benken.

Gulliksen i ferd med å få kultstatus i Djurgården.
Västerås får straffe som Zetterstrøm i Djurgårdenburet redder, det kontres og Gulliksen får ballen på egen banehalvdel. Han stormer oppover banen, drar av 3 motspillere på veien og setter kula iskaldt i mål.

Var Fallenius og ikke Gulliksen som scoret vel?

Men i helvete da.... så Malmø mot Elfsborg på TV og så bare denne halvveis på mobilen. Og da VGLive meldte Gulliksen, så trodde jeg på det...
Satan!
På klippet fra målet ser det også sånn ut faktisk. Eurosport filmer at Gulliksen feirer etter målet, så VGLive var vel litt raske på avtrekkeren

Johnathan Rasheed tilbake mellom stengene for Värnamo, og de leder 1-0 borte mot Bajen. Man har prøvd 2 andre keepere for det meste i går, uten at det har vært noen suksess.

AH-O fra start for Mainz, som leder med ett mål til pause. Med seier i dag er det ingen fare for at Mainz rykker direkte ned, men det hadde vært greit å slippe unna kvalifisering.

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.

Hugo Vetlesen er i ferd med å få kultstatus i Brügge. For en karakter!

Det endte 1-1, og Mainz ligger på kvalikplassen med to runder igjen. Det er fem poeng ned til direkte nedrykk, så de bør vel klare å unngå det.