Molde FK. Klubbtråd.

I studio hos TV2 ble det pekt på hva som åpenbart er den store utfordringen til Molde i år, noe alle som har sett litt fotball også ser; Intensiteten i forsvarsspillet er dårlig, det samme er forflytningsevnen. Verken høyt press eller å ligge i ramma fungerer, og motstanderne kan tidvis spasere seg frem til Moldes straffefelt. Per nå er Molde så dårlige defensivt at man føler motstander kan score på hva som helst og når som helst. Målene renner inn, og Molde har nesten bare møtt lag fra nedre halvdel på tabellen så langt.

Etter min mening burde Moe innsett at han ikke har mer å tilføre laget, men her legges det opp til seigpining i stedet. Synd for hele klubben.
 
Erling Moe sine svar og analyser er jo mer banale enn det vi lirer fra oss her inne!

«Vi må gjøre de dårlige periodene kortere og de gode periodene lengre»

«Vi må ha bedre prestasjoner og bedre resultater»
Dette er på nivå med hva en elevrådsleder svarer
 
Et annet spørsmål som presser seg frem; Noe av de viktigste i et lag er å bruke spillerne slik at de får brukt sine beste egenskaper. Og da må det også varieres hvordan man spiller avhengig av hvem som spiller. Jeg synes vi prøver på det samme samma f hvem som er utpå der?!
 
Det er vanskelig å si om disse banalene svarene er noe som forfølger Moe inn i garderobene. Sannsynligvis en dog blanding. Uansett blir man misunnelig på svarene som Knutsen, Thomassen, Horneland, Johannson mfl. gir i intervjuer. Der snakkes det taktikk!
 
Noen som har sett blokka til MFK-ledelsen på aktuelle trenerkandidater?!?
Kjenner jeg klubben rett, så satser de vel på at Moe gjør jobben og kjører på med ny kontrakt!

Det er 6 mnd igjen av kontrakten til omtrent hele trenerteamet, laget kjøres i dass og det er null motivasjon og egenkritikk å spore fra hovedtrener!
Nå må det virkelig skje noe snart!

Har hørt på samme leksa i tre år nå!
Ja, vi vant 150 kamper på rad i 22-sesongen, men det var flyt og marginer…for spiller var dørgende kjedelig!

Kan ikke se at Erling er rette mann til å endre dette, for det virker ikke som han har evnen til det!
 
Ingen forlanger at Erling skal svare på konkrete løsninger om hva han jobber med til media.

Men utfordringen er jo at han frem til nå på arrogant vis har avfeid at det er trøbbel. Noe alle, minus xG-folka, har sett lenge.
Forsterket av Trond Hustad har kritikere, etter middels resultater i serien, cupen og i Europa fått passet påskrevet, til gangs. Molde spiller elendig fotball, og sakte men sikkert spiller vi dårligere og dårligere. Erling burde trukket seg etter cupfinalen. Ferdig snakka!

Det som står igjen nå er ordene til Strande, og lite annet.
 
Kjenner vi til noen som kan fungere som "caretaker" frem til klubben får en varig trenerløsning på plass? Tviler på at klubben har vært frampå nok til at de har en god varig løsning i ermet.

Kan Mæland være en slik, eller må alt gammelt ut før vi kan bygge nytt?
 
Jeg sa opp abonnementet da jeg dro opp i den rosa skyen for 2-3 uker siden.
Hva!? Er du død?!🤯👻

RB kommer ikke til å komme med kritikk av Moe før vi er så langt ned i gjørma at sesongen er ødelagt.

Topp 2 og CL-kvalikk må være kravet. Opp dit er det 7 poeng, når vi taper neste kamp i Bergen. For det tror jeg vi gjør.
 
Kjenner vi til noen som kan fungere som "caretaker" frem til klubben får en varig trenerløsning på plass? Tviler på at klubben har vært frampå nok til at de har en god varig løsning i ermet.

Kan Mæland være en slik, eller må alt gammelt ut før vi kan bygge nytt?
Ser for meg Mæland kan bli den som får den rollen.
 
Må si det som bekymrer meg mer enn Moe er Neerland & Co. Erling kommer til å få fyken på et eller annet tidspunkt, mest trolig altfor sent. Men så er det altså disse folka som skal finne erstatteren hans.

Jeg har hatt masse positivt å si om MFK-ledelsen de siste åra, men må si klubben framstår mer og mer amatørmessig for hver sesong som går. Jeg liker en ledelse som ikke blander seg inn for mye og som holder seg i bakgrunnen, når det går bra. Nå har jeg ønsket handling i lang tid.
 
RB kommer ikke til å komme med kritikk av Moe før vi er så langt ned i gjørma at sesongen er ødelagt.
Tror ikke den kommer da heller. Selv i fjor så ventet vel Hustad til Molde gjorde det bra i Europa og dro til med en skikkelig "hva var det vi sa" til fansen og skulle ha det til at Molde knuste alle på absolutt alt. Pinlig type som nok ikke kommer til å endre seg.
 
Ser for meg Mæland kan bli den som får den rollen.
Kunne Klaksvik-teamet vært aktuelle frem til en varig løsning er på plass? De fikk jo mye ut av lite med stort fokus på tæl.

Eller kanskje vi kunne funnet noen som straks blir arbeidsledige i Danmark?
 
Må innrømme at jeg aldri har hatt troen på Hoseth som trener. Virker som en litt enkel type (ingen disrespect, vi er mange enkle typer her) med begrensede ferdigheter som kommunikator og motivator.

Begynte å lure på om jeg tok feil da Klaksvik herjet i Europa, men tror det var Mikkjels gode jobb han fikk muligheten til å flyte på.

Se til Mikkjel. Fantastisk jobb både i FFK og Klaksvik- og virker som en smart fyr, og en tøff type.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp