Molde FK. Klubbtråd.

Bare å glemme noe prat om toppstrid og seriegull. Først må helt basale ting på plass; innsats, vilje, tæl, stolthet. Dette er patetisk å se på.

Defensivt ligner ikke Molde grisen. Sandefjord kan ta en finte eller en kombinasjon, og vips er fire mann utspilt. Jeg har knapt ord for hvor dårlig denne prestasjonen er. Og nå skal det prates, prates og prates om å oppå hesten, heve seg, bla bla bla.

Kudos til Sandefjord for heftig innsats og fotball som er morsom å se på, i motsetning til Molde. Mer fortjent seier har jeg ikke sett på lenge.
 
Uforskammet dårlig, rett og slett.

Vi klarer jo faen ikke spille én god kamp etter å ha møtt HamKam, Eide, Odd, Strindheim, Haugesund, Hødd og Sandefjord. Alle kampene har vært svake, og nå ryker vi på 2 tap mot denne rekka av motstandere. Det er faen meg helt utrolig
 
Urovekkende svake prestasjoner over tid nå. Alt annet enn første serierunde har vel generelt vært svakt, for utenom et par minutter mot Haugesund. Nå har vi glidd på to av to bananskall så langt i sesongen. Har mer eller mindre brukt opp kvota for året og det allerede før det er spilt 10 seriekamper.

Urovekkende at kaptein Eikrem sier det som det er når man går inn til pause, men likefult så evner vi ikke å heve oss en tøddel i andreomgang? Det vitner jo om at det er noe fundamentalt galt et eller annet sted.
 
Dette er klassisk molde. Tar ikke grovjobbene, men liker best de store kampene.
RBK neste helg og den vinner vi sikkert overbevisende, men det blir alt alt for ustabile prestasjoner.

Opp på hesten igjen har blitt slagordet til MFK de siste sesongene.
 
Jeg orker rett og slett ikke å bruke energien min på denne gjengen. De fortjener ikke en kalori støtte eller en kalori oppmerksomhet.

Det eneste de fortjener er taushet og ryggtavler.
 
Du kan høre Moe skrike og brøle fra sidelinjen, og det virker som han ikke engang får kontakt med egne spillere. Første tegn på en garderobe som ikke har tillitt det..
 
Hver vinter glemmer jeg litt hvor pisselei man kan bli av Moeball. En cupfinale og et sluttspill i Europa der vi flyr på Gulbrandsen i sitt livs form så hadde jeg glemt det.

Vi er gode mot Glimt og i Europa med Moe.

Men det var faen meg Klaksvik med Magne og Daniel også.

Det er så hinsides skrøpelig.
 
Men vi har sikkert bra xG så da er det null stress. Børsen renner over med 7'ere i morgen. Tjohei!
 
Her ser vi fasit på hvorfor folk har vært og er Moe-out. Evner ikke å ha noe som ligner på et grunnspill. Totalt handlingslammet på sidelinja og er helt resignert. Null intensitet, null samhandling og ingenting som ligner på noe som helst. Totalt utspilt på midtbanen, spilles rett igjennom og blir parkert på kantene. De stikker enkelt bak stopperne og ingen plukker opp løp. Omtrent helt ufarlig fremover også utenom et par halvfarlige innlegg. Hvilke unnskyldninger ska Moe dra opp av hatten nå?
 
Du kan høre Moe skrike og brøle fra sidelinjen, og det virker som han ikke engang får kontakt med egne spillere. Første tegn på en garderobe som ikke har tillitt det..
Kom igjen gutter. Det er det han roper. Mange ganger.

Man ser jo at laget er rådville. Og det hadde gjort seg med litt trenervirksomhet og ikke bare halvmotiverende kom igjen-rop
 
Vi fortsetter med disse sedvanlige trippelbyttene. Virker som det er et slags forsøk på å forebygge skader, at vi skal benytte flere bytter, tidligere. Og at dette skal gå på bekostning av kampbilde og sunn fornuft? Ikke at det hadde stor betydning i dag ettersom vi så elendige ut både før og etter trippelbyttet.
 
I trenertrioen med Mæland, Strande og Moe - hva er rollen deres? Hvem gjør hva?
 
Jeg orker rett og slett ikke å bruke energien min på denne gjengen. De fortjener ikke en kalori støtte eller en kalori oppmerksomhet.

Det eneste de fortjener er taushet og ryggtavler.
Fy faen. Spillerne fortjener masse støtte, blir ikke bedre av tomme tribuner!
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp