Trenertråden

Tror også Georgson i Lillestrøm kan være en dark horse her. Hvis resultatene uteblir, hvor står tålmodighet har Lillestrøm?

Per dags dato tror jeg nok Bilborn er nærmest, så duoen Vik/Holme bak der også Michelsen men virker som Ham/Kam har ganske stor tillit til ham. Tilfeldigvis disse lagene som ligger nederst akkurat nå men jeg tror lagene som er nærmest har trenere som trolig sitter tryggere av ulike grunner.

Ødegaard/Tegström fikk jeg høre i fjor trolig overlever et nedrykk og dermed virker det som at det skal gå skikkelig ille før de får sparken. Moesgaard ledet Kåffå opp til ES og får nok anledning til å bli med de ned igjen. Georgson har jeg nevnt jeg er usikker på tålmodigheten til LSK, men spennende erfaring i alle fall og jeg tror ikke LSK får panikk etter 10 kamper. Isnes virker det som Godset har tålmodighet med, samt hvem er egentlig bedre der? Synes han fortjener å få tid. Skiri i KBK er vanskelig å vurdere, ikke et naturlig fast ES-lag og de hadde jo Michaelsen i lang tid før de til slutt måtte ta grep der. Vet ikke hvor tålmodig de er med Skiri, men tror han sitter trygt i utgangspunktet.

Så da blir det Billborn rett og slett fordi mange mener det er mulig å få mer ut av S08 over en hel sesong og skape mer stabile prestasjoner selv om de tidvis har et høyt toppnivå så er bunnivået ganske lavt igjen. Har fått 2 sesonger og tar fatt på sin 3. så da der det naturlig å forvente fremgang selv om det er mye utskiftninger. Tromsø har gått for internt opprykk, samt en assistent/delt hovedtrener som har vært i akademi og Skeid. Det er uerfarent på dette nivået og man har gått relativt høyt ut synes jeg til tross for å ha mistet Helstrup. Jeg tror ikke TIL er utålmodige, men kommer ikke resultatene kan det hende de blir nødt til å gjøre grep.

Nå har det bare gått tre runder så vanskelig å si, så man må jo også vektlegge historikken.
 
Holme/Vik og Billborn er nok det som er gjengangeren hos de fleste. Dog er jo jeg spent på hvordan det kan slå ut i Haugesund og Odd med nye trenere.
Virker som at Dokken startet noe på mange minussiden blant supporterne i Skien som helst ville ha Pimenta eller andre.
FKH med kraftig dreining i spillestil og er lag bestående av "barn'. Er det så kult å rykke ned med flott spillestil?
 
Mulig hukommelsen svikter meg men var det ikke litt klumper i grøten når Reka forlot AaFK? Reka er typen jeg ser for meg er såpass langsint og indignert at han ikke gidder å returnere
Mener det først og fremst var med daværende direktør, som jeg regner med ikke er i klubben den dag i dag.


Men Rekdal er vel ikke akkurat fremmed for å brenne broer på vei ut et sted, men for folk flest i byen der huskes han vel kanskje best for at han tok to cupgull og en fjerdeplass i ligaen som trener der. Sånn sett er det vel ingen annen trener som har levert sterkere resultater i den klubben.
 
Urawa - Gamba Osaka 0-1 nå kvarter igjen.

Høgmo, ryker han nå hvis det blir tap?

12.plass etter 9 runder i skrivende stund.
 
AIK vinner Stockholmsderbyet ganske overbevisende med 2-0 over Djurgården. Scoring og assist på Bersant Celina. Tipper Henning Berg sitter ganske trygt.
 
Et par tap til nå så gjøres det klar for kamelspising i Hamar og Rekdal/Frigård klare for ny redningsaksjon.
 
De norske trenerne leverer i Sverige. Både Henning Berg sitt AIK og Paco sitt Häcken vant i kveld. Begge klubbene henger bra med på tabellen
 
Tror også Georgson i Lillestrøm kan være en dark horse her. Hvis resultatene uteblir, hvor står tålmodighet har Lillestrøm?
Kan selvsagt være, men jeg gjetter at styret har ganske stor tålmodighet her. Går det helt skeis fram mot sommervinduet, så kan selvsagt alt skje, men jeg synes ikke ting tilsier det. Det er svært få i eller rundt klubben som forventer noe mer enn øvre halvdel av tabellen i år. Vintervinduet var helt forjævlig tragisk i tillegg, så han har ikke blitt servert tidenes stall heller. Endelig hadde vi midler på bok, men styret satt på henda og signerte has beens som Knudtzon og Bolly.

Så langt i år er kampen mot KBK den største ripen i lakken til Prosjekt Georgson, men seriepremierer er alltid vanskelig, især mot nyopprykkede lag. KBK var effektive og gode, mens vi vant alt av statistikker utenom den som teller mest. Hadde man spilt den kampen på nytt, ville trolig resultatet blitt et annet. KBK har jo ellers vist seg som et lag som slår fra seg også i de påfølgende tre rundene, så jeg tror ikke de vil bli den kasteballen alle så for seg.

5-0 mot Glimt er så klart objektivt alt for svakt, men ser man bak resultatet, så hang vi godt med i 50 minutter. Hadde ikke vært noe å si på om det sto 1-1 til pause. Det raknet i andre omgang når Glimt fikk seg et par kjappe og den nye stilen gikk opp i liminga. Men vi som følger LSK tett ser at det prøves på nye og veldig interessante ting i klubben. Dette vil selvsagt ta tid å få til å gå på skinner, men jeg regner med, og håper på, at styret vil gi Georgson (og Asterhed, som står for veldig mye av identiteten vi forsøker å skape oss) den tiden de trenger til å spille inn filosofien sin.

Vi får nå se, men jeg har klokkertro på prosjektet, så lenge vi klarer å tenke langsiktig. Når vi først spiller godt, ser vi fryktelig gode ut. Klarer vi å få opp stabiliteten gjennom 90 minutter, så tror jeg dette kan bli gøy å følge på med.

Men nå skal jeg ta av meg de gulsvarte brillene og sende stafettpinnen videre.
 
Veldig klønete, men håper ikke det blir en stor sak utav det der, med #metoo og greier.
Sånne uttalelser forstår jeg ikke. Hvorfor er man redd for at det skal bli en stor sak av det?

Om det hadde blitt det, så hadde det jo vært vel fortjent? Det finnes vel ingen situasjoner i verden hvor en mannlig trener eller spiller har forsøkt å klemme en mannlig dommer etter et rødt kort, så det er jo åpenbart at JJ gjør dette basert på at dommeren er en kvinne.

Det er nedlatende oppførsel og JJ fortjener all kritikken han får. Og sikkert litt ekstra også.
 
Sånne uttalelser forstår jeg ikke. Hvorfor er man redd for at det skal bli en stor sak av det?

Om det hadde blitt det, så hadde det jo vært vel fortjent? Det finnes vel ingen situasjoner i verden hvor en mannlig trener eller spiller har forsøkt å klemme en mannlig dommer etter et rødt kort, så det er jo åpenbart at JJ gjør dette basert på at dommeren er en kvinne.

Det er nedlatende oppførsel og JJ fortjener all kritikken han får. Og sikkert litt ekstra også.
Det som plager meg er at JJ tilsynelatende forsøker å snakke ned det han selv gjorde..

"– Det er ganske udramatisk og ble større enn det er. Jeg gjorde feil, tok noen skritt inn på banen og kolliderte med en Vålerenga-spiller. Det er ikke voldsomt noe måte, men det er kroppskontakt og jeg fikk rødt kort for det, sier Jönsson.

SVT tar også opp at det ble en liten klem på fjerdedommeren.

– Nja, jeg hadde snakket med henne en stund før og det var en «unnskyld»-bevegelse fra meg, og da måtte jeg trekke til meg armene ettersom det er forbudt med kroppskontakt. Det har jeg vel lært et sted en gang. I min iver glemte jeg begge disse tingene, men det var sluttminuttene og pulsen hadde gått opp, forklarer Jönsson."

Joda, han legger seg flat og sier unnskyld men samtidig så mener han jo det han gjorde ikke var så ille. Han springer bevisst utpå banen, det er noen meter også og ikke rett ved siden av sidelinja og han vet jo at han havner i løpebanen til enga-spilleren.

Også denne unnskyld-bevegelsen han prater om blir tynt, for den ene armen på skulderen kan forsvares som en slik bevegelse, men så tar han noen skritt i retning av fjerdedommer og omfavner med begge hender og lener overkroppen mot fjerdedommer. Da kjøper jeg ikke "nja, det var en unnskyld-bevegelse", da er det et forsøk på en klem.

Men jeg vil ikke si at det er trakassering eller forsøk på noe slikt, det er bare uheldig oppførsel fra noen som nok ikke tenkte helt gjennom hva han gjorde der og da. Bare synd han forsøker å forsvare seg, selv om det er naturlig reaksjon da det nok ikke var vondt ment eller noe forsøk på å være nedlatende. Samtidig må han straffes for å ha brutt regelverket (rødt kort) og mulig det blir ekstra straff for fysisk berøring av fjerdedommer i etterkant av rødt kort.

Må bare understreke at jeg synes det er uakseptabelt av JJ.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp