EFL ligacup 23-24

Nyeste kunngjøringer

Klart for semifinaler:

Tirsdag:
Middlesbrough- Chelsea 21.00 3+

Onsdag:
Liverpool- Fulham 21.00 3+

Returkamper spilles 23. og 24.januar.
 
Lagene:

Middlesbrough: Glover; van den Berg, Fry, Engel, Bangura; Barlaser, Hackney; I Jones, Howson, Crooks; Latte Lath

Chelsea: Djordjevic; Gusto, Disasi, T Silva, Colwill; E Fernandez, M Caicedo, C Gallagher; C Palmer, Madueke, Sterling
 
Ut fra hva de viste i kveld er det forståelig at Chelsea ikke har sin beste Premier League-sesong. Fullt fortjent Middlesbrough-seier. Stopper Fry slo unna alt som kom, og rensket også godt i lufta, mens gamlefar Howson patruljerte på midten og var oppi motstanderbeina som en pest og en plage. Egenproduserte Hackney var også et trivelig bekjentskap. Formidabel arbeidsinnsats av Middlesbrough-spillerne, men det spørs vel om det holder til Wembley-tur likevel.
 
Egenproduserte Hackney var også et trivelig bekjentskap.
Og i lokalavisen ryktes det alt i dag at Spurs og United følger ham, siden jeg ikke har sett all verdens av ham tidligere kan jeg ikke si om det bare er oppgulp pga én god kamp, men han så ut til å være flink i fotball.
 
siden jeg ikke har sett all verdens av ham tidligere
Selv hadde jeg aldri en gang hørt om ham, men det er knappest hans feil. Sågar Premier League-spillere har jeg et minimum av kjennskap til, mens majoriteten av disse Championship-utøverne dessverre forsvinner helt under radaren. Det er på tide å gjenoppta gamle sysler som å se Football League-ball på kro med andre forumbrukere. Jeg er helt ute av det, og har vært det i årevis. Da kan jeg i det minste glede meg over å registrere at Hayden Hackney er fra den vesle perlen Redcar ute ved nordsjøkysten, ikke mange kilometerne østover fra Middlesbrough og rett nord for en annen småby i dette området jeg har sansen for: Marske-by-the-Sea. Redcar Town har nettopp engasjert en lokal trenerpersonlighet jeg har hatt gleden av å hilse på under én av flere rundturer for å se nonligafotball i nordøst: Carl Jarrett. Flott type. Gjorde fine greier med den nydelige klubben Marske United. Måtte han få Redcar T opp mot toppen av Northern League Div II.

Ps. Enkelt å blande ihop Redcar Town og (det mindre) Redcar Athletic. Det er visst sistnevnte klubb som har hentet inn Jarrett som trener, ser jeg. Da snakker vi Wearside Football League, med muligheter for opprykk til Northern League. Ellevte nivå i pyramiden, altså.
 
Sist redigert:
Lagene:

Liverpool: Kelleher; Gomez, Konaté, van Dijk, Bradley; Gravenberch, MacAllister, Jones; Elliott, Jota, Luis Diaz

Fulham: Leno; Castagne, Adarabiyo, I Diop, A Robinson; Reed, Palhinha; B Reid, A Pereira, Willian; Raul Jimenez
 
Det var ikke mye vits i å ha forhåpninger om at Boro skulle ta seg til finale. Ble fullstendig overkjørt på Stamford Bridge og tapte 6-1.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp