Kamptråd: Klassikeren Brann - Rosenborg

Sånn utover å være søt og løpe fort, ser jeg altså ikke hva denne Renmark har å komme meds

Inn med Aahjem
 
Deilig med en trygg 2-0-ledelse så sent i kampen. Og enda deiligere når Aahjem er i enda bedre fysisk form og får starte hver gang. Gaupset er der hun skal være fysisk, aldri vært noen fantastisk avslutter.
 
Deilig med en trygg 2-0-ledelse så sent i kampen. Og enda deiligere når Aahjem er i enda bedre fysisk form og får starte hver gang. Gaupset er der hun skal være fysisk, aldri vært noen fantastisk avslutter.
Får se med disse trønderne da, har jo ikke akkurat spilt godt til nå denne sesongen men hatt voodoo av det sjeldne på slutten av kamper. Skal ikke se bort fra at de finner to kjappe her
 
Jeg skjønner at du evaluerer 2024-Selnæs basert på alt du har sett av han; kampen i går

Har sett RBK både i går, i tillegg til mot Godset og Glimt. Mot Godset tapte de 1-0, da var ikke Selnæs særlig god, mot Glimt tapte de veldig fortjent 1-3, da hadde han en av sesongens største tabber i serien, reaksjonen hans etter kampen var å kaste den unge keeperen under bussen, når alle var enig i at det var 99% Selnæs sin feil. I går var han en av banens dårligste, han hadde egntlig ikke noen annen funksjon enn å springe etter Brann spillerne og sutre på dommeren.

Men det som nok er sant, er nok at han henger atskillig bedre med enn Henriksen, som henger enda mindre med enn Selnæs. Han har heller ikke pasningsfoten til sistnevnte.

Men hvis du synses det ser veldig bra ut med duoen Selnæs og Henriksen så må du egentlig bare mene det. Jeg ville kanskje tatt det som ett tegn når absolutt alle nøytrale mener det motsatte.
 
Har Andrine Hegerberg lagt opp? Når spilte hun sist for Brann?

https://www.ba.no/andrine-hegerberg...er-dette-sier-brann-om-henne-na/s/5-8-2615839

Først nå når Champions League-eventyret er over, er hun på bedringens vei. Tilsynelatende.

– Jeg ser lys i enden av tunnelen nå, sier hun, uten å tørre å spekulere i når vi får se henne på banen igjen.

I alle fall ikke denne uken, og ikke den neste. Så langt tør hun strekke seg.

Branns sportssjef, Aleksander Olsen, har forhørt seg med klubbens medisinske apparat før han uttaler seg om midtbanespilleren.

– Det er ingen som kan si sikkert når dette vil forløse seg hundre prosent, forteller han.

Rehabiliteringen har vært utfordrende, og har krevd mye tid. Ingen kan sette noen dato på når Hegerberg er ventet tilbake, ifølge han.

– Alle spillere som ikke er tilgjengelige er viktige å få friske så raskt som mulig. Dette gjelder selvsagt også henne. Hun har vært ute lenge, og vi håper for hennes del at hun blir tilgjengelig så raskt som mulig, sier Olsen.
 
Fremtoner seg nesten litt komisk at hun nok ble hentet først og fremst som en profil, når vi har spillere som Kvamme, Mikalsen, Kielland og Gaupset. Det laget renner omtrent over av spillere som er lette å like.
Mye har endret seg etter hun ble hentet.
 
Mye har endret seg etter hun ble hentet.
Ja, der og da så det ut som noe vi trengte, det er jeg enig i. Men i etterpåklokskapens navn blir det litt vittig.

Når lagets desidert største profil forsvant, så steppet omtrent samtlige opp noen knepp etterpå.

Så kom selvsagt Kielland inn senere, så der bommet jeg litt.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp