KFUM - Brann

Men det stemmer rett og slett ikke at Finne hoppet inn med knottene først, som flere brukte som argument. At du nå mener at ditt eget argument var uvesentlig, det kan ikke jeg stå til rette for.
Vi har kanskje forskjellig oppfatning av hva "knottene først" betyr. Hadde han troffet han med oversiden av skoen, eller med siden av skoen, hadde jeg vært med på at det ikke er "knottene først". Men all den tid en spiller rammes av knottene til en motspiller, over la osss si hoftehøyde, er det "knottene først" i mine øyne.
 
Nei, jeg mener at man må vurdere hver situasjon individuelt, og at det her er keeper som er den voldsomme. Og som også er for sent inne. Det er noe helt annet enn å takle ball i stor fart, og så fortsette gjennom foten til en spiller.

Hva andre mener, det må du spørre de om.

Det er et mikrosekund fra Finne treffer ball til han kvester en keeper i ansiktet med knottene først. Som tydeligvis er helt ok fordi han var på ball.
 
Merkelig at de som er betalt for å diskutere fotball er nærmest klink uenig med deg da?
Det blir kirsebærplukking av værste sort, fordi det er nok av lønnede fotballeksperter som er enige med meg også.

Er det nytt for deg at det diskuteres fotball, hvor folk er uenige?
 
Vi har kanskje forskjellig oppfatning av hva "knottene først" betyr. Hadde han troffet han med oversiden av skoen, eller med siden av skoen, hadde jeg vært med på at det ikke er "knottene først". Men all den tid en spiller rammes av knottene til en motspiller, over la osss si hoftehøyde, er det "knottene først" i mine øyne.
Da har vi en helt forskjellig definisjon, ja. Uansett er vi enig i at reglene tillater rødt, jeg synes det er ekstremt strengt, du synes det er soleklart.

Greit nok. Du tar jo feil om hvilken klubb man skal holde med også, noe som er lagt mer alvorlig. Hehe.
 
Det å referere til "ekspertene" i studio som fasit på dommeravgjørelser er helt håpløst. De sier og gjør så mye feil når det kommer til regelverket at det fremstår helt merkelig at tv2 ikke sender dem på et dommerkurs så de faktisk kan lære seg det grunnleggende.

De burde heller hatt en tidligere dommer i studio som faktisk har fagkunnskap slik at det slipper å bli så mye feil, men det er vel i tv2 sin interesse at "ekspertene" hauser opp situasjoner og skaper dramatikk, noe de er svært gode på.
 
Syns for øvrig at en moderator skulle holdt seg nøytral på et forum. Virker ganske uprofesjonelt måten du skriver på her.
Er et par punkter her jeg vil kommentere på.

For det første er jeg tekniker. Jeg holder meg i all hovedsak unna moderering, unntatt i helt åpenbare, soleklare tilfeller, spesielt der andre mods ikke er tilgjengelige til å rydde opp. Jeg holder meg til å drifte den tekniske plattformen her.

For det andre så er jeg nøytral. Jeg har virkelig ingen stakes i dette, verken for eller mot Brann. Det betyr jo imidlertid ikke at jeg ikke kan ha meninger om situasjoner i en fotballkamp. Og et rødt kort er jo en spesiell situasjon det fort blir meninger om, uansett om man er nøytral tilskuer eller ikke.

Alle i teamet her er først og fremst forumbrukere. Vi er her for å diskutere, på lik linje som alle andre. Dessverre må noen også moderere, ellers blir det helt Texas her inne. Diskutopia er non-profit, og har ikke økonomi til å lønne eksterne moderatorer (og flere her har nok kanskje minner om eksterne moderatorer som tilsier at det kanskje er like greit). Det betyr at vi får moderatorer som også debatterer aktivt her inne. Vi unngår imidlertid å moderere diskusjoner vi selv deltar i – det tar noen av de andre seg av.


Til sist:
Til tross for at vi ikke er profesjonelle, så synes jeg det er leit å høre at du synes jeg fremstår uprofesjonell. Til slike situasjoner har vi et Moderatorklageforum hvor du kan sende inn klage/bekymring. Innspill her blir tatt på alvor, og behandles av noen andre enn meg.



Ønsker ikke videre svar på dette innlegget i denne tråden, det vil være en avsporing av kamptråden. Men syntes dette burde bli sagt. Eventuelle svar og innspill kan tas på PM til meg eller noen andre i teamet, eller i moderatorklageforumet.
 
Hva er vitsen. De har jo ikke skikkelig kamera til å trekke disse linjene uansett. Forbanna møl
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp