Liverpool vs Crystal Palace ⚽️ PL ⚽️

8 Jul 2023
29.100
1712925474415.png


Anfield, søndag 14. april kl 15.00


En Must-Win!! kamp med bold text, stor M, stor W og hele to utropstegn!!

Bortelaget sliter for å holde seg unna nedrykkssumpa, mens hjemmelaget fortsatt har håp om å kjempe om det gjeveste troféet helt inn.

Crystal Palace har fått hvile i 8 dager siden forrige match mot jukselaget. Akkurat det betyr ikke så mye, all den tid Liverpool hvilte i hele går..

CP kom fra et forventet tap, mens de røde fra Merseyside sitt tap kom overraskende.


Her ønsker jeg et toppet lag, og et velkomment gjensyn med Alisson.


Alisson

Bradley - Konate - Virgil - Robbo

Szobo - Endo - Macca

Salah - Darwin - Diaz


Så kjører vi TAA og Jota inn etter 60 min, samt muligens Jones og Elliott avhengig av stillingen. Hvis vi har flakset oss til en ok ledelse, kan Gakpo få siste 15 for Darwin.

Her forventer jeg at gutta tar seg sammen 300 % fra gårsdagens flaue opptreden. De skal være påskrudd fra start, vinne alt av dueller og ikke minst ha mye bevegelse og høyt tempo i pasningsspillet. Jeg har null tro på reprise av slakten fra 1989 (9-0), men her skal de for phanden vise at de fortjener millionlønn.


Tips (lenge leve optimismen): 4-1
 
Blir spennende å se hvem som får mest ut av å se kampen Liverpool- aTALANTA på video i hele går og idag og i morgen og diskuterer den i plenum.

Normalt skulle en tro det ble KLOPPS MENN men tida får vise.
 
Håper CP ikke bare sprer skinkene her. Tror ikke vi har mulighet til å gjøre noe med målforskjellen mot Villa, den blir tøff nok å vinne. Så trenger et påskrudd CP for å ikke tape med mer enn 2-3 mål.

Kamptips: 4-1

Edit: Jeg hadde jo allerede lagt inn et tips. Det hadde jeg glemt. Får stå ved 4-0 tipset da. Selv om jeg akkurat nå tror/håper på 4-1.
 
De kjemper mot nedrykk, så her blir det mer kniping igjen enn spredning av skinker..

Godt poeng det. De ligger jo faktisk bare 5 poeng foran Luton og 4 foran Forrest. Og begge de lagene plukker poeng om dagen, så CP kan ikke slå av.

Men man så mot City, at de ikke matcher topplagene nok til å kunne gi dem en kamp om poengene uansett. Så har null tro på noe annet enn en klar hjemmeseier her.

Det sagt, så var jeg sikker på hjemmeseier mot Atalanta også. Men mistenker at Liverpool gikk inn i den kampen med 95%, mens de går inn med 110% i dag.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp