Philadelphia Flyers

Nyeste kunngjøringer

Da er faktisk Fedetov i Philly. Det hadde jeg ikke trodd før sesongen startet.

Sårt tiltrengt støtte på keeperplassen og Ersson, da verken Sandström eller Petersen har vist seg som gode nok som backuper. Så er da det store spørsmålet om hvordan utviklingen til Fedetov har vært i Russland, og hva det faktiske nivået hans er per i dag.
 
Da er faktisk Fedetov i Philly. Det hadde jeg ikke trodd før sesongen startet.

Sårt tiltrengt støtte på keeperplassen og Ersson, da verken Sandström eller Petersen har vist seg som gode nok som backuper. Så er da det store spørsmålet om hvordan utviklingen til Fedetov har vært i Russland, og hva det faktiske nivået hans er per i dag.
Ser jo bra ut statistikkene hans. Spennende
 
Og kanskje viktigst så viser det at Briere og FOet vårt klarer å hente spillere fra Russland, ref Michkov som mange har vært redd for. Fedetov var jo no-go for to år siden, så dette er strålende nyheter.

Og Fedetov er på plass, lol. Russisk bjørn det her:

IMG_7787.jpeg
 
Da var mars ferdig, og PO begynner å se litt tynt ut.

Caps har tatt over vår rolle og spiller over all forventning, mens vi synker som en stein etter den tøffe mars-måneden.

Snubler selvsagt mot Hawks, i velkjent Flyers-stil.

Ekstremt viktig kamp mot Isles neste kamp, og tenker fortsatt at hvis vi snubler oss inn i et sluttspill i år så er det mer fordi ingen andre i East ønsker å vinne.
 
Jeg har visst at vi har overprestert godt over kvaliteten til stallen i år frem til februar/mars, men at vi skulle kapitulere såpass hardt som vi har gjort er så Flyers at jeg er usikker på om jeg skal bli overrasket eller ikke.

Vi har en rævva tropp, og det skriker mediokert av hele greia. Jeg forstår meg heller ikke på fanbasen til Flyers som er forbanna nå. Greit nok, man tryner skikkelig på målstreken her.

Men disse gutta har overprestert og kjempet med 100% i 70 kamper før det begynte å skrante. Når man også da trader Walker, som var det helt riktige valget, samtidig som Risto og Drysdale ikke er 100% og utilgjengelige så er dette akkurat som forventet. Vi spiller med Johnson og Staal som 3. backpar ffs.

8 tap på rad nå, og vi har fortsatt ikke hatt 10-på-rad tapsrekka vår denne sesongen, så har egentlig bare sittet å ventet på det.

Spørsmålet nå er litt hva som blir status i forhold til Kraken, Devils og Sabres. De eneste lagene som kan fortsatt ta oss igjen på tabellen, og som kan gi et litt bedre utgangspunkt i forhold til draften.

Vi er første året i rebuilden som har gått over all forventning. Nå har også Torts fått muligheten til å se hvem som står frem når det butter i mot, og nå er det ingen. Det gir forhåpentligvis rom for at Briere kommer til å ta noen store og nødvendige grep i sommer.

Blir ikke overrasket om Laughton og en som Konecny flyttes allerede før draften.
 
Hva er prosentsjansene for playoffs for dere nå?
Rundt 15-16%, men personlig tenker jeg den er lik 0%. Men samtidig har øst vist seg å være stedet hvor alt kan skje, og ingen vil ha WC-plassene, så hvem vet.

Vi ender nok opp med å akkurat ikke nå play-off, og ende med et dårligere firstround-pick med denne seiren her.
 
Ikke noe wow statistikk de 3 kampene han har. Men allikevel spennende å se hva han kan gjøre neste sesong.

Er han tiltenkt 1.keeper eller backup?

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Ikke noe wow statistikk de 3 kampene han har. Men allikevel spennende å se hva han kan gjøre neste sesong.

Er han tiltenkt 1.keeper eller backup?

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
Personlig har jeg ikke noe i mot kontrakten. Det var visst en kontrakt som man ble enige om før sesongen allerede, som man måtte gå med på for å få Ivan over.

Cap spacen er ikke spesielt viktig for de to neste sesongene uansett, og da får man to sesonger på å se hva som bor i han. Ikke levert spesielt wow, selv om innhoppet hans mot Isles var lovende, men så ble han kastet ut til ulvene relativt rusten også.

Han var tiltenkt rollen som backup ifjor, men man har jo nå i ettertid vært ganske åpne om at man har sett etter muligheter uten Hart i over ett år nå.

Så kom Ersson litt ut av intet med en veldig god rookie-sesong, etter en katastrofal start. Og de bak Ersson har vært gjennomført rævva i kampene svensken har måtte hvile, utenom russeren.

Nå får både Ersson og Fedetov muligheten til å bruke sommeren og høsten på å spille seg inn som 1A, så jeg ser positivt på situasjonen akkurat nå.
 
Glad vi mistet PO-plassen, for å si det forsiktig.

For dæven, Caps er ett dårlig lag, og jeg tror ikke at vi hadde gjort det noe bedre. Fuck playoff-erfaring hvis dette skulle vært resultatet.

Men nå kan jo resten av Caps-spillerne joine ferien til Ovi, så får man se hva han får stilt med til neste sesong igjen.
 
Sesongen til Flyers er på mange måter over, men Lehig Valley Phantoms er fortsatt i spill hvor man er i semifinalen i Atlantic Divisions mot Hershey Bears. Første kamp endte med tap, og dermed ligger man under 1-0 i best-av-fem serien om Calder Cup-trofeet.

Utenom isen skjer det en del.

Etter at sesongen var over har det vært mye fokus på ansvarliggjøring av det som skjedde de siste månedene.

Jeg synes at det er viktig at man anerkjenner at vi hadde veldig mye flyt i store deler av sesongen. Vi spilte hardt, og det gikk over 60 kamper før vi begynte å merke noen større skadeproblemer. Da disse begynte å inntreffe, samtidig som man satt med situasjonen rundt Hart, så begynte sesongen å gå inn i en ny fase.

Torts skal ha ekstremt mye kudos for hvordan gutta opptrer ute på isen, og det ser ut som et helt annet lag enn det vi hadde for ett år siden. Gutta blir holdt til en standard, og så er det opp til dem om de responderer på dette eller ikke. Man ser spillere som Sanheim hevet seg fra sesongen i fjor til i år, og spillere som Frost som tar utfordringen underveis i sesongen.

Torts på sokkel, rett og slett. Så er spørsmålet om han fortsetter som HC neste år også, eller om han forfremmes oppover i FOet vårt.

Det ble litt surr da agenten til Coots begynte å surne i media etter healthy-scratchen, og kapteinen slang seg på. Utrolig unødvendig, men det virker som om at mye er løst riktig her nå.

Etter sesongen fikk man endelig høre fra Coots selv at kroppen ikke var der den skulle være mot slutten av sesongen. Han var ikke klar for en 82-kampers sesong med 100% spill. Man burde nok ha tilpasset belastningen tidligere, men dette er jo en av svakhetene til Torts dessverre.

Coots har nå også byttet agent, og det er vanskelig å tolke det på noen annen måte enn at man er misfornøyde med det som skjedde her. Selv om mange tror at dette betyr at han ønsker en trade, så er det egentlig umulig å se at det kommer til å skje.

Joel Farabee leverer en sesongen som er veldig opp og ned, mens Tyson Foerster kommer og knuser rett og slett forventningene man hadde til han. Ikke helt uten grunn at mange mener at han ble snytt for en Calder-nominasjon. Potensiell fremtidig Selke-finalist hvis han fortsetter denne utviklingen.

Forsvaret er bob-bob. Jeg liker veldig godt rekka med York - Sanheim, men jeg håper selvsagt at Drysdale får brukt årets off-season på å spille seg 100% frisk og lære av Sanheim. Dermed havner York på andrerekka, men spørsmålet er hvem som skal stå ved siden av han. Utenom Risto så er det tynt med righty Ds hos oss, og Risto er ute etter å ha operert en røket triceps.

Ersson legger bak seg en jojo-sesong, hvor taket hans virker veldig lovende.

Jeg er fortsatt glad for at vi mistet den playoffplassen, av flere grunner. Det er utrolig viktig for de neste årene at vi får et pick mellom 12-15, hvor vi kan få fylt opp med det som mest sannsynlig blir en solid ving hvis man ser på hva som vil være det mest fornuftige i dette sjiktet. Er vi veldig heldig klatrer vi innenfor top-10 etter lotteriet, og da prater vi at vi kan få en spiller som potensielt kan endre franchisen i veldig stor grad de neste årene.

Man har også Panthers sitt pick, hvor jeg har et lite håp om at vi går for en D, helst en RHD mot slutten av førsterunden.

Nå er det da fullt fokus på hva man gjør videre for neste sesong.

Det er en del spillere jeg håper man blir kvitt.

Hart sin kontrakt går ut.
Atkinson og Staal er to jeg mener må ut.
Erik Johnson ser også ut til å ikke forlenges.

Om man får noen gode tilbud rundt Zamula mener jeg dette også burde vurderes.
Det samme gjelder for så vidt rundt Laughton og Ristolainen.

Og selv om dette gjør veldig vondt å skrive, så mener jeg at Konecny er en som Briere må virkelig vurdere å ta imot bud på.

Jeg elsker gutten, og han puster Philly, men jeg har kommet litt dit at han fortjener å dra til en contender hvor han får være en veldig god LW2 eller eventuelt en RW2. Det er der han er, og jeg ser ikke helt hvor det skal passe inn i Flyers sin fremtid.

Så om man får et godt tilbud her, så mener jeg at man må slå til.

Og så er det jo positive nyheter her også da. Det virker plutselig veldig reelt av Mickhov kan komme over allerede fra sommeren av. Nå har jo ikke akkurat rebuilden gått som man forventet i fjor, og Torts har en evne til å få laget til å spille langt over evne. Dermed er man ikke helt der at man skulle rebuilde seg inn mot året Michkov skulle komme over, så får man se litt hvordan det går.

Jeg håpre fortsatt at man tør å bruke tid på prosjektet, og at de husker at dette er et maraton og ikke en sprint. Vi er ikke en hard retooling unna å være contender.

Forhåpentligvis ser vi kanskje sånn her ut fra og med neste sesong:

Ny/Mickhov - Coots - Tippet
Foerster - Frost - Brink/TK
Cates - Poehling - Toumaala
Deslauriers - Laughton - Hathaway

Sanheim - Drysdale
York - Risto/Ny
Andrea - Seeler
Zamula

Ersson
Fedotov
(Kolosov)

Jeg håper jo at vi ikke leverer en kjempesesong neste år heller, så vi trenger ikke at rekkene er kjempesolide, men vil se en del av unggutta få sjansen over lengre tid neste år. Spesielt Brink ønsker jeg får mye top 6-minutter, og jeg vil veldig gjerne se hva Toumaala kan levere for oss.

Relativt tung og erfaren fjerderekke, da jeg egentlig ikke regner med at Laughs flyttes på, selv om jeg har et ønske om det.

Vil også veldig gjerne se hva Andrea kan levere for oss.

Bonk og Barkey regner jeg med at tar et år til i OHL, hvis ikke ser jeg mest av alt at AHL-spill er mest realistisk i førsteomgang. I hvert fall for Barkey sin del.

Hvis jeg skulle sett dem i en oppstilling hos oss per nå, som fremstår helt urealistisk ut, så ser jeg for meg Barkey konkurrere med Toumaala om plassen som RW3 og Bonk med Risto om RD2-plassen.

Drømmer om Hagens til neste sommer, fremstår som den perfekte centeren for Matvei. Eller Roger McQueen.

Jaja, kjør off-season.
 
Hva er dette?

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Hva er dette?

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
For å spille for CSKA mens han var under kontrakt med Philly.

Skal sies at han ble presset til det, så ikke så mye Fedetov selv fikk gjort i dette tilfellet.

Samtidig er Russland utestengt på ubestemt tid, og dermed er det vel enklere å sanksjonere Ivan også, da straffen pdd ikke er spesielt reell. Vet heller ikke hvor gira Ivan er for å spille for landslaget om de skulle få utestengelsen sin opphevet.
 
kan dette stemme?

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
kan dette stemme?

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
Nei, dette BS. Henger absolutt ikke sammen med resten av rapportene og pressekonferansene som kommer fra Russland om at Michkov kan komme før tidsskjemaet tilsier det.

Dette er nok 100% av Habs (sosiale) medis som prøver å rettferdiggjøre at man ikke valgte Michkov i fjor, og at man derfor gikk for Reinbacher.

Ironisk nok i forhold til denne posten så ønsker 99% av Habs-fansen seg Demidov i år, og mine sosiale medier «drukner» litt i poster om hvordan Ivan skal havne i Montreal. Så her kan man jo kanskje lukte litt på at man allerede har funnet forklaringen på hvorfor Demidov ikke havner i Habs i juni.

Edit: Virker som kommentarene er et stikk mot Gauthier her.
 
🤞🤞

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
Ser lovendes ut

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Ser lovendes ut

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
Yes, virker veldig lovende nå!

Tipper at det som gjenstår nå er finpussingen av rettighetene. Opplegget nå er at hvis Michkov ikke skulle bli en del av NHL-troppen, eller at han eventuelt skulle blitt sendt ned til AHL i løpet av sesongen, blir han altså sendt tilbake til KHL og SKA.

Så da ønsker nok Flyers at man er sikre på hva SKA eventuelt skulle finne på hvis dette blir en realitet. Hvis han blir lånt ut igjen så er det ikke akkurat det man nødvendigvis ønsker for Philly sin del.

Men nå tror jeg ikke at dette er en spesiell realistisk problemstilling, hvis han kommer over så skal han få hele sesongen til å venne seg til NHL.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp