Den store skotråden

Visa

Teknisk
4 Jul 2023
3.782
Jeg tenkte jeg skulle lage en tråd for sko (sneakers, støvler, crocs, joggesko, dressko), så her er vi. Har nylig kjøpt meg nye Air Force 07' da jeg fikk tips av en kollega å erstatte mine slitte Vans med disse. Jeg kjøper i grunn sko kun hvert 3. år da jeg bruker skoene helt til de har hull. Jeg ser også litt på Hoka Bondi 8, men den har litt stiv pris (og Zalando har heller ikke min størrelse inne på lager). Neste på handlelista blir nok et par med Birkenstocks til å ha på kontoret tenker jeg.

Kjør skodebatt!
 
Kjøpte meg noen svindyre Asics i fjor. Må ha nye i år siden de suger seg fast i underlaget når jeg går på glatte flater.

Så jeg har også vurdert Hoka Bondi
 
Kjøpte meg noen svindyre Asics i fjor. Må ha nye i år siden de suger seg fast i underlaget når jeg går på glatte flater.

Så jeg har også vurdert Hoka Bondi
Ikke Asics Nimbus 25 vel? Har vurdert de og.
 
Kjøper dere sko etter merke???
Jeg kjøper sko som passer til føttene, jeg.
Ikke på grunn av at jeg må vise frem svindyre sko.
 
Kjøpte disse forrige uke, meget fornøyd. Lette komfortable med god demping samtidig som det føles som en går barbent. Brukandes også i terrenget..

358606416_10160985673228432_3043986987302969642_n.jpg
 
Løpesko har jeg nå Adidas Ultraboost, hatt de før (annen årsmodell), men har en tendens å variere mellom de og tilsvarande fra Nike som løpesko. Dette er jo mengdesko som jeg løper må bytte en gang i året. Pleier å kjøpe fjorårsmodellen når årets modell kommer, da de alltid da kommer for salg

Så har jeg et par Asics Gel Fujisetsu 2 GT-X med pigger når det er glatt. Samt Hoka Speedgoat for snø, gjørme og løse stier
 
Denne tråden har faktisk allerede en egen melodi.
For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp