Ny sesong av Sommerhytta; 2024 :-)

Mina og Isabel blir ikke ferdige med noe. For noen surrehuer. Helene og Henrik er et merkelig par, men de gjør mye bra. Reidar er jeg mer usikker på.
 
Helene er skjør som et knekkebrød, burde aldri ha meldt seg på. Isabel bare tuller og fjaser, signatur bedet deres holder ikke. Og Reidar med den rare stemmen, høres ut som et kvinnfolk. Men de er flinke og vinner nok hytta.
 
Helene er skjør som et knekkebrød, burde aldri ha meldt seg på. Isabel bare tuller og fjaser, signatur bedet deres holder ikke. Og Reidar med den rare stemmen, høres ut som et kvinnfolk. Men de er flinke og vinner nok hytta.
Reidar er jo den klassiske "homofil mann fra utkant-Norge flytter til Oslo og får rar knotedialekt". Men ja, veldig flink praktisk, så de andre parene skal få slite. Tror de voksne damene er de sterkeste utfordrerne. Mistenker at de har mer stamina enn Helene og Henrik, med mindre førstnevntes far er der flere uker. Venninnene har jeg ikke veldig tro på, vil være en enorm skrell i så fall.
 
Isabella og Mina tuller for mye og blir aldri ferdig.. De to voksne damene er flinke, til tross for mye syting fra Jamina..
 
Så utrolig usympatisk Isabel er, er frekk og sint hele tiden. Ufattelig usjarmerende. Vinner aldri en gullhammer.
 
Nå er det like før jeg klikker i vinkel av hvor mange ganger Cathrine Fossum sier "gjengen" eller "gjengen vår". Alternativt legger jeg tittinga til helgene slik at jeg kan gjøre det til en drikkelek.

Det er faktisk mer irriterende enn å høre på klaginga til denne Helene. Hva trodde hun at de meldte seg på? Ære være Henrik for at han tar tak og går på med friskt mot dag ut og dag inn.
 
Da har vi den pene stillinga 3-2-1-0 i gullhammere etter seks uker.

Det står nok mellom Linn Veronika & Reidar og Stine & Jamina til slutt. En ting er at de ligger foran på gullhammere, men de to andre parene har jo prosjekter som enten ikke har blitt ferdige eller har gått litt på halv tolv. Unner riktignok Mina & Isabel en gullhammer, for de har vel gjort det like bra som Henrik & Helene (eller skal vi si Henrik alene) totalt sett nå. Ser ikke helt bort fra at vi kan få en 4-3-2-1-stilling før finalehammerne skal deles ut, selv om noe slik som 5-3-1-1 kanskje er mer sannsynlig.
 
Jeg tror Linn Veronika og Reidar tar dette, de er utrolig flinke og nøye. Stakkars Henrik får nok ikke noen gullhammer. Isabel blir aldri ferdig med noe, surrer noe forferdelig. Der mangler det struktur.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp