Vietnam - vinter 2025?

9 Jul 2023
2.629
Ferieplaner for 2025, joda - jeg har da sett på kalenderen. Annethvert år prøver jeg få til en tur ut av Europa om vinteren. Denne vinteren hadde det jaggu vært fint, men en måtte leve på fjorårets tur til Cape Town....

... nå har jeg begynt å tenke igjen. Afrika sist, og det er ikke uaktuelt - tenker Kenya eller Tanzania. Sør-Amerika er favoritten, og Colombia var magisk. Men begynner å tenke litt på om det ikke var magisk fordi det var første gang. Har besøkt Rio to ganger og det var klart magisk første gang, ikke fullt så spennende andre gang. Og begynner å tenke det samme om Colombia - for ikke alt var perfekt der heller.

Ser på Asia. Thailand er jeg "ferdig" med. Filippinene er langt unna og frister ikke ekstremt, spesielt tror jeg maten trekker litt ned. Pluss er jo at de snakker engelsk.

Men altså Vietnam - så noen YouTube-videoer der som gjør det litt fristende. Og når jeg begynner å sjekke hotellpriser er jo det veldig billig!

Noen som har tips - mest vil jeg ha sol og varme, så Saigon er vel det mest sentrale. Og så vil jeg på et område med fin strand, gjerne litt strandliv og typiske turistgreier, ser at Nha Trang er et stykke unna, men kanskje verdt en svipptur. Tenker at det blir en sånn 14-dagers tur - kanskje 2,5 ukes ferie. En håndfull dager i Saigon ved landing og ditto før retur.

Tips mottas med takk!
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp