Norges Tøffeste - Sesong 5

Hun gjør seg ikke bort her, synes jeg. Dessuten er det lite fokus og skjermtid på henne, derfor synes jeg ikke tilstedeværelsen er noe problem. Nå er vel dette siste sesongen hun er med, så det kan bli spennende å se hvem som erstatter henne.
Jeg syns hun har like mye karisma som Aksel Lund Svindal, altså tilnærmet 0. All klippingen til hennes kommentarer underveis i konkurranser opplever jeg også som distraherende.

Hyggelig å se at andre liker henne, som du sier er hun ikke dominerende.
 
Noe av det mest befriende med dette programmet er at jeg slipper irriterende kjendiser som dukker opp overalt ellers. Forutenom Jørgine, da - men hun kunne de gjerne også droppet.
Godt poeng!

Så: Hvorfor er alle i 20-årene? Fordi det er da man er sprekest? Eller har NRK stilt alderskrav? Eller er det sånn at eldre folk ikke gidder sånt konsept?

Rent presseetisk skal jo NRK passe seg, når de er en skattefinansiert kanal og så benytter programlederen omtalen/eksponeringen til å samtidig lansere 'Jørgines pasta' og 'Funkybrød' og lignende.
 
Ja, jeg følger med, mine to favoritter er Hedda (satan for ei dame) og Rebecka.
Er Hedda hun kraftige dama ? Bare sett litt på dette. I tilfellet gikk tankene rett til hun blonde «dama» fra Finnmark i NRK sin komiserie «Førstegangstenesten». Hun hadde banket opp menn på fallskjermjeger opptak.
 
Er Hedda hun kraftige dama ?
Nei, Hedda er turneren. Her:

16464366.webp
 
Mye av trassen når folk velger å redde noen og bytte deltaker i triellen kommer nok av «vinnerskallene» deres, som det vel kalles, men jeg klarer ikke helt å fri meg fra å tenke at det hadde løst seg mye lettere om de bare kunne innrømmet at det var vanskeligere å ikke ta tilbudet når der kom enn de hadde trodd. Det er lov å møte seg selv i døren og så være litt ydmyk på det, men de er jo unge mange av deltakerne, og det vises.
 
Sist redigert:
Så: Hvorfor er alle i 20-årene? Fordi det er da man er sprekest? Eller har NRK stilt alderskrav? Eller er det sånn at eldre folk ikke gidder sånt konsept?
Handler vel om hvilken dynamikk de ønsker i gruppa og at det er (eller i hvert fall var) en P3-produksjon. Det hører man også på musikken og ser det i det visuelle uttrykket. Helt enkelt kan en si at det er et program for ungdommer og unge voksne, men som pga. bra kvalitet også fenger godt voksne.
 
Ikke Heddas dag og type konkurranse dessverre. Det var Ingas store dag dette!
 
Jeg trodde episodene kom torsdag og søndag, dette var en gledelig påskeoverraskelse.
Ja, samme her. Neste episode går på mandag, ser det ut til, så de prøver vel å unngå helligdagene.

Syns kveldens episode var veldig kul og bra at Inga fikk seg en opptur. Liker best når det er individuelle konkurranser og skikkelig tungt. Samtidig syns jeg det var idiotisk at bare vinneren fikk en fordel. Burde selvsagt vært slik at de dro med seg poeng videre i programmet, som ellers. Dette var jo ordentlig "ærlige" konkurranser også, ikke lagkonkurranser hvor det er litt mer bingo hva utfallet blir mtp. makker/lag.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp