Arfan Bhatti

Det er en benevnelse på advokater som har spesialisert seg på å forsvare personer som forakter vestlige verdier og alt vi står for.
Han blir forsvart av Elden, jeg har aldri lest eller hørt at han har spesialisert seg som asyladvokat. Derimot har han vært fast forsvarer for Bhatti gjennom hele hans voksne liv der han har gått ut og inn av fengsler.
 
Jeg har ingen plikt til å følge opp gjentatte påstander uten rot i virkeligheten. Har viktigere ting å bruke tiden på.

Norge er et land som lefler med terrorister, drapsmenn og kriminelle ved å belønne dem med opphold i Norge - etter mild straff eller ingen straff i det hele tatt.
De har alt å tjene på å rømme fra straff og ta seg til Norge, for vi er en frihavn for terrorister og kriminelle.
At det er en livsfarlig vei å innlede seg på er noe alle reflekterende vil si seg enig i.

Virkeligheten for terrorister i Norge:
Flykaprere får bli
De to iranerne som i 1993 kapret et russisk fly og landet på Gardermoen, får bli i Norge. I første omgang gjelder oppholdstillatelsen ett år
.
Hører med til historien at NrK ga dem jobb. Ikke så merkelig med en slik bakgrunn som statskanalen promoterer i det daglige.


Etter halv soning ble Sohaila Andrawes løslatt og belønnet med oppholdstillatelse i Norge:


Vedr. det lave straffenivået i Norge for vold .... å sånn:
68 norske dommere mener straffenivået i grove voldssaker er for lavt. Men dommerne føler seg bundet av rettspraksis til å gi lavere straffer enn det de personlig mener er riktig.


Så kan du og dine meningsfeller bare fortsette å gråte for terrorister og kriminelle.
Jeg vet hvor dere står.
Det er nok kun du som får det å henvise til rettspraksis som viser at terrorister dømmes strengt i Norge til å bli påstander. Som sagt, se innlegg 152 som har konkrete henvisninger til de nyeste dommene hvor terrorister med islamistisk bakgrunn har blitt dømt.

Bare det at du må vise til en sak fra 1993 med artikkel i 2004 mens du ignorerer dommene som henvist til i innlegg 152 sier vel sitt. Dessuten er det her tale om dommene som terrorister får, så strafferammene for vold er irrelevant. Videre er det slik at det faktisk akkurat er slik rettstaten skal fungere at dommere er bundet av juridisk metode istedenfor å dømme etter egen godtbefinnende. Så det du uthever tjener ikke akkurat din argumentasjon.

Igjen. Hvorfor har du ett så stort behov for disse små-stikkene (ref. bla. gråte for terrorister) til motdebattanter? Gir det deg personlig glede?
Det er en benevnelse på advokater som har spesialisert seg på å forsvare personer som forakter vestlige verdier og alt vi står for.
Elden er forsvarsadvokat. Tydeligvis har du ikke så mye til overs for folk som forsikrer oss at staten ikke dømmer folk uten å ha tilstrekkelig bevis. Det er ett merkelig utgangspunkt for noen som tilsynelatende elsker vestlige verdier så høyt som du forfekter; For uskyldspresumsjonen og rett til forsvarsadvokat er blant de viktigste tingene som skiller oss fra totalitære stater.
 
Sist redigert:
2.6 millioner kostet det å hente søppelet hjem til Norge

 
Det er selvsagt en helhetsvurdering i hvert enkelt tilfelle - hva vi er best tjent med.
Vil du fylle landet med kriminelle fra fattige land som gjerne vil ha et luksusopphold i norske fengsler, kanskje få utdanning og siden opphold etter press fra støttegrupper på venstresiden?

Fakta: Bhatti er muslim.
Den absolutt hardeste og verste straffen slike personer kan få er å måtte oppholde seg i et muslimsk land - og ikke få bo i et vestlig "kristent" land som de hater så mye.

Virker ikke som det er noen på venstresiden som har evnen til å reflektere - og til å sette Norge og nordmenn først.
Det absolutt verste som kunne skjedd - har skjedd. Alle reflekterte personer skjønner dette.
Nå er det bare å vente på neste voldsaksjon fra den notorisk kriminelle og voldelige muslimen Bhatti. Gratulerer på forhånd.

Bhatti er norsk statborgar og kjem frå Norge. Viss Bhatti ville til Norge ville han kunne sette seg på eit fly å komme. Men nei han prøvde å gjømme seg i Pakistan.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp