Hva serverer dere på egen restaurant?

HEPATITTEN.

FORRETTER.

1.- Ovnsbakt blåkveite med hvitløksmør og rotfruktpuré. 211,-
2.- Kjekjaker tørrstekt med kjørvelsaus og søtpotetfries. 211,=
3.- Spekespøk. Saltet og tørket kjøtt av Lama, Kenguru, Kongeantilope og Irsk hare. Serveres med husets ajolidipp. 211,=
4.Røkt abbor. Med seterrømme, lime og dill. Serveres med flatbrød fra Bygland 158,-
5.Den blå finne. Stekt medaljong av makrellstørje med topping av sitronskall, sjalottløk og langtidsrøkt edelgrisbacon. 398,-

HOVEDRETTER

1.Biff of the rising sun. 200 gram kobemørbrad. Serveres med sprøstekt kantarell, anoepotetbåter, Romanesco natalino og fløtesaus hepatitt. 859,-
2.Helstekt fjellørret. Fra Lesja. med kokte dvergpoteter, dill, smørdampet sommerkål og seterrømme. 498,=
3.Boeuf Bourguignon Hepatittentei. Laaaangtidskokt høyrygg av tajimakalv. 339,=
4.Smala øgon. 200 gram Musculus rectus lateralis av smalahove. Serveres med smørkokte mandelpoteter og kårotmos. 444,-
5.Oppi skauen. Azoreinerrøkte fileer av abbor, fjellørret og sik. Serveres med bakt selerirot, grillede småpoteter, agurksalat og seterrømme. 679,=

DESSERT.

1.Rullekake de Luz. Med grovhakkede hasselnøtter, banan, villbringebær og cognackrem. 258,=
2.Månekakedrøm. 3 stk. Månekaker med La crème de la Hepatittentei. 298,-
3.Plateau de fromages de luxe. Rikholdig ostefat med himalauasaltet kjeks, frukt og bær. 229,-
4.Rêve de chocolat. Utvalg belgisk sjokolade. 158,- (med 4cl egglikør & espresso Ethiopia. 329,-)
5.Marsipan Hepatittentei. Huset egen grove marsipan i kuler, med 4 typer sjokoladedipp og cocosstrøssel. 222,-
Alergener: Å jada. Helt sikkert mange (ambulanse: 113)
Flott meny, dog tipper jeg MDG protesterer mot langreist mat a la Kongeantilope..

Her blir det Spekespøk, Biff of the rising sun og Rullekake de Luz for meg.

Drøye priser, så tips er utelukket :p
 
Forøvrig litt forundret over at du ikke serverer neshorn, du virker jo opptatt av dem.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp