Hvilke biter liker dere minst i Twistposen?

Hvilken twistbit liker du minst?

  • Marsipan

    Stemmer: 22 13,3%
  • Lakris

    Stemmer: 17 10,2%
  • Banan

    Stemmer: 37 22,3%
  • Eclair

    Stemmer: 10 6,0%
  • Japp

    Stemmer: 1 0,6%
  • Daim

    Stemmer: 5 3,0%
  • Caramel

    Stemmer: 3 1,8%
  • Nøtti

    Stemmer: 3 1,8%
  • Nougat-crisp

    Stemmer: 7 4,2%
  • Fransk nougat

    Stemmer: 10 6,0%
  • Golden toffee

    Stemmer: 3 1,8%
  • Chocolate toffee

    Stemmer: 12 7,2%
  • Cocos

    Stemmer: 36 21,7%

  • Totalt antall stemmer
    166
Når jeg tenker meg om så er faktisk den sjokoladen jeg savner mest av alle Bergene Egg Cognac fra slutten av 70tallet var det vel.

Hvorfor ikke den ble en toppselger og er alles favoritt den dag i dag skjønner jeg igrunn lite av.
 
Når jeg tenker meg om så er faktisk den sjokoladen jeg savner mest av alle Bergene Egg Cognac fra slutten av 70tallet var det vel.

Hvorfor ikke den ble en toppselger og er alles favoritt den dag i dag skjønner jeg igrunn lite av.
Ja, den var veldig god - i alle fall de ganger at den var så fersk at innholdet var flytende. Kjøpte noe eggkonjakkgreier i Tyskland sist, men det var en slags trøffel med eggkonjakk, og smakte ikke bra.

Ellers irriterer jeg meg grønn over at en haug av de aller mest eksklusive produsentene, som Godiva og Neauhaus i stor grad har begynt å annonsere/reklamere på forsiden av pakkene deres at de er "alkoholfrie" - sjokolade med alkohol er jo veldig godt, det setter en spiss på det hele, særlig om det er søtt fyll.
 
Det kommer nok an på smaken. Lever man 'søtningsfritt' så merker man godt sukkeret i denne. Og i melk og frukt!
Jeg er en av dem som lever søtningsfritt, som du kaller det. 86% blir for bitter for meg også, blir nesten som å ta seg en skje kakaopulver. 70% synes jeg er perfekt balansert.

Ja, jeg kjenner søtsmaken godt i melk.
 
Bounty er jo en av de beste sjokoladene man får kjøpt... Jeg kjenner vannet mitt løper i munn, eller hvordan det nå var igjen.
Det er vel drømmen om Tropisk paradis..... brakt til oss av kokosmasse i glykosesirup fra 'stygge' industristeder som Slough ved London.
(Eller et sted i Polen.)
 
Til jul og påske er Twist på handlelisten. I år kjøpte jeg det i Sverige.

550g til 39,90.
 
Haha, ser til min forundring at bananen ligger dårlig an - og den synes jeg er den aller beste :)
Ja, om vi snur og spør hvilke biter vi liker best, så topper de tre som er mest mislikt her, min liste.. Skal sei.
Banan, kokos og marsipan..

Det er godt vi som har levd en stund har vetorett 😉
 
Haha, ser til min forundring at bananen ligger dårlig an - og den synes jeg er den aller beste :)
Dette er jo et slags paradoks - men det var jo slik da den først ble kuttet også - markedsundersøkelser viste at den var blant de minst likte og derfor ble den fjernet. Samtidig var det den mest solgte biten hos Freia på Karl Johan...

.. så det illustrerer vel litt dette med at markedsundersøkelser og den jevne manns smakspreferanser aldri vil gi oss veldig gode eller spennende produkter. Bare et slags middels felles multiplum.

Det er en av mine kjepphester - Coca-Cola ville aldri kunne bli funnet opp i dag - markedsundersøkelser ville fortalt produsentene på forhånd at det ikke er mulig å selge en brunsvart greie som smaker karamell, kanel og appesinskall...
 
Ja, om vi snur og spør hvilke biter vi liker best, så topper de tre som er mest mislikt her, min liste.. Skal sei.
Banan, kokos og marsipan..

Det er godt vi som har levd en stund har vetorett 😉
Så du ser på meg som så gammel altså? 😉

Jeg er ikke så glad i kokos da. Marsipan ok.
 
Ikke Twist, men dette var min klare sjokoladefavoritt av norske merker. Dessverre forsvant den fra sortimentet for knapt et tiår siden:

images
Du har jo et par gode alternativer i disse;

lindt_creation_mousse_150g.png

4136Oje2shL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp