Winnipeg Jets

Veteranene vil ha inn ungdom

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Velfortjent. Milic har fått kontrakt

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Bowness har gjort en formidabel jobb etter at han kom. Det et en helt annen organisasjon nå.

Men jeg tror mye av det også skyldes Wheeler ut og Lowry som kaptein og Morrissey som framstår som en kaptein. Scheifele har også blitt en annen person siste sesongen etter at Wheeler reiste. Hvor mye ros skal Bowness ha? Usikker. Men det viktigste var å bygge en garderobe som går samme vei. Wheeler og Dubois ut var riktig. De var ikke det riktige nå. De hadde for store ego.

Bowness har vært med på reisen. Samtidig ga Lowry og co klart beskjed til Bowness for 1 år siden at måten Bowness snakket om exiten ifjor ikke var akseptabel. Spillerne irettesatte Bowness. Det forteller om ei gruppe som står sammen og har en standard. En standard treneren også må ha. En standard jeg ikke synes Bowness har vist tilstrekkelig i år.

For mye ros for Bowness. For lite til spillergruppa og Lowry og Morrissey spesielt. De to leder an på en helt spesiell måte.

Det gjør meg også trygg på at Bowness ikke trenger å være her neste sesong for at framgangen skal fortsette

Bowness vil bli. Jeg tror det fort kan skje. Håper han er ferdig

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Kristian Reichel til DEL. Overraskende. Men etter 14 NHL kamper ser han ut til å være langt bak i køen. Blitt 25 år gammel. Blir en meget god spiller i Europa. Tipper han tar en bedre liga enn DEL om 1 år.

Bowness gir seg. Det er det jeg håpte på. Selvfølgelig litt rart at han legger opp. Men kona har vært mye syk siste året. Det har vært misnøye med hans taktiske valg under sesongen og ikke minst i sluttspillet. Hans behandling av Cole Perfetti har han fått masse kritikk for og jeg nekter å tro at Cheveldayoff er fornøyd med hvordan han har matchet de unge.

Ingen garanti for at det blir bedre neste sesong. Det jeg håper på er at de unge får sitt inntog i laget.

Hvem tar over? Uvisst foreløpig. Men hvis det blir noen andre enn Arniel så blir jeg veldig overrasket.
 
Niederreiter reiser til VM for Sveits.
Første Jets spiller jeg har fått med meg som blir med.
Da blir Sveits et lag å følge
 
Virker som om Bowness hadde bestemt seg allerede når kamp 5 var ferdig.
Hvorfor så kryptisk i etterkant?

Arniel sier dette er Bowness dag. Men på direkte spørsmål om han håper å bli ny hovedtrener så svarer han Yes.

Det er så mye bra på gang. Kan Arniel videreføre dette samtidig som vi får på plass special teams og unge spillere inn så er det bare å kjøre på. Special teams var tragisk hele sesongen og det var det som felte Jets mot Colorado. Det var spesielt 3 unødvendige undertall som ødela 2 av kampene og som førte til tap når de ledet idet 3.periode startet. PK var under enhver kritikk.

Det positive er at det er lett å finne ut hva som var problemet og hva som må fikses. For det er veldig mye bra med dette laget. Veldig mye

Gi Arniel stafett pinnen, såfremt han er inneforstått med at Lambert, Salomonsson, Heinola, McGroarty og andre skal inn på laget det neste året. Ikke minst, at Perfetti ikke skal være healthy scratch. Er han tvilende til noe av dette så kast han på dør. Enkelt og greit.

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
En liten oppsummering spiller for spiller denne sesongen

Connor Hellebuyck - strålende. Ikke bra i sluttspillet. Men laget gjorde heller ikke den defensive jobben. Som forutsett. Årets keeper i år. Neste sesong blir han det ikke. Da er det sånn ca topp 5 han havner.

Laurent Brossoit - strålende sesong. Fikk jo spille for lite i forhold til de gode statistikkene. Håper virkelig en klubb tar sjansen og gir han enten jobben som 1.keeper eller havner i en klubb der det roteres og han får 40-50 NHL kamper. Han fortjener det. For god til å være backup.

Dylan DeMelo - er nå UFA. En solid og jevn sesong igjen. Han som fungerer best med Morrissey i 1.backpar. Håper han signeres videre. Han ønsker long term og han ønsker å bli i Winnipeg. Men jeg håper han da blir 2. eller 3.backpar.

Brendan Dillon - også UFA. Kanskje hans beste sesong i karrieren. Virkelig storspilt. Jets ønsker seg han med videre. Han skulle ønsket at han allerede hadde signert ny kontrakt. Virker som om han ønsker å ha ting avklart før han tar ferie. Hvis han blir i Winnipeg så tror jeg kanskje han blir signert først. Men han kan forsvinne. Monteral er nevnt. Old school back som kan gå på skøyter.

Collin Miller - ble hentet i siste liten før trade deadline. Fikk omtrent ikke spille. Skulle selvfølgelig spilt mye mer i sluttspillet. Derfor han ble hentet. Han viste i siste kamp at han kunne bidratt positivt. Men han blir nok ikke med videre.

Josh Morrissey - mr Winnipeg Jets vil jeg si. Har A på drakten, framstår som kaptein. Går foran på alle mulige måter både på is og utenfor is. Klassespiller og den jevneste og beste denne sesongen. Jeg rangerer han også foran Hellebuyck. Strålende sesong og eneste som fikk A+ i karakter av Winnipeg Sun etter sluttspillet.

Neal Pionk - ja hva skal man si. Han faller gjennom men får mer og mer spilletid og tillit. Andre må vike han står i det og spiller og spiller. Statistikkene hans etter nyttår er ikke verdig en plass på laget. Har 1 sesong igjen av kontrakten. Mange som håper han blir tradet bort. Svakeste backen av de som har spilt regelmessig denne sesongen.

Dylan Samberg - en liten favoritt hos meg. Solid defensivt. Stødig. Tar ansvar når han får ansvar. Må få en større rolle kommende sesong. Ellers er det noe som ikke stemmer. Solid sesong hvor de defensive statistikkene står fram i NHL.

Nate Schmidt - har fått ufortjent mye pes og for lite tillit denne sesongen. Har vært klart bedre enn Pionk. Men har allikevel vært healthy scratch. En av de bedre backene i sluttspillet når han fikk spille. Han og Samberg sammen har noen fine defensive statistikker. Han tjener for godt til å ha den rollen han har. Spent på å se hva som eventuelt skjer med han i off season

Logan Stanley - har hatt en veldig fin utvikling i sesongen. Hakkekylling men Jets har gitt han masse tillit. Ble 25 NHL kamper, ikke så mye, men etter nyttår har vel nesten alle disse kampene kommet. Spilte 3 slutspillskamper der han falt gjennom. Men han har vist tegn på at han kan være en viktig spiller. Men når MacKinnon og Colorado setter på turboen, da sliter han. Er RFA. Tipper han får lang kontrakt. Supporterne er uenige, men jeg tror det skjer.

Mason Appleton - spilte alt. Absolutt alt. 82 kamper og 5 sluttspillskamper. Mye tillit og 3.rekka ble ikke splittet mange ganger. Men Appleton er uten tvil det svake leddet i den rekka. 82 kamper og 36 poeng. Helt greit. verken mer eller mindre. Har ingenting imot Appleton, men mener han bør spille i 4.rekka. Et av de punktene i laget som bør forsterkes er RW i 3.rekka.

Morgan Barron - fikk ødelagt slutten av sesongen med skade. 80 kamper og 18 poeng. Jeg føler meg sikker på at hadde han og Appleton skiftet plass så hadde de også skiftet statistikk. Barron en mer fysisk spiller enn Appleton, men veldig god. Får for liten plass i laget synes jeg. Han er den som er bankers i 4.rekka uansett hvem som viker så beholder han plassen. Det forteller hvor stødig Barron har vært. Scoret 11 mål i 4.rekka, ikke verst. Han har et uforløst potensiale hvis han får en større rolle og flere minutter på isen. Bra sesong

Kyle Connor - er en vanskelig en. En "luksus" spiller som ikke gjør jobben begge veier. 65 kamper og 61 poeng. 34 mål scoret han. Så kvalitet har han uten tvil. En svak sesong til han å være. Spilte i ei 1.rekke som ikke fungerte. Den var mye bedre når Connor var skadet. En under pari sesong for Connor. Han kan bedre og kommer til å slå tilbake neste sesong

Nikolaj Ehlers - spilte hele sesongen. 6 år siden det skjedde sist. 61 poeng og 25 mål. Statistikk messig ikke mer enn det må være. Men når man ser på spilletid og tillit så er det ikke så verst. 1.rekka var uten tvil best når Ehlers spilte med Scheifele og Vilardi. Har 1 år igjen av kontrakten. Det lukter trade lang vei. Han både vil ha og fortjener ei større rolle i laget. Han blir flyttet rundt og gjort som syndebukk hele tiden. Samtidig så er han også en treners mareritt av og til med håpløse pasninger i defensiv sone. Men offensivt er han en attraksjon når han er påskrudd.

David Gustafsson - en ok sesong. Fikk mer og mer tillit. Mest fordi han er solid defensivt. Offensivt har han mye å gå på. 39 kamper ble det på han. En bra spiller å ha i laget. Men usikker på om han optimalt sett skal være inne på laget.

Alex Iafallo - den mest allsidige spilleren. Nykommer fra Kings og har levert varene. Ujevn i poengstatistikken. Kun 27 poeng. Men han har blitt flyttet rundt fra 2 til 3 og til 4 rekka. Mest i 4.rekka, mens han tidlig i sesongen var mest i 2.rekka. En spiller å stole på.

Axel Jonnson-Fjällby - 26 NHL kamper. Du vet hva du får med han. Aggresiv i forecheckingen. går på skøyter. Men også begrenset. En god spiller å ha som backup. Han ble sendt til Moose når han storspilte for Jets fordi spillere kom tilbake fra skade. Urettferdig, for da var han virkelig i siget. Godkjent sesong

Rasmus Kupari - kom fra Kings med 135 NHL kamper de 2 siste sesongene. Fikk bare 28 kamper hos Jets og 1 poeng. Skuffende sesong. Absolutt potensiale men han kom aldri igang. Healthy scratch siste del av sesongen. Han må revansjere seg ellers havner han hos Moose neste sesong

Adam Lowry - kan ikke klage på han. Klart han kan produsere mer poeng. 34 poeng ble det. Men den jobben han gjør defensivt. Den lederen han er på is og i garderobe. Nydelig

Sean Monahan - leiesoldaten som skulle fikse 2.rekka. Det skjedde ikke. 2.rekka ble et problem ut sesongen. Mye grunnet at Bowness på død og liv skulle ha Connor i 1.rekka. Monahan var grei, verken mer eller mindre. Men ser man bak tallene så er han en utsøkt dropper. Blant de beste i ligaen. Han har slitt med skader i mange mange sesonger. Spilte 83 kamper denne sesongen og alle kampene i sluttspillet. Fikk mye spilletid av Jets. Det finnes en oppside med Monahan som vil komme mer og mer fram hvis han holder seg skadefri. Jets vil ha han med videre. Jeg er usikker, mest av alt fordi vi må ha plass til Lambert og co. Blir ikke lei meg hvis han blir og blir heller ikke lei meg hvis han går til en annen klubb. Men siden vi tradet oss til han så bør vi signere han for så å trade han, for å få noe igjen for traden. Konklusjonen er vel at vi bør signere han for å beholde verdien i traden.

Vladislav Namestnikov - har fått en oppvåkning hos Jets. Funnet seg til rette. En skikkelig lagspiller. Jeg skrev at Iafallo er allsidig, det er abolutt Namestnikov også. Sin nest beste sesong i karrieren poengmessig. 37 poeng ble det. Kun 1 sesong i Tampa ga flere poeng. Han er ingen McDavid. Men for sitt formål så er han en strålende spiller med en meget god sesong.

Nuno Niederreiter - en meget bra sesong. Men kanskje for lite produksjon. 3.rekka produserte bra fram til nyttår så sluknet de litt offensivt. Men for all del, Niederreiter er en strålende 3.rekke spiller. Målet til neste sesong for 3.rekka er å få de 3 spillerne opp til 50 poeng. Da lever de opp til potensialet sitt.

Cole Perfetti - en nokså bra sesong som ble ødelagt av Bowness. Lite spilletid selv om han var i 2.rekka. Som regel ikke mer enn 12 minutter. Etterhvert sendt til 4.rekka og healthy scratch. 71 kamper og 38 poeng. 19 mål scoret han. ikke verst for en med så lite spilletid i minutter. Fram til nyttår var han den nest mest effektive spilleren med de under 15 minutter spilletid i NHL. Etter det spilte han veldig lite. Perfetti og behandlingen han fikk ødelegger egentlig ryktet og ettermælet til Bowness i Winnipeg. Det er det jeg kommer til å huske fra Bowness. Stahet og manglende evne til å slippe til de unge. Perfetti håper jeg slår skikkelig tilbake neste sesong.

Mark Scheifele - en bra sesong. Har framstått som en ny mann etter forlengelsen av kontrakten. Han stått enda mer fram som leder og nå er han blitt en toveis center. Poengmessig håper jeg han står enda mer fram de neste sesongen. Men uten tvil den offensive spilleren som er viktigst for laget. 6 poeng på 5 sluttspillskamper

Gabriel Vilardi - mye skadet dessverre. Har vært en åpenbaring. Åpenbaring den forstand at han besitter ferdigheter og har en spillestil som Jets manglet. Jets med og uten Vilardi var faktisk ikke de samme lagene. Vilardi har tilført så mye positivt at Dubois ikke er savnet i det heletatt. Men Vilardi tar imot mye juling og var mye ute med skade. Ble bare 47 kamper og 36 poeng. Scoret 22 mål. Dubois på sin side hadde 82 kamper og 40 poeng. Kun 4 poeng skilte de. Vilardi hvis han holder seg skadefri vil bli en meget habil og god poengplukker. En spiller som gjør drittjobben rundt målet. Bra sesong.

Tyler Toffoli - ble 18 kamper og 11 poeng. 5 kamper og 2 poeng i sluttspillet. Men han var egentlig en stor skuffelse etter traden. Ble etterhvert sendt ned til 4.rekka. Fant seg ikke til rette og blir ikke med videre. Men en meget bra spiller og målscorer som kommer til å score mye mål neste sesong, men det blir ikke i Winnipeg.

Det var de spillerne som er mest brukt.
Mye som er lett å forbedre. Få rekke 1 og 2 til å fungere. Oppgradere 3.rekka med ny RW
Få orden på PP og PK
Da vil Jets bli enda bedre neste sesong.

3 beste
Morrissey, Hellebuyck og Scheifele i den rekkefølgen

3 mest skuffende
Pionk, Kupari, Toffoli

3 som leverte best utifra forventning
Vilardi, Namestnikov, Samberg
 
Sist redigert:
En liten titt på de som banker på døra

Tomas Milic - keeper som hadde sin første proff sesong. Meget solid 1.sesong. Etter å ha gjort det bra i ECHL fikk han sjansen i AHL og Moose. Så seg ikke tilbake og ble 1.valg hos Moose. Klart statistikkene kan bli bedre. Men han var med og gjorde Moose til et lag som vant kamper igjen. Fikk sin kontrakt av Jets nå nettopp. Spennende keeper å følge. Nettopp blitt 21 år gammel

Ville Heinola - etter å ha fått NHL kamper i 4 sesonger på rad så endte han opp med 0 NHL kamper denne sesongen. Nok et merkelig valg av Bowness. Han var inne på laget når sesongen startet men en skade som satte han ut halve sesongen gjorde at han ikke fikk spille. Etter comebacket spilte han bedre og bedre og på slutten var han tilbake på nivået han hadde før sesongen startet ifølge Moose treneren. Allikevel ikke noen minutter for Jets. Nå må han inn på laget ellers går tiden ifra han. Jets er eksperter i å vente og vente og vente uten å gi de unge sjansen og tilliten. Ansvaret som trengs for å ta neste steg. Chisholm griper sjansen. Kovacevic. Eyssimont. Moose spillere som aldri fikk den tilliten de burde fått. Tror de gresset er så mye grønnere på andre siden? På tide å gi de muligheten de som banker på. ikke sikkert de slår til, men gi de ivertfall muligheten. Heinola skal være Jets spiller neste sesong

Nikita Chibrikov - 21 år gammel russer som hadde en meget god første sesong i AHL. 70 kamper og 47 poeng. Fikk også 1 NHL kamp og scoret 1 mål, et fint mål som ikke var ferdigscoret. Spennende spiller som har veldig fine håndledd. NHL/AHL? Aner ikke. Han er i grenseland. Spørs hvordan Jets bygger opp troppen sin. Men Chibrikov kan fort være en som griper sjansen med begge hender hvis han får muligheten.

Parker Ford - 23 år gammel. Hans første hele sesong i AHL etter flere år i NCAA. En liten terrier som var reserve i en NHL kamp på slutten. Hadde også en veldig fin camp før sesongen. En Tanev type som har gått i fotsporene til Tanev. Spennende å se om han tar steget videre. 72 kamper og 41 poeng og det er ikke først og fremst poengene som er hans styrke.

Brad Lambert - 20 år gammel. På AHL rookie of the year laget og nr 2 på poenglista over rookies. 64 kamper og 55 poeng. 1 NHL kamp og 1 assist. Alt annet enn NHL for han neste sesong blir feil. Strålende sesong og det tidligere stortalentet er på vei tilbake.

Chaz Lucius - 21 år gammel har han blitt. Den mest uheldige spilleren hos Moose. Holder skader på å ødelegge hans karriere? Han er avhengig av en skadefri sesong nå. Siste sesongene. NCAA 24 kamper - 19 poeng. WHL 6 kamper - 15 poeng. AHL 17 kamper 13 poeng denne sesongen. Få kamper men statistikkene er strålende. Han var også med i U20 VM forrige sesong. 7 kamper og 7 poeng etter en treg start ble han bedre og bedre. Han her har det lille ekstra. Men han må holde seg skadefri. Greier han det så er veien åpenfor det meste.

Danny Zhilkin - 20 år. En skuffende første sesong i AHL. I forhold til de andre som er nevnt har han falt gjennom. Men bare 20 år. Spennende å se neste sesong.

Colby Barlow - 19 år. 50 kamper og 58 poeng i OHL. Det som er imponerende er at på de 50 kampene så var det 40 mål. Fikk 3 kamper i AHL og 3 poeng. Noen vanvittige one-timere. Som å se Laine i glansdagene. For ung for AHL, så blir OHL en sesong til. Egentlig litt skuffende sesong hvor han mistet U20 VM grunnet skader. Men målscorer er han. Håper han blir enda mer dominerende neste sesong.

Zachary Nehring - 19 år. Spilet i USHL denne sesongen uten å ha veldig imponerende statistikker. Skal til NCAA kommende sesong. Er et 3.rundevalg for Jets

Jacob Julien - 19 år. Har overrasket stort dette 5.runde valget. 67 kamper 78 poeng i OHL. 14 kamper i sluttspillet 13 poeng. Veldig positiv sesong. Spennende å se hva han finner på neste sesong. Eventyrlig utvikling

Connor Levis - 19 år. 7.rundevalg som ble tradet i WHL og gjorde det bra for begge klubbene 65 kamper totalt og 55 poeng. 5 kamper i sluttspill og 3 poeng. Var på try-out hos Moose helt på slutten av sesongen. Fikk 2 kamper. En ok sesong. Skal ikke avskrive han her

Rutger McGroarty - 20 år har han blitt. Overraskende valgte han nytt år i NCAA. 36 kamper og 52 poeng. 7 kamper og 9 poeng i U20 VM hvor han også var kaptein. En type som det er få av. Kaptein, leder, god, gjør drittjobben på isen. Har en personlighet som få andre har. Vi får vente 1 år til, da bør det bli rett inn på Jets.

Elias Salomonsson - 19 år gammel. SHL vinner. 1.backpar. Masse spilletid. Defensiv back som har blitt bedre offensivt. 16 kamper og 6 poeng i sluttspillet. Blir ekstremt overrasket om ikke han blir Jets spiller kommende sesong. Er også RD, noe Jets sårt savner. Et talent som bare utvikler og utvikler seg hele tiden. Fysisk, defensiv, tilstedeværende, men også bra med puck. Spennende

Fabian Wagner - 20 år gammel. Har bitt seg fast i U20 troppen for Sverige. Men har ikke slått til i SHL. 41 kamper og 6 poeng ble det på han. En spiller som har overrasket flere ganger etter å ha blitt avskrevet. Kan han ta SHL nivået neste sesong?

Domenic DiVincentiis - 20 år gammel keeper. Årets keeper i OHL forrige sesong. Mye svakere sesong denne sesongen. Men ser på statistikkene at han har spilt seg opp. Var langt nede på 80 tallet i redningsprosent. Havnet på 89,5 så han har spilt seg stort opp på slutten. Fikk 90,0 i sluttspillet. Milic var årets keeper i WHL, DiVincentiis i OHL. Milic har tatt steget videre. Kan DiVincentiis også gjøre det? Ble vraket i Canada sin U20 tropp i siste time. Så han har fått noen på trynet denne sesongen. Kan han reise seg? Håper det. Spennende keeper. Italiensk familie og når Jets draftet han så var det ingen familier som lagde mer lyd enn DiVincentiis familien i den hallen.

Dmitri Kuzmin - 21 år gammel offensiv back som har gjort det meget sterkt i flere OHL sesonger. Men første profesjonelle sesong har ikke vært enkelt som Zhilkin har det ikke fungert. Har spilt i både AHL og ECHL. Helt greit, men ikke mer enn det. Greier han å heve seg til neste sesong?

Dmitry Rashevsky - 23 år gammel har han blitt. 67 kamper og 43 poeng, hans beste i KHL. 10 kamper og 7 poeng i sluttspillet. Skal være i KHL en sesong til ser det ut til. Må nok heve lista enda litt til hvis han skal ta turen over dammen.

Mye spennende men også mange som har litt å jobbe med.
 
Mange ledige trenere. Mange lag som jakter trener.
Winnipeg Jets har en annen inngang til det hele enn for eksempel Toronto.
Winnipeg vil ha en trener som viderefører det prosjektet Bowness har startet samtidig som man lukker hullene som Bowness har etterlatt.
Samtidig må treneren som kommer være klar over at det ikke finnes noen MacKinnon, McDavid eller Cale Makar.
Det er ei gruppe med 2 strålende spillere i Morrissey og Hellebuyck og etter de 2 kommer en hel gjeng med spillere som er above average.

Treneren som kommer må vite forutsetningene og kunne bygge lag og utvikle spillere. Ikke bare lene seg til stjerner som gjør det hele alene.

Det skal bygges en identitet. Winnipeg var langt nede, de holder på å reise seg skikkelig. Derfor må treneren være inneforstått med at dette er et prosjekt og at man skal jobbe langsiktig for å løfte laget sesong for sesong.

Hvem skal Jets velge? Jeg aner ikke. Scott Arniel er jo favoritt og har vært det hele tiden. Samtidig er det mange ledige trenere ute på markedet. Jeg har faktisk litt sansen for avgåtte Sheldon Keefe. Han har en fin CV. Han har hatt suksess med Toronto Marliers, så han kan det å bruke unge spillere (tror jeg). Han er bare 43 år gammel, noe som tiltaler meg. Jeg ønsker meg litt yngre trener. Arniel kan være godt valg det og, men han er nesten 60 år. Samtidig bør man ikke bruke alder mot en trener. Arniel kan være i Winnipeg i 10-12 år før han er like gammel som Bowness. Så jeg bør vel egentlig ikke bry meg så mye om alder.

Men Keefe sitt navn er så vidt nevnt i forbindelse med Jets. Det viktige er at man tenker long term. At man ønsker en trener som skal være her i både 5 og 10 år.
For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Lite nytt men litt rykter om mulige nye trenere. Arniel er favoritt men Berube og McLallan er nevnt flere ganger

Denne lista er nok i nærheten av de aktuelle

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Jacob Julien er ennå igang i OHL og gjør det bra

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Craig Berube er på intervju hos Jets idag

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
For meg gir dette mening.
Dillon var strålende denne sesongen men Samberg står klar til å ta samme rolle.

Overrasket over at han ikke har hørt noe men jeg liker det. Yngre krefter inn

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
2 nye navn for Jets. Evanson skal være intervjuet allerede

Nelson er det mange som tror på. Flink med unge spillere. Men han er ennå i sluttspill og det kan ta oppimot en måned før han er ferdig. Så prosessen med å ansette ny trener kan ta tid

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Se den forskjellen fra draft sesongen til denne sesongen
For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Store sjanser for at Ehlers blir tradet i sommer. Ja kanskje før draften hvis det er snakk om å få 1.runde valg i retur.
Var en som listet opp lignende spillere og hva de hadde fått i retur. Det var ikke sykt bra. Montreal har gjort en bra deal der de blant annet fikk Suzuki i retur. Men ellers var det ikke noe å rope hurra for. Problemet med Ehlers er TOI og at han egentlig er god nok for 80 poeng eller mer. Men han får ikke vise det i Winnipeg. Kommer han til en klubb som lar han få ei stor rolle så vil han ligge mellom 80-100 poeng neste sesong. Det føler jeg meg trygg på.

Ny trener, UFA og RFA som skal signeres. Ehlers som muligens blir tradet. Mye å gjøre for Cheveldayoff
Cheveldayoff var flink forrige vindu, greier han å trylle med Ehlers og? Får Jets en back av klasse i retur så blir jeg fornøyd
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp