PostNord-ligaen avd. 1 2024

"Status er at Brann ikke kommer til å styrke stallen noe særlig, men får tilbake de som har vært skadet. Sannsynligvis blir det ny sesong med lite «utlån» til andrelaget etterhvert." sa twu, og det er jo bra at de unge får brynt seg
 
Trenersituasjonen avklart i de fleste klubber før ny sesong.

Lars Bohinen kom inn på tampen av fjoråret, men klarte ikke å redde Jerv fra nedrykk. Han blir likevel med ned, og har signert en kontrakt ut 2025. Assistenttrener Petter Sjåholm Melø blir ikke med ned, og blir erstattet av Remi Natvik, som var trener for Aalesund 2 da Bohinen var hovedtrener i AaFK, og som siden blant annet har vært assistenttrener for Åsane i OBOS, og hovedtrener for Arna-Bjørnar i Toppserien.

Etter over tre år som hovedtrener i Arendal ga Roger Risholt seg etter 2023-sesongen. Inn kommer Vegard Hansen som ny hovedtrener, han har fått med seg tidligere Start-assistent Andreas Jenssen som assistenttrener.

Hødd skilte lag med Joakim Dragsten etter nedrykket, og inn har de hentet Marius Bøe som ny hovedtrener. Bøe startet forrige sesong som assistent under Lars Arne Nilsen i AaFK, før han ble midlertidig hovedtrener etter at LAN fikk sparken, deretter gikk han til LSK som assistent for Eirik Bakke.

Kvik Halden mistet plutselig Arne Erlandsen til Skeid i august i fjor, og sportssjef Kjetil Andreassen ledet laget ut sesongen. Nå har de ansatt portugisiske Hugo Vicente som ny hovedtrener. Vicente var frem til i fjor vår assistenttrener i Stabæk, for blant annet Lars Bohinen, og har tidligere vært assistenttrener for klubber på øverste nivå i Portugal, og akademitrener i blant annet Benfica, Braga, FC København og Viking. Med seg som assistenttrener får han Amin Askar.

Ørn Horten skilte lag med sin islandske hovedtrener Heidar Juliusson etter forrige sesong. Han er blitt erstattet av Øystein Garborg, som i fjor var hovedtrener for Bærum.

Notodden sine økonomiske problemer har gjort at Stian Lund som var hovedtrener i fjor har forlatt. De er fortsatt på jakt etter en erstatter, men har trolig kun mulighet til å ha en hovedtrener i 50% stilling.

Brann 2 mistet Azar Karadas til Stabæk i fjor høst, nå har Ole Martin Nesselquist vendt hjem fra jobben som førstelagstrener i KR på Island og tatt over Brann-rekruttene.

Viking 2 har blitt ledet av Thomas Pereira de siste årene, men etter opprykket til 2. divisjon ble han hentet som ny hovedtrener i Sandnes Ulf. Pereiras assistent Espen Andersen tar over som hovedtrener for Viking 2.


Arendal: 🇳🇴 Vegard Hansen
Brann 2: 🇳🇴 Ole Martin Nesselquist
Brattvåg: 🇩🇰 René Skovdahl
Eik Tønsberg: 🇳🇴 Kjetil Kristoffersen
Fløy: 🇳🇴 Marius Kjørvik Johansen
Hødd: 🇳🇴 Marius Bøe
Jerv: 🇳🇴 Lars Bohinen
Kvik Halden: 🇵🇹 Hugo Vicente
Lysekloster: 🇳🇴 Ruben Hetlevik
Notodden:
Sotra: 🇳🇴 Renate Blindheim
Vard Haugesund: 🇳🇴 Kolbjørn Fosen
Viking 2: 🇳🇴 Espen Andersen
Ørn Horten: 🇳🇴 Øystein Garborg
 
Notodden har lykkes med å skaffe pengene som trengtes for å unngå poengtrekk i denne omgang. Et salg av Sander Nordbø til Raufoss og en supporter-spleis på over 40 000 har vært medvirkende til at Notodden kan legge frem positivt resultat og slipper poengtrekk.

 
Da er det vare signaturen til Benjamin Stokke som mangler så er Eik en opprykkskandidat 👍
 
Overgangsvinduet så langt. Helt sikkert noen ting som ikke er med i oversikten, spesielt spillere ut av kontrakt er utfordrende å holde oversikt over.

avdeling1a.PNG

avdeling1b.PNG

avdeling1c.PNG

avdeling1d.PNG
 
Sesongstart i morgen, så får vi bl.a. se hvordan de tre favorittene Arendal, Hødd og Jerv sesongåpner og om det kommer noen sjokkresultat med en gang.


Tabelltips fra Norskfotball.com:
  1. Jerv
  2. Hødd
  3. Lysekloster
  4. Arendal
  5. Fløy
  6. Sotra
  7. Eik Tønsberg
  8. Vard Haugesund
  9. Brann 2
  10. Kvik Halden
  11. Ørn Horten
  12. Brattvåg
  13. Notodden
  14. Viking 2


Kampoppsett runde 1

6/4
13.30: Sotra - Notodden
14.00: Eik-Tønsberg - Hødd
14.00: Vard Haugesund - Arendal
15.00: Jerv - Ørn-Horten
16.00: Brattvåg - Kvik Halden

7/4
16.00: Fløy - Lysekloster

8/4
15.00: Brann 2 - Viking 2
 
Jørgen Tjærnås sitt tabelltips for PN Avdeling 1

1. Jerv
2. Hødd
3. Arendal
4. Lysekloster
5. Sotra
6. Eik
7. Brann 2
8. Fløy
9. Ørn
10. Kvik Halden
11. Viking 2
12. Vard
13. Brattvåg
14. Notodden
 
Jørgen Tjærnås sitt tabelltips for PN Avdeling 1

1. Jerv
2. Hødd
3. Arendal
4. Lysekloster
5. Sotra
6. Eik
7. Brann 2
8. Fløy
9. Ørn
10. Kvik Halden
11. Viking 2
12. Vard
13. Brattvåg
14. Notodden
Jeg lurer på om Tjæra så kampen mellom Brattvåg og Kvik i dag 😂 snakk om å bli knust.
 
Lysekloster som en del trodde kunne bli årets overraskelseslag har fått en tung start.
Først ble det 1-2 bortetap mot Fløy mens denne helgen som var ble det 1-3 hjemmetap mot Vard Haugesund.
 
Mange rare resultater etter de tre første rundene kan man si.
Ingen lag med full pott og de fem lagene på topp (Brattvåg, Viking 2, Jerv, Arendal og Brann 2) har alle tapt en kamp hver.

Begge andrelagene med sterke resultater i den andre runden ved å slå hvert sitt 2023-OBOS lag ihht Jerv og Hødd.
Begge de to tidl. OBOS lagene møttes i forrige runde der Jerv kom seirende ut.
 
Mange intressante resultater denne runden også -
Hødd sliter.. de kommer ikke til å rykke opp igjen med dette laget. Arendals evige opprykksambisjon ser ikke ut til å lykkes godt foreløbig heller…

Det blir spennende å se om viking2 fortsetter å imponerer i morra

Brattvåg ser minst like solide ut som på høsten i fjor… iallefall på hjemmebane.
 
Toppkamp Eik- Jerv førstkommende lørdag, spennende å se om Eik vil henge med fremover eller ikke. Eik spiller en type fotball flere kan slite med, men Jerv er favoritter og bør/må dra dette i land. Eik er fortsatt i en flytsone, hvor lenge vil det vare? Mye publikum som vanlig å Gressbanen, spennende..:cool:
1715329951716.png
 
Toppkamp Eik- Jerv førstkommende lørdag, spennende å se om Eik vil henge med fremover eller ikke. Eik spiller en type fotball flere kan slite med, men Jerv er favoritter og bør/må dra dette i land. Eik er fortsatt i en flytsone, hvor lenge vil det vare? Mye publikum som vanlig å Gressbanen, spennende..:cool:
Vis vedlegget 13713
Eik kommer til å klare seg fint denne sesongen. De nå har de fått betalt som fortjent, så de har ikke fått overbetalt. De er ekstreme i spillestilen, og ikke etter min smak - men det er veldig drilla og gode på det de gjør. Masse fysikk og enorme på dødballer. Tipper denne blir ganske jevn, selv om Jerv må sees på som knapp favoritt.

I det hele tatt er det ingen av de antatt topplagene som har imponert så langt. Det er en veldig jevn avdeling kvalitetsmessig, hvor de fleste kan slå hverandre. Så det kommer til å bli jevnt over hele fjøla hele veien inn i denne avdelingen. Rent spillemessig synes jeg Hødd faktisk har sett best ut, men de har fått elendig betalt. Så jeg tror fortsatt de kommer til å være blant de øverste lagene til slutt. Problemet deres er dog at de er litt for skjøre bakover og slipper til for mange enkle sjanser - noe som gjør at de vil avgi poeng litt for ofte for å rykke opp.
 
Eik spiller ikke så fin fotball, den er kun effektiv og egnet for å komme oppover i divisjonssystemet. Jeg tenker det er genialt av Kjetil Kristoffersen, og publikum kommer så da er det vinn vinn. Rykker de opp igjen bør det tas grep, da tror jeg gampefotballen ikke holder lenger og det vet Kristoffersen også.
 
Dette Jerv-laget driter i fair play når ting ikke går deres vei. Rett og slett skittent og uspiselig.
 
DETTE ER SÅ FLAUT LARS BOHINEN!
Vet dere ikke hva Fair Play er i Grimstad, skam dere.
Godt at 3 poeng ble igjen i Tønsberg👍
 

Vedlegg

  • IMG_0073.jpeg
    IMG_0073.jpeg
    829,5 KB · Sett: 25

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp