NM Herrer 2024

Flest NM-titler gjennom tidene:

12x - Rosenborg
11x - Fredrikstad
8x - Lyn, Skeid
7x - Brann
6x - Molde, Lillestrøm, Viking, Sarpsborg
5x - Strømsgodset
4x - Vålerenga, Ørn
3x - Frigg, Mjøndalen
 
Dett var dett.
Om vi regner tabellene etter 3 kamper som fasit, så møtte dere faktisk det verste laget dere kunne møtt også i andre runde, siden Strømmen er eneste andredivisjonslag med full pott og dere da ikke kunne møte noen fra de 2 øverste divisjonene.

LSK og Glimt møtes for tredje gang på de fire cupene etter covidutbruddet. Da antar jeg det blir Ranheim - Bodø/Glimt i fjerde runde..
 
Levanger får ta imot Brann på hjemmebane! Sist kamp var i 2015, og det hele endte 4-1 til LFK, og Rikard Norling fikk sparken like etterpå.


LFK har møtt Brann i cupen iallefall en gang før, og det var i 2006. Brann vant 3-1 i Bergen. Husker LFK ble snytt for straffe i starten av kampen!

Skulle gjerne sett at LFK kunne fått noe enklere motstand, og kommet seg litt videre i cupen. Men det er håp i hengende snøre!
 
Skal sies at de fleste av Odds titler kom i en tid da NM var en vennecup arrangert av Odd med et par tre andre lag invitert. Så det er vanskelig å anerkjenne de på samme måte.
Ja, det blir kanskje et definisjonsspørsmål.
 
Tror det skal være Kjelsås vs Lysekloster og ikke motsatt. Kjelsås var først opp av lagene og skal sånn sett ha hjemmekamp.
 
Skal sies at de fleste av Odds titler kom i en tid da NM var en vennecup arrangert av Odd med et par tre andre lag invitert. Så det er vanskelig å anerkjenne de på samme måte.
Da de vant sitt syvende mesterskap i 2019 så var det over 50 lag med, så fra da av var det skikkelig konkurranse.
 
Hva synes dere om at man nå trekker fra 3 runde? I stedet for st den runden ble satt opp?

Hvertall fornøyd med at første lag opp fra bollen får hjemmekamp, ikke som får når man så på antall km i reiselengde, hvor langt ut i cuprundene holdt man på med det før? Helt ut til semien?
 
Strømmen-LSK hadde 2 hat-trick, ett fra hvert lag. Han på Strømmen er vel i tillegg back?
Når så man sist det i en kamp her på berget?
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp