Championship, League One og League Two 23/24

Owls har hentet opp igjen Norwich sin ledelse.

Og Preston slo Huddersfield 4-1. Innbytter Osmajic med hattrick på sju minutter!
 
Er vel mye som tyder på Ipswich vinner i morgen, det er umulig å forutsi avslutningen på denne sesongen.
 
Leicester har på papiret tre tøffe kamper på rad nå. WBA og Southampton hjemme før en litt vrien bortekamp mot PO jagende Preston. Dette vil leve helt inn, for det skiller kun ett poeng nå mellom de tre første lagene. Championship leverer så det holder i år.

Jeg vil ikke ha Leeds til å misse de to første plassene, for PO ser jeg på som sjanseløst da Norwich bruker å vinne den greia. Vi suger også i slike sluttspill cuper av erfaring.
 
En Leeds-seier i dag vil hjelpe mye og legge press på de to andre. Blackburn har ikke vist kanonform akkurat, men det er klart de kjemper for å overleve , ligger 3 poeng over nedrykk.
 
Bedre enn mot Sunderland, men mangler mål og sjanser ut av spillovertak. Håper på bedring i andre akkurat der. Likevel litt oppløftende at de ser fremover i stedet for på tvers og støtte i dag.
 
For en ellevill og fantastisk underholdning Championship gir oss nesten hver uke. Nerver som tjukt saueragg hos Leicester , Ipswich og Leeds nå de siste kampene, Det eneste som mangler er at Southampton vinner sine 2 (3) kamper de har til gode , og kommer opp i ryggen på de 3 nevnte . Skal mye til , men det er altså Leeds -Southampton i siste runde ..
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp