Championship, League One og League Two 23/24

Nyeste kunngjøringer

Så Ipswich svikter i dag, så ikke den komme.
De er i trøbbel. Southampton klart best. Et under at de ligger bare ett etter.

Lar meg forøvrig imponere av han Aribo hos gjestene. Virker som en slepen spiller, og ser ut til å aldri miste ball samt glir forbi motstandere som kniv i varmt smør.
 
Sist redigert:
Det går som det oftes gjør når du ikke setter sjansene dine, motstanderen scorer og vi er like langt. 2-2. Ipswich har også tatt mer over etter utligningen. Vil ha U, så dette lever en Leedsfan fint med.
 
Dårlig omgang av oss. Får vi tidlig mål så daler intensiteten med en gang, og Hull så ut som Pep lag. Bamford burde satt 2-0 men han er ikke i form. Vil ha Joseph tidlig i andre og ikke de 5-10 minuttene han normalt får. Synes vi virker giftige i rett posisjoner, så det er mye muligeter i andre.
 
Liker ikke utviklingen. Hull spiller bra, noe jeg fryktet. De har gjort det glimrende mot topplagene, noe jeg kan forstå. Vi slitet med å holde ballen, og feilpasningene florerer.
 
Hull har altså 4 seire på de 5 siste bortekampene. Utrolig vanskelig å slå dem for tiden.

De ligger på 6. plass på bortetabellen, så gjør det adskillig bedre borte enn hjemme.
 
Der var kampen over. Flott at Leeds vant.

Men den barnslige kranglinga om hvem som skulle ta straffesparket gir meg flashbacks til da jeg spilte fotball med kompisene mine i boligområdet jeg vokste opp i.

Trist at voksne mannfolk skal drive på sånn.
 
Der var kampen over. Flott at Leeds vant.

Men den barnslige kranglinga om hvem som skulle ta straffesparket gir meg flashbacks til da jeg spilte fotball med kompisene mine i boligområdet jeg vokste opp i.

Trist at voksne mannfolk skal drive på sånn.
Enig. Ikke mye "Side before self" over den. Fatter ikke at han turte heller. Hadde han brent den så ville det blitt et helvettes styr. Ble irritert der.

Dårlig kamp av oss, men det holdt såvidt inn. Det er greit. Hull er et spillende lag som kan skape store problemer for alle i denne divisjonen. Jeg så det samme mot Leicester også.

Nå kan jeg slappe av og sove godt i natt, for jeg fryktet virkelig denne kampen.
 
Old Farm i morgen klokken 13.30. Det blir meget interessant med tanke på opprykk og playoff. Leeds med et seigt borteoppgjør mot Coventry, mens Leicester tar imot Birmingham. Midt-på-tabellen-oppgjøret Cardiff- Hull er (selvsagt) tippekamp.

Leeds har TV-kamp hjemme mot Sunderland på tirsdag, mens Swansea- Stoke er det samme på onsdag.

For øvrig verdt å nevne at EFL Trophy-finalen mellom Peterborough og Wycombe er TV-kamp kl. 17.30 på søndag.
 
Coventry borte for vår del er en meget tøff nøtt og knekke. Simms bøtter jo inn for tiden. Mark Robins fikk fortjent nok veldig skryt for jobben han har gjort der av Farke. Bakteppet hans i år er at han mistet noen veldig viktige spillere men har klart å skape et nytt lag som biter kraftig fra seg likevel.

Håper også at Norwich klarer å fikse et resultat som gir poengtap for Ipswich. Gjestene har hatt litt for mye stang inn i det siste.
 
Simms bøtter jo inn for tiden. Mark Robins fikk fortjent nok veldig skryt for jobben han har gjort der av Farke. Bakteppet hans i år er at han mistet noen veldig viktige spillere men har klart å skape et nytt lag som biter kraftig fra seg likevel.
En skulle jo kanskje tro at de skulle slite da Gyökeres forlot dem, men både Simms og Haji Wright har levert veldig bra ved siden av andre signeringer som Bobby Thomas, Sakamoto og DaSilva.
 
El Innavlico kl. 13:30.

Med mindre jeg hører fantastiske ting fra Selhurst blir det valget.
Spesielt i 14-15 var jo disse opppgjørene veldig artige. McCarthy hos Ipswich med blant annet bautaen Daryl Murphy og ellers Hunt, Anderson (mange assists det året), Skuse, Mings og Berra og Norwich med Alex Neil og spillere som Hoolahan, Howson, Johnson, Jerome, Hooper etc.
 
Norwich: Gunn; Stacey, Duffy, Gibson, McCallum; Nunez, McClean; Sara, Sainz, Barnes; Sargent

Ipswich: Hladky; Tuanzebe, Burgess, Woolfenden, Davis; Morsy, Luongo; Hutchinson, Chaplin, Broadhead; K Moore
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp