Leeds United - Klubbtråd

Nyeste kunngjøringer

Helt kriseomgang. Dette er på Farke. Du er nødt til å motivere spillerne med hva som står på spill, og få de til å løpe som om det står om liv. Når QPR får fremstå som Barcelona det første kvarteret så feiler manageren i en sånn kamp.

Spillerne ser kun etter enkle løsninger som støtte og tvers stort sett hele tiden før vi kom to mål under. Dette er ikke holdbart for et lag som må ha tre poeng og kan legge et voldsomt press på Ipswich med seier. Som dessverre ikke kommer til å skje med denne kampplanen. Jeg er forbannet langt beyond over dette. Piroe ut og Joseph inn. Det er et minimumskrav før andre.
 
QPR er et gammelt storlag. Vanskelig å bli overrasket over dette.
Det er en stund siden Clive Allen herjet for de, men i dag så de ut som et storlag de første 20 minuttene faktisk. Skuffende for vår del.
For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Clive Allen var bare en. Så kom Ray Wilkins, Les Ferdinand, Paul Parker... Terry Fenwick for helvete! (Noen som husker Gary Banister? Nei, greit) Ingen lag kan noengang bli skuffet over å gå på en smell mot et lag med slike tradisjoner. Bare å takke og bukke for at man får stille opp.
 
3-0 og game over. Fantastisk gameplan Farke. Dette er like greit er over, for makan til formutvikling og innsats. Skulle tro vi hadde rykket ned allerede, og de kjempet for å rykke opp. Er så ufattelig skuffet. PO er det bare å glemme, kommer ikke gjennom det nåløyet likevel. Bare å gratulere Tractorboys og Leicester med opprykk først som sist.
 
Jeg skjønner ikke hvorfor ikke Joseph har fått mer spilletid etter det han viste mot Chelsea. Når Bamford ikke er tilgjengelig er Joseph det desidert beste alternativet på topp. Piroe blir for stillestående, og det hemmer hele laget.
 
Gary Bannister husker jeg. Gary Banister, han er ukjent for meg.

Men husker du Dennis Bailey 1.januar 1992?
Kan det være mulig at Man U spillerne hadde hangover etter nyttårsparty da?
Ja, nå er det 3-0 så nå må vi konsentrere oss om banestorming, raketter og knuste ølglass på pub her.

Der er 4 for faen!

(Kom foran Millwall på live tabellen).
 
Jeg skjønner ikke hvorfor ikke Joseph har fått mer spilletid etter det han viste mot Chelsea. Når Bamford ikke er tilgjengelig er Joseph det desidert beste alternativet på topp. Piroe blir for stillestående, og det hemmer hele laget.
Jeg har ønsket Joseph foran Bamford i lange tider faktisk, men Piroe er av en eller annen grunn foran ham i køen. Klarer ikke å se hvorfor, men det må ha med pengene de betalte for ham. Potensialet til Joseph er skyhøyt over Piroe, og en PL spiller i emning, mens Piroe vil aldri bli det.

Skal ikke gi ham skylda for tapet i dag, for den henger jeg på Farke. Det er lov å motivere spillere til å yte i en sånn kamp. Det gjorde de ikke i dag, og spilte på tvers og bakover som om det magisk skulle oppstå et mål med det. Det har jeg sett før i år, og de har kommet unna med det det fordi de klarte å klore inn et mål på magisk vis. Dette sto om milliarder faktisk, og de tusler rundt som det var en treningskamp. Helt forjævlig.
 
Skuffende. Hadde håpet på Leeds opp.

Er jo fortsatt en mulighet med play-off, men formutviklingen ser dessverre ganske skrall ut.
 
Jeg så faktisk ikke de siste 20 minuttene. Jeg ble så provosert. Følte vemmelse når jeg så Farke sitte urørlig i stolen som om dette ikke var all verden. Totalt krise.
 
Skuffende. Hadde håpet på Leeds opp.

Er jo fortsatt en mulighet med play-off, men formutviklingen ser dessverre ganske skrall ut.
Ser dessverre slik ut, dersom Ipswich ikke skulle klundre det helt til.

Jeg tipper Norwich vinner finalen i playoffen men forhåpentligvis tar jeg feil og Leeds skjerper seg skikkelig i kvaliken (som det nå ser ut til å bli).
 
¨Det gikk den veien høna sparket dessverre. Veldig synd med Leeds, samtidig litt artig at Ipswich kan rykke opp etter mange års fravær.
 
Leeds i playoff er som regel en katastrofe, har vel aldri rykket opp via play off noen gang? Elendig april måned og treg start på sesongen har ødelagt opprykkssjansen desverre.
Ganske sikker på at det blir Championship neste sesong, med mindre Ipswich går på tre bananskall på rad, noe som er urealistisk å tro.
Blir fort mange utskiftninger i sommer ,flere som nok neppe tar et år til i Championship . Blir adskillig hardere å rykke opp om et års tid.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp