Liverpool FC - Klubbtråd

Det er noe veldig amerikansk over det.
Ja, og også en statement om at dette er en ny form for organisering.

2015:Liverpool Football Club are delighted to announce Jürgen Klopp has been appointed as the club's new manager.

2012:Fenway Sports Group (FSG) and Liverpool Football Club announced that Brendan Rodgers has been appointed as the club's new manager, after signing a contract.

2024: Liverpool Football Club can announce Arne Slot has agreed a deal to become the club’s new head coach
 
--- Da er nok snart resten av setupen på plass
1000002639.png
 
For en fantastisk avskjedsseremoni og hyllest for hele bøtteballetten og mannen som har gitt meg desidert mest fotballglede. Mannen som bryr seg mer om spillerne, støtteapparatet, underholdende fotball og ikke minst supporterne enn noen annen.
Et unikum av en leder som topper seg med Arne Slot ropene og påfølgende tale fra 30:30-31:15.
Det oppsummerer ALT ved Klopp. Det er som høre å høre Shankly: "They are privileged to play for you"

Navngi ny main stand etter han! Det var han som i størst grad gjorde utvidelsen mulig, og det med en reise underveis som mangler sidestykke - tre Liverpool-sesonger som kan argumenteres er tidenes beste og det for den mestvinnende klubben i England.

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Quansah visstnok med i førsteuttaket til Englands EM-tropp. Noe som forøvrig bare skulle mangle. Noen engelske stoppere som har vært bedre denne sesongen?
 
Quansah visstnok med i førsteuttaket til Englands EM-tropp. Noe som forøvrig bare skulle mangle. Noen engelske stoppere som har vært bedre denne sesongen?
Quansah bør helt klart med i troppen, men for meg er det komplett uforståelig at ikke Elliott er med. Kan spille i flere posisjoner, og er kanskje den beste U21-spilleren i landet (med mindre jeg glemmer noen i farten?).
 
men for meg er det komplett uforståelig at ikke Elliott er med. Kan spille i flere posisjoner, og er kanskje den beste U21-spilleren i landet
Utfordringen der er vel mest av alt hvem han konkurrerer om plassen med. Foden, Palmer, Saka og Bellingham er alle ganske klart foran per i dag, og det er heller ikke vanskelig å forstå hvorfor Southgate velger seg trygge navn som han kjenner fra før for å komplimentere disse, i form av Maddison og Grealish.

Elliott fant storformen og kom inn i 11ern et par mnd. for sent til å bli vurdert tenker jeg - måtte nok vært i forrige tropp gitt den knallharde konkurransen om de offensive plassene. Men enig - han er nok den som i størst grad har grunn til å føle seg snytt, sammen med Solanke.
 
Kjenner jeg ser frem til å se Elliot igjen neste sesong. Tar han like store steg som fra forrige sesong så snakker vi spiller. Underliggende tall denne sesongen var rett og slett meget fin lesning. Jeg tror vi sitter på gull, rent gull...
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp