Tina Jørgensen

I følge boken til Erlend Frafjord ( anbefales å lese som supplement til tv serien) så hadde ikke Tina rus problemer. Flere av Lyngdal gjengen hadde derimot store rus problemer. Hele saken med Lyngdal gutta var veldig merkelig, men også relativt dårlig håndtert av politiet.

«Naboen» hadde også rus problemer og var visstnok inne i en tung amfetamin periode når Tina ble drept. Vil si at naboen var litt av en karakter, som virkelig ikke var noen tilfeldig småby idiot. Hypotesen som kommer frem i siste episode av TV2 serien er selvsagt interessant, og hvis Tina ble drept innendørs, så styrker det saken mot nettop Naboen. Men de kommer jo ingen vei med dette nå. Hvis det var ham - så er oppklarings sjansen lik null. Han er død og mulighetene til å finne DNA, tekniske bevis -også tilnærmet null. Tinas tøy er destruert.

Dansken og Vassbakk er klare modus kandidater og er de to av kandidatene som har drept før. Dvs Gunn Merete Lode ble drept etter Tina Jørgensen selvsagt, men det sier jo litt om hva mannen ( Dansken) var i stand til. Danskens bevegelser og alibi i tidsrommet Tina ble drept - er veldig vanskelig å få fasit på. Vassbakk har man altså klart å plassere i Stavanger sentrum, i bil, når Tina ble drept. Men den SMS han sendte til den unge jenta før kl 01.00 drapsnatten, slår ut på sentrums basestasjon, som har stor radius.
Opp gjennom alle disse årene så er det vel to personer som har knyttet seg til Tina saken, det er han fra Lyngdal og hans søster, det er jo veldig spesielt egentlig, at en kunne gjøre det, men ikke begge to
 
Hvor har jeg fått inntrykk av flørting med rus da... jeg har sterkt minne av at dette har vært hintet til i media. Eller at jenta har vært fremstilt som typisk utenfor og på tur inn i et løsluppent liv..
Jaja, det forsterker jo at politiet har sett på saken på en slik måte at hun er blitt gjort verdiløs, når jeg som publikum sitter med den ideen.
Stakkars jente. Må hun få hvile i fred og den jævelen som tok henne bli avslørt.
 
Hvor har jeg fått inntrykk av flørting med rus da... jeg har sterkt minne av at dette har vært hintet til i media. Eller at jenta har vært fremstilt som typisk utenfor og på tur inn i et løsluppent liv..
Jaja, det forsterker jo at politiet har sett på saken på en slik måte at hun er blitt gjort verdiløs, når jeg som publikum sitter med den ideen.
Stakkars jente. Må hun få hvile i fred og den jævelen som tok henne bli avslørt.
Søstra hennes som vel var 10 år eldre tok livet sitt når Tina var 10-11 år. Politiet tenkte raskt at Tina hadde gjort det samme. Skammelig etterforskning i denne saken.
 
Søstra hennes som vel var 10 år eldre tok livet sitt når Tina var 10-11 år. Politiet tenkte raskt at Tina hadde gjort det samme. Skammelig etterforskning i denne saken.
Tror søsteren døde av sykdom,
Ble vel nevnt i boka til Erlend Frafjord at Tina kanskje var borte i rus, men ingen ting som er bekreftet
 
Føler egentlig nå etter at dokumentaren er ferdig, at man ikke egentlig er kommet noe nærmere noen ting, ble egentlig veldig mye av det samme som står i boka til Erlend Frafjord, kanskje noe av det mest nyttige som kom frem var kniv kuttene
 
Jeg har akkurat lest boken " Hvem Drepte Tina" av Erlend Frafjord.

Det er mildt sagt mye å reagere på her, men jeg må bare få skrive en ting som jeg reagerte kraftig på.

I et eget kapittel skriver forfatteren om Guds Politimann.
Der skriver han at sommeren 1993, med et par ukers mellomrom, plukket han opp unge jenter langs veien, og spurte om han skulle kjøre de hjem. I begge tilfellene kjørte han bort fra hovedveien til mer avsidesliggende steder. I forkant hadde han som vanlig fikset låsen på passasjersiden på bilen sin, så jentene ikke kom ut. Den ene gangen klarte jenta likevel å rømme ut bakdøra etter at han stoppet bilen, la seg over henne og stakk fingrene inn i vagina. Jenta klarte å vri seg unna, gjorde et byks over i baksetet og løp ut døra. Den andre jenta resignerte men fikk slippe ut etter overgrepet.

Men. I Gulating lagmannsrett ble han dømt til fengsel i 1 år og 6 måneder. Lagdommer Steinar Trovåg, samme mann som dømte Birgittes frikjente fetter til å betale erstatning, og som varetektsfengslet Tinas kjæreste, mente at mannens ensomhetfølelse etter en skilsmisse måtte være en formidlene omstendighet. Det var synd på mannen og derfor måtte han få strafferabatt etter voldtektene mente Steinar Trovåg.

Jeg har ikke ord.
 
Jeg må bare skrive litt mer om denne Guds Politimann. Det er sikkert mange av dere som har lest dette, men hvis ikke så kan dere få litt innblikk om hvordan denne jævelen var.


Dette er sitert direkte fra boka "Hvem drepte Tina" av Erlend Frafjord.

" Halvannet år seinere stjal mannen en uniform fra brannstasjonen og dro rundt på "inspeksjoner" for å finne ut hvor sexsalget i Stavanger fant sted.

"Massasje tilbys" het det i en annonse i Rogaland Avis 5 mars 2002. To dager etterpå sto mannen utenfor en tomannsbolig på Storhaug, med "Stavanger Brannvesen" på jakka og stresskoffert i hånda.

En Bosnisk kvine fulgte han opp trappa og inn på soverommet. Plutselig ble hun rykket bakover og kastet ned på senga. Mannen grep deretter tak i hårknuten i nakken hennes og vred rundt. Kvinnen klarte ikke å rive seg løs, og nå ble hun dengt mot døra og vinduet. Hun fomlet frem en mobiltelefon, men mannen tok den og slo displayet målrettet mot stolbeinet til det knustes.

Ansiktsuttrykket hans var stivt. Et morderisk blikk, følte kvinnen.

For første gang åpnet han kjeften : " I am a Norwegian man! I am the police from God. Do you belive in God!" ropte mannen, før han befalte kvinnen til å kle av seg.

Han løsnet litt på grepet, og kvinnen klarte nesten å rive seg løs. Hun reise seg og løp gjennom badet med mannen etter. Fortsatt tviholdt han i hårknuten, men hun klarte nå og dra seg mot trappa. Nederst - få trinn fra gatedøra - ramlet begge to. Kvinnen bet så hardt hun kunne i armen hans og klorte det hun maktet. Kvinnen forsøkte å stikke ham med spissen av en skistav som sto nede i gangen og som hadde veltet på gulvet. Hun bommet, og nå var kreftene i ferd med å ta slutt.

Han begynnte å beføle henne, før han dro opp en kniv fra lommen, førte knivbladet mot skrittet hennes.
Så la han kniven tilbake i lommen og hentet i stedet frem en lighter. Han fyrte opp, lot ilden vandre mellom halsen, navlen og kjønnshårene til kvinnen, mens han spurte henne hvor hun kom fra, og hva moren hennes drev med. "Mor er død" hulket kvinnen.

"Branninspektøren" så tomt på henne før han slukket lighteren. Men han var ikke ferdig.

Fra lommen fisket han opp nok en gjenstand, denne gangen en vinopptrekker.

Nei nei nei, ropte kvinnen da han rettet spissen som skrittet hennes.

Mannen la raskt bort opptrekkeren, og begynnte i stedet å masturbere henne. Så dro han på seg skoene sine og pekte på lissene.

"Knyt dem!"

Da han slepte kvinnen tilbake mot trappa, strigråt hun, og da begynnte mannen også å gråte. Håret hans var dyvåt av svette. Som i et absurd teater forsøkte han å kysse kvinnen på munnen. Hun vendte ansiktet sitt bort, og han dra henne tilbake til soverommet hvor hun fikk kle på seg. Manne trakk kvinnen inntil seg og holdt rundt henne. Så gikk han.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp