Glemsk eller dement?

Dersom du mangler D- vitaminer så blir du helt koko. Jeg testet....glemsk er fornavnet. Du bør også sjekke stoffskiftet, det blir du også brøddeig av hvis det er på tur.
 
Jeg er blitt grådig glemsk på navn og har enormt med hodepine. Har googlet det og det ser ut som det er normalt når man har passet 40 . Etter en tid så husker jeg navna jeg glemte og da husker jeg dem etterpå, men det dukker opp hele tiden nye, blir helt umulig når det kommer til å fortelle noe til noen som inneholder navn . Stoffskiftet er ok, hjerte og nyrer bærer preg av for lang tid med for høyt blodtrykk. Men det sies å være normalt, da vil jeg helst bli unormal igjen. Det er veldig hemmende når en skal snakke med noen.
 
Veldig glemsk eller tiltagende demens.... Det er det jeg lurer på. Har ikke alderen med meg.
 
Veldig glemsk eller tiltagende demens.... Det er det jeg lurer på. Har ikke alderen med meg.

Du har beskrevet at du sliter med langvarig depresjon blant annet.
vanskeligheter med psyken kan være ødeleggende hukommelsen og det er mye mer sannsynlig at det er de psykiske vanskene som er årsaken, og ikke demens.
 
Er det ikke en slik test der du skal tegne en klokke? Får du ikke til, så kan det være et dårlig tegn. Mener å ha hørt dette...
Innafor?

428501647_10161397749163432_8804067123087414411_n.jpg
 
Demens rammer mange tusen hvert år, og det er bare en utgang på dette. Dette bør tas på alvor, for det er fryktelig for de som blir rammet.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp