• Gratulerer med dagen Gjest! Vi i Diskutopia ønsker deg en flott 17. mai-feiring! 🇳🇴

NBA 2023/24

Mavs igjen ikke klare for spill i tidlig kamp
Clips uten Leonard 39-16 etter første kvarter, PG har like mye som hele Mavs laget
 
Luka ser ikke helt fresk ut nesten. Er noe ved han som ikke er helt bra
Kneet plager ham en del ser det ut til.

Har uansett lite å si om Clippers skal fortsette å skyte 66% på 20+ treere i 2.omg. Noen åpne etter svakt forsvar, men PG har jo en karrierebeste omgang her. Setter tøffe treere på samlebånd.
 
Harden og PG fixer seier, 2-2
mavs tok ledelsen med 2 min igjen, så det var nære, men bortkasta mulighet for mavs
 
Ble for vanskelig for Kyrie å spille mot PG, Harden og Luka. Med det sagt er det utrolig av Kid at Lively/Gafford blir benket mens Harden får 13 poeng på floaters ila 5 minutter.
 
Første gang på 20 år at Timberwolves vinner en playoff-serie :)
Første gang siden 1985 at et Minnesotalag i en av de fire store ligaene sweeper en motstander i playoffs :)
Godt å se dem endelig vinne en serie og det kommer til å bli en rysare mot Denver. De er vel det laget som faktisk kan kontre dette Nuggets laget i mine øyne.

Så på Pacers - Bucks kampen og det ble for mye for Bucks men kudos til "the others" for å virkelig å ha holdt dem inne i denne matchen en stund. Burde jo egentlig bare vært en cakewalk for Pacers når Lillard og Giannis var ute.

Clippers - Mavs var fett, utrolig synd de ikke var påskrudd tidligere i matchen, for denne kunne de ha tatt. Hjalp svært mye at Luka var en foul unna å bli fouled out i hele fjerde, var dessverre utslagsgivende.
 
Deilige å se Knicks gå videre, ja for de klarer dette nå. Har aldri vært noe fan av Embid. Maxey er kul, men digger innstillingen til Knicks.

Hva tenker de om Randle? Når det går så bra uten, er det mulig å omsette han i noe annet på markedet, eller blir han å se som starter når han er frisk?
 
Må også sende en beklagelse til Sota og Gobert traden. Trodde virkelig det var et steg tilbake for franchisen, men nå fikk de til en sweep hvor Gobert var svært delaktig.

Latterlig fact at det er første gang et lag i Minnesota sports history å sweepe i en best-of-7 series. Av 60 7-games series så har ingen av lagene noensinne fått det til. Vilt.
 
Sist redigert:
Ikke noe bittert tap i det hele tatt, for de skuddene Denver traff på, er bare pure klasse. Michael Porter jr dundrer på med treere som sitter hver gang. Murray er clutch, og Jokic er Jokic. Synes Lakers spilte opp mot sitt aller beste, men Denver er bare bedre. Totalt sett kom Lakers seg gjennom serien på en OK måte. Verdigheten er i behold. Defensivt synes jeg stort sett Lakers spilte bra, så nesten hver gang Nuggets scorer så var det bare å nikke anerkjennende å si at det er greit de vinner og putter poeng når de setter den type skudd de gjorde. Eneste minus med at Lakers gjorde en OK serie, er at da er det ikke garantert at Ham må gå. For det er den klart enkleste måten Lakers kan bli bedre på.

Man kan vri og vende på det meste: DLo er totalt sett en skygge av det han var i grunnserien, men det var forventet. Rui er fryktelig endimensjonal, og selv om AR er en helt, så blir han for liten i en del dueller. Lakers har også lite å hente fra benken. TP gjør en OK serie, ellers for svake. I game 5 så også AD plaget ut med den skulderen etter duellen mot MPJR, men god serie totalt sett. Tror ingen kan matche Jokic bedre, kun Embiid i så fall. LeBron gjør ut fra at han er snart 40 en helt fantastisk serie. Sett fra noen år tilbake i tid, så kan han ikke bare sette fart og brøyte seg til kurven. Men mener fortsatt at han fikk dårlig betalt fra dommerne. Her hører det med at Gordon jo også er en ekstraordinær atlet og god forsvarsspiller, så mest sannsynlig ville LeBron smadret alle andre mulige matchups.
 
Veldig viktig for Celtics sitt title run - det ser ut til at Porzingis ikke har pådratt seg alvorlig akillesskade ifølge Woj. Mannen selv virker også positiv:

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.

Han bør få greit med tid å bli frisk igjen, Cavs/Magic i 2. runde og Pacers/Knicks i Conf.finals bør gå greit uten latvieren.
 
Men Suns, der er det vel ikke mye håp å se for fremtiden?
Hva er det de egentlig kan gjøre, de har svært begrenset handlingsrom spesielt med den Beal kontrakten. Hadde nok heller blown it up enn å prøve å bruke gaffateip til å redde dette laget. De må konkurrere med Thunder, Denver og Minnesota nå i nærmeste framtid, it aint happening.

Helt sykt å tenke seg at kjernen med Bridges, Booker og Ayton nå i ettertid virker langt mer decent enn denne iwish løsningen av en Big Three.
 
Veldig viktig for Celtics sitt title run - det ser ut til at Porzingis ikke har pådratt seg alvorlig akillesskade ifølge Woj. Mannen selv virker også positiv:

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.

Han bør få greit med tid å bli frisk igjen, Cavs/Magic i 2. runde og Pacers/Knicks i Conf.finals bør gå greit uten latvieren.
Burde være mulig å kunne la han hvile mest mulig i tiden framover.

Merker jeg er passe scared av Celtics. Når vi leder med 20 og motstanderen går på runs så blir jeg bekymret for da stanser ofte ballbevegelsene og det blir mye isoball til tider. Heldigvis har vi spillere som DWhite, siden begge Jaysa hadde en offnight.

Pelicans - Thunder, no surprise. Thunder har bare vært langt bedre og når din beste spiller etter Zion er helt fraværende så blir det for tynt. Pelicans bør trade Ingram og satse på et par av dere young pieces istedenfor.

Denver - LAL, ble noen gøyale kamper men det ble en gentlemenssweep. Må være utrolig bittert for Lakers fans å rykke ut på denne måten for de hadde faktisk hatt muligheten til å gjøre dette til en lang serie. Murray atter en gang avgjørende på slutten og Lakers tar dermed sommerferie.
 
Syntes Lakers hadde fortjent å ha vunnet 1 kamp i Denver etter det spillet de leverte der oppe over 3 kamper, men Nuggets er bare gjennomført bedre så sånt sett så er det ikke feil at de vinner i 5.

Nuggets-TWolves blir interessant, TWolves er det laget som har mest størrelse å hive på Jokic og de har noen skikkelig dogs å matche opp med Murray.
Nuggets er et av de beste clutch-lagene jeg har sett og tror til syvende og sist at det ror serien i land for dem i 6 kamper.

Regner med det kommer endringer i Lakers etter dette, Ham lever nok farlig og Lakers har assets til å gjøre ting på spiller fronten.
Trae Young har vært linket der over lengre tid, men jeg må innrømme at jeg ikke er så veldig keen på det.
LeBrons kontrakt går som kjent også ut i sommer, men jeg blir ganske overrasket om han ikke blir værende.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp