Cricket World Cup 2023

Australia til finale etter 47,2 overs. Vinner med tre wickets, men India må jo være kjempefavoritter?
De er nok det, men det ville samtidig vært klassisk India å bottle i en finale etter å ha vunnet alle kampene først. Australia har iallefall en haug rutinerte spillere som kan prestere under press i store sammenhenger, så vi får se.

India-Australia søndag kl. 09.30 i Ahmedabad.
 
India er favoritter, men jeg tror de frykter Australia. Det er noen år siden jeg har snakket cricket med indere, men da omtalte de jeg snakket med Australia med en form for ærefrykt som grenset til redsel.

Jeg tror de veldig mye heller ville møtt Sør-Afrika.
 
India ut i en rasende tempo med over 80 runs på første 10 overs. Men det har kostet dem 3 wickets. Skulle Kohli ryke i løpet av de neste overne er de faktisk i kjempetrøbbel. Mye står og faller på ham nå. Han vil være litt av en skalp for Australia.
 
India på 131-3 halvveis gjennom. Kohli og Rahul har vært nødt til å spille safe over lengre tid i frykt for å miste en ny wicket. Men før eller siden må run raten opp. Nede på 5,2 nå.
 
Cummins får ut Kohli på 54! India er i trøbbel og er nå på 149-4.

De gjør nå et taktisk grep og sender ut Jadeja til å batte sammen med Rahul. De hopper mao over urutinerte Yadav.

Disse 3 er det India har igjen av batting-styrke.
 
Vi er inne i de 6-7 siste overne til India og de sliter tungt med 211-6. Rahul og Jadeja er eliminert, så de som skal prøve å få scoren i været på slutten er Yadav og bowlerne. Slik det ser ut nå bør de nesten være fornøyd om de greier 250.

Edit: To av bowlerne røyk raskt. 214-8. Det spørs om India blir bowlet ut før 50 overs her.
 
Sist redigert:
India ender på 240. Det høres overkommelig ut, men merk at Australia i sine to første kamper havnet under 200, men muligens ikke legge for mye vekt på det. Er nok mer selvtillit blant de australske spillerne nå.
 
240 runs for India etter 50 overs Holder dette da ?
Det blir kanskje for enkelt å bare si "Nei", selv om det er fristende. Australia fikk iallefall full klaff med bowlingen og er nå favoritter til å dra i land trofeet.

De må imidlertid passe seg litt for denne banen. Slik India havnet i seriøse problemer så kan de også gjøre det. Men den manglende lyden på tribunene taler for seg i forhold til hvordan dette ligger an akkurat nå.
 
De må imidlertid passe seg litt for denne banen.
Ekspertene hos Sky Sports spådde en "low scoring game " nettopp pga banen . Jeg så kun de siste 10 overs , og det er en prestasjon at 130000 tilskuere kan være såpass tause . Hvis India tar et par tidlige wickets så våkner de kanskje
 
Australia går jo helt bananas i starten her med 40-1 etter bare 3 overs. Det kostet dem en wicket, men samtidig er de bare 200 runs unna targeten.

Tror taktikken er å gjøre India helt motløse. Nå mistet de imidlertid Marsh i tillegg til Warner, så mulig de istedenfor ender opp med å gi India fornyet håp.
 
Smith skuffer igjen og går ut på 4. India har blod på tann nå og Australia må komme igang med et partnerskap for å dempe presset mot seg.
 
Hvis jeg skal jinxe aussiene litt så ser det ut som Head og Labuschange er i ferd med å stabilisere ting. Head slår til og med 6ere i en slik situasjon.

Nå kommer sikkert en av dem til å ryke straks :)
 
Hvis jeg skal jinxe aussiene litt så ser det ut som Head og Labuschange er i ferd med å stabilisere ting. Head slår til og med 6ere i en slik situasjon.

Nå kommer sikkert en av dem til å ryke straks :)
I det Travis Head passerer 50, så føler jeg det brenner et blått lys for India. De må få ut av Head eller Labuschange litt fort og helst begge to.

Australia har fortsatt kompetente folk i bakhånd og den lave required run rate tilsier at de må bowles ut.

Australia trenger nå kun 115 runs for å vinne VM. De har all verdens tid.
 
India får bare ikke disse to ut. Head virker suveren med 75 runs.

152-3 og RRR 3,9.

Hva står denne predictoren på? 90-10?
 
Der kom den:

1700406294000.png
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp