- 8 Jul 2023
- 29.092
Jeg må jo teste den, har jo ikke noe valg.Oppdatering:
Jeg ga det et par helhjertede forsøk/slurker til, men så klarte jeg ikke mer. Den gikk i sluket.
Added bonus hvis det viser seg at jeg er den eneste som liker den
Følg med på videoen nedenfor for å se hvordan du installerer nettstedet vårt som en nettapp på startskjermen.
Notat: Denne funksjonen krever for øyeblikket tilgang til nettstedet ved hjelp av den innebygde Safari-nettleseren.
Jeg må jo teste den, har jo ikke noe valg.Oppdatering:
Jeg ga det et par helhjertede forsøk/slurker til, men så klarte jeg ikke mer. Den gikk i sluket.
Merkelig å kalle et produkt både lapper og sveler. To forskjellige ting. Lapper er vanlig melk og bakepulver, sveler er surmelk og natron/hornsalt.Toro Lapper - tilbud hos Extra, så tok med en pakke. Dvs, de kaller det Tor Lapper Sveler.
Lapper Sveler - TORO
www.toro.no
Merkelig å kalle et produkt både lapper og sveler. To forskjellige ting. Lapper er vanlig melk og bakepulver, sveler er surmelk og natron/hornsalt.
Blir litt som å merke Polarbrød med Tortillas, eller noe sånn.
Minner meg litt om blå curacao, når jeg tenker meg om. Bortsett fra at blå curacao er godt, da. Kan selvfølgelig hende jeg blir lurt av blåfargen, men det er noe der, tror jeg. Noe sitrusaktig. Men også noen Pepsi Max-hint, vet ikke om det kanskje er søtningsstoffet som er så fremtredende. Et lite hint av pepsi-kola-smaken muligens?Jeg må jo teste den, har jo ikke noe valg.
Added bonus hvis det viser seg at jeg er den eneste som liker den
Ja.Noen flere som har prøvd Sleggepizzaen over her siden sist?
Enig der. Er ikke så voldsom på kaker og søt-mat, men sveler- det er godt det!Uhørt. Svele er digg. Lapper er kjipe greier
Merkelig, jeg skulle til å minne på at man må ha sterk varme, men ser jo at du har tenkt på det allerede. Du får gi en tilbakemelding på hvordan det går på forsøk 2. Jeg synes bunnen er helt fantastisk på den pizzaen. Tror jeg har brukt ca 270 grader. Har en gammel ovn som går til 300, men tør ikke å skru den på maks i frykt for at dritten skal eksplodere, så skrur den bittelitt ned. Blir helt perfekt her, hvertfall!Ja.
Fyllet var terningkast 6. Bunnen skuffet, og ble litt tørr og overdrevent sprø- sånn frossenpizza som selger seg som italiensk ofte er.
Totalt terningkast 4,5.
I stekanvisning sto det 250-300 grader i 5 til 10 minutt. Kjørte full guffe og kort steketid, som jeg gjør når jeg baker pizza selv. Skal prøve med mindre varme neste gang, så kanskje vi kommer nærmere en autentisk napolitaner.
Ja, jeg er enig. Den er jo fantastisk god til frossenpizza å være. Nesten på nivå med Rema sin n’duja som jeg craver as we speak. Dessverre så populær at det ofte er tomt, men jeg kjøpte 5 stk i går.Ja.
Fyllet var terningkast 6. Bunnen skuffet, og ble litt tørr og overdrevent sprø- sånn frossenpizza som selger seg som italiensk ofte er.
Totalt terningkast 4,5.
I stekanvisning sto det 250-300 grader i 5 til 10 minutt. Kjørte full guffe og kort steketid, som jeg gjør når jeg baker pizza selv. Skal prøve med mindre varme neste gang, så kanskje vi kommer nærmere en autentisk napolitaner.
Det går kanskje på preferanser. Noen liker at det er sprøtt som knekkebrød. Jeg vil ha bunnen myk, luftig og chewy, med en tynn sprø hinne.Merkelig, jeg skulle til å minne på at man må ha sterk varme, men ser jo at du har tenkt på det allerede. Du får gi en tilbakemelding på hvordan det går på forsøk 2. Jeg synes bunnen er helt fantastisk på den pizzaen. Tror jeg har brukt ca 270 grader. Har en gammel ovn som går til 300, men tør ikke å skru den på maks i frykt for at dritten skal eksplodere, så skrur den bittelitt ned. Blir helt perfekt her, hvertfall!
Kult at du likte resten av pizzaen, i alle fall!
Inviterer herved dere begge hjem til meg, den gamle skraphaugen av en ovn jeg har gjør tydeligvis noe magisk, for her blir den både sprø og saftig!Men de greier ikke å få til den sprø, men saftige konsistensen slike pizzaer skal ha. Den blir bare sprø. Men det skal sies at jeg har til gode å finne en frossenpizza som nailer det, så det er sikkert umulig.
Da prøver jeg litt lavere temp. Fyllet var pizzeria-nivå.Inviterer herved dere begge hjem til meg, den gamle skraphaugen av en ovn jeg har gjør tydeligvis noe magisk, for her blir den både sprø og saftig!
I alle fall Meny. Tror jeg betalte 109,- men ser nå at den ligger til 99,-.Men hvor får man kjøpt denne? Og hva koster den? Trondheim er jo forbannet med Bunnpris-butikker over en lav sko, og de har den ikke.
Den er i ASKOs sortiment. Så da skal Bunnpris kunne ta den inn. Bare spør i butikken.Men hvor får man kjøpt denne? Og hva koster den? Trondheim er jo forbannet med Bunnpris-butikker over en lav sko, og de har den ikke.
Den gikk i sluket etter de første par-tre slurkene her. Ubestemmelig, kjemisk og vond smak. Jeg er også en som stort sett liker det meste, men dette var grusomt. Siden en terning ikke har 0, så må den få 1/6. Men denne kjøper jeg aldri igjen.Jeg ga det et par helhjertede forsøk/slurker til, men så klarte jeg ikke mer. Den gikk i sluket.
Vi bruker essensielle informasjonskapsler for å få dette nettstedet til å fungere, og valgfrie informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din.