Test av mat, drikke & snacks

Merkelig å kalle et produkt både lapper og sveler. To forskjellige ting. Lapper er vanlig melk og bakepulver, sveler er surmelk og natron/hornsalt.

Blir litt som å merke Polarbrød med Tortillas, eller noe sånn.

Uhørt. Svele er digg. Lapper er kjipe greier
 
Jeg må jo teste den, har jo ikke noe valg.

Added bonus hvis det viser seg at jeg er den eneste som liker den 😎
Minner meg litt om blå curacao, når jeg tenker meg om. Bortsett fra at blå curacao er godt, da. Kan selvfølgelig hende jeg blir lurt av blåfargen, men det er noe der, tror jeg. Noe sitrusaktig. Men også noen Pepsi Max-hint, vet ikke om det kanskje er søtningsstoffet som er så fremtredende. Et lite hint av pepsi-kola-smaken muligens?

Pusset for øvrig tennene også nå. Smaken hang skikkelig igjen i munnen, og ble kvalmende etter hvert. Høres ut som jeg overdriver, men dette her var forbløffende dårlig. Jeg pleier som sagt å like «alt», så denne reaksjonen er ikke hverdagskost for meg, for å si det mildt.
 
Noen flere som har prøvd Sleggepizzaen over her siden sist?
Ja.
Fyllet var terningkast 6. Bunnen skuffet, og ble litt tørr og overdrevent sprø- sånn frossenpizza som selger seg som italiensk ofte er.

Totalt terningkast 4,5.

I stekanvisning sto det 250-300 grader i 5 til 10 minutt. Kjørte full guffe og kort steketid, som jeg gjør når jeg baker pizza selv. Skal prøve med mindre varme neste gang, så kanskje vi kommer nærmere en autentisk napolitaner.
 
Ja.
Fyllet var terningkast 6. Bunnen skuffet, og ble litt tørr og overdrevent sprø- sånn frossenpizza som selger seg som italiensk ofte er.

Totalt terningkast 4,5.

I stekanvisning sto det 250-300 grader i 5 til 10 minutt. Kjørte full guffe og kort steketid, som jeg gjør når jeg baker pizza selv. Skal prøve med mindre varme neste gang, så kanskje vi kommer nærmere en autentisk napolitaner.
Merkelig, jeg skulle til å minne på at man må ha sterk varme, men ser jo at du har tenkt på det allerede. Du får gi en tilbakemelding på hvordan det går på forsøk 2. Jeg synes bunnen er helt fantastisk på den pizzaen. Tror jeg har brukt ca 270 grader. Har en gammel ovn som går til 300, men tør ikke å skru den på maks i frykt for at dritten skal eksplodere, så skrur den bittelitt ned. Blir helt perfekt her, hvertfall!

Kult at du likte resten av pizzaen, i alle fall!
 
Ja.
Fyllet var terningkast 6. Bunnen skuffet, og ble litt tørr og overdrevent sprø- sånn frossenpizza som selger seg som italiensk ofte er.

Totalt terningkast 4,5.

I stekanvisning sto det 250-300 grader i 5 til 10 minutt. Kjørte full guffe og kort steketid, som jeg gjør når jeg baker pizza selv. Skal prøve med mindre varme neste gang, så kanskje vi kommer nærmere en autentisk napolitaner.
Ja, jeg er enig. Den er jo fantastisk god til frossenpizza å være. Nesten på nivå med Rema sin n’duja som jeg craver as we speak. Dessverre så populær at det ofte er tomt, men jeg kjøpte 5 stk i går.

Men de greier ikke å få til den sprø, men saftige konsistensen slike pizzaer skal ha. Den blir bare sprø. Men det skal sies at jeg har til gode å finne en frossenpizza som nailer det, så det er sikkert umulig.
 
Merkelig, jeg skulle til å minne på at man må ha sterk varme, men ser jo at du har tenkt på det allerede. Du får gi en tilbakemelding på hvordan det går på forsøk 2. Jeg synes bunnen er helt fantastisk på den pizzaen. Tror jeg har brukt ca 270 grader. Har en gammel ovn som går til 300, men tør ikke å skru den på maks i frykt for at dritten skal eksplodere, så skrur den bittelitt ned. Blir helt perfekt her, hvertfall!

Kult at du likte resten av pizzaen, i alle fall!
Det går kanskje på preferanser. Noen liker at det er sprøtt som knekkebrød. Jeg vil ha bunnen myk, luftig og chewy, med en tynn sprø hinne.
 
Men de greier ikke å få til den sprø, men saftige konsistensen slike pizzaer skal ha. Den blir bare sprø. Men det skal sies at jeg har til gode å finne en frossenpizza som nailer det, så det er sikkert umulig.
Inviterer herved dere begge hjem til meg, den gamle skraphaugen av en ovn jeg har gjør tydeligvis noe magisk, for her blir den både sprø og saftig! 😂
 
Men hvor får man kjøpt denne? Og hva koster den? Trondheim er jo forbannet med Bunnpris-butikker over en lav sko, og de har den ikke.
 
Men hvor får man kjøpt denne? Og hva koster den? Trondheim er jo forbannet med Bunnpris-butikker over en lav sko, og de har den ikke.
Den er i ASKOs sortiment. Så da skal Bunnpris kunne ta den inn. Bare spør i butikken.
 
Jeg ga det et par helhjertede forsøk/slurker til, men så klarte jeg ikke mer. Den gikk i sluket.
Den gikk i sluket etter de første par-tre slurkene her. Ubestemmelig, kjemisk og vond smak. Jeg er også en som stort sett liker det meste, men dette var grusomt. Siden en terning ikke har 0, så må den få 1/6. Men denne kjøper jeg aldri igjen.
 
Ingefærøl av høy kvalitet - alkoholfri.


Denne var akkurat ørlite rivende - liten skarphet, men nesten som å drikke det man luker når man river opp en skikkelig fin og saftig ingefærrot. 20 kroner for en boks på Meny.

Akkurat like god som jeg trodde. Terningkast 6.
 
For de som liker å spice opp hverdagen, så anbefales denne. Funker til alt, god smak og smeller greit i gane og hals.

1000031256.jpg
 
Hvis man er glad i ekte ingefærbrus er det ingenting som matcher Australske Bundaberg. De bruker råvarer fra eget bryggeri og ikke fake smak som de fleste andre. Det er like stor omtanke i å brygge dette som øl.

Jeg må innrømme at jeg har blitt hektet på smaken og kjøpte 10 flasker.
Holdbart selger ut et restparti til 25 kroner. Normal pris hos Meny 36,-

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
1714520300697.png


Ikke særlig komplisert. Smakte potetchips med pommes frites-krydder. Kven skulle tru?
Ikke særlig hot. Helt grei, trygg smak.

TK 4.
 
Ble endel tester i går, her er resultatet:


Grilled Ribs får terningkast 5+ og Ferrari Cola får terningkast 4
20240430-152433.jpg

Nøttene får hhv TK 5 og 4/5, Kims får TK 3 (se til helvete å krydre skikkelig)
20240430-152340.jpg

Lakris får hhv TK 4 og 5 (advarsel: den til høyre er ekstrem salt lakris)
Begge Ferrari posene ender på TK 4
20240430-152411.jpg

Lun iskrem fra Hennig-Olsen som vipper mellom 4 og 5 på terningen
20240430-151946.jpg

Superchips får TK 3, smaker jo ikke sitron... Sørlandschips får TK 4. Ja, det er litt styrke på krydderet, men ekstremt ujevnt fordelt over chipsene. Osteringer får TK 3/4
20240430-152315.jpg

Terningkast 4+
20240430-191344.jpg


Øvrig kommentar:

De som produserer chips må ta seg sammen. Pr nuh fremstår de som amatører.

Testens vinner: Maarud Grilled Ribs 🤩
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp