VAR i Eliteserien

Er vel ment som propaganda, så kommer dem med rapport etter sesongen om hvor bra VAR er og så brukes det inn mot årsmøtene.

Feil på Hamar (offside-målet), 50-50 i sandefjord på stefan johansen's straffe, og en vanvittig tidsbruk i drammen.. Kommer nok til å gå seg til dette ja...

Hvordan vet du at det er feil på Hamar?
Det dømmes mål; målet blir annullert. De bildene som til nå er vist indikerer at det er nærmere onside enn offside, og det er langt unna "clear and obvious" som skal ligge til grunn for å endre. Utover det vet jeg ikke så mye

Clear and obvious gjelder jo ikke for offside. Det er jo enten offside eller ikke offside. Så heller ikke noen tydelige bilder i KFUM-Brann, men regner jo med man ikke har tatt en beslutning ut av rævva.

Har ikke sett denne ofsideavgjørelsen på Hamar. Men slike avgjørelser er sjeldent skjønns-basert. Enten er det offside, eller er det ikke offside.

Sant nok, men ingen bilder har blitt vist som indikerer offside. Mulig de finnes, men da får man gjøre en innsats fra forbundet sin side å få de ut

Den er nok en ganske grei offside. Hodet er nok godt innenfor skulder/kne på motstander.

Så det er klart, når man har bestemt seg for at dette er mye nærmere onside enn offside, da har man bestemt seg for at alt med VAR er feil. Ikke rart det er mye negativitet rundt det.
Har du sett situasjonen rundt straffen til Sarpsborg 08 i det 50.minutt borte mot Sandefjord? Hva syns du om den avgjørelsen?

Straffen som Sarpsborg fikk var nok sannsynligvis feil, men samtidig var TV-vinklene (hvertfall de vi fikk servert i sendinga) såpass dårlige at man ikke kan konkludere med at dette var en åpenbar feil. Da synes jeg det er greit at dommers opprinnelig beslutning står. VAR bør kun bryte inn hvis de er 100% sikker på at dommer gjør en feil.

Den kan vi godt snu fortegnet på og returnere ! Hva syns du om de drøye fire minuttene i Drammen ? Som inntreffer relativt kort tid etter at Hauge distribuerer skriv om at tidsbruken maks bør være to minutter. Mulig Godset bevisst feiltolker men de hevder da også at deres forståelse er at mer enn to minutters- så skal opprinnelig beslutning stå. Det gjorde den ikke i Drammen så dette går seg nok til ja. Nå skal jo Svein Oddvar inn så flott med et ledd til

Alle fortjener en ny sjanse. Samtidig har blekket knapt blitt tørt på dommen til svartjobb-dømmingen til Moen i midt-Østen. Da er det litt paradoksalt å hente han inn for å bygge tillit og troverdighet rundt VAR. Kjernekompetansen - medlemskap i gutteklubben - er dog intakt og flott er det for norsk fotball

Nå regnet Godset på at det tok fire minutter i fra ballen gikk i mål til spillet ble satt i gang igjen. Tar vel alltid gjerne ett minutt med diverse jubelsener.

Blir vel dermed litt feil å si drøye fire minutter i den situsjonen. Men det hørest best ut i deres vinkling av saken.

Godset taper på det målet her og er jo grinete. Samtidig har Hauge uttalt seg at var/rommet skal maks bruke et minutt og hvis dommer skal til skjerm ett minutt til. Da har han allerede rotet det til. I går var han som vanlig ikke tilgjengelig for kommentar

Dive og skal selvfølgelig overstyres av VAR som har bedre bilder enn de elendige vi blir servert - hvis ikke, har de ikke grunnlag til å dømme på en dritt.

Hint - det har de ikke

men regner jo med man ikke har tatt en beslutning ut av rævva.
Det er da absolutt det de gjør når det bestemmes av slike rævva bilder.

Forøvrig. Hvor mange har gått fra å være mot VAR til å være for? Sannsynligvis svært få. Motsatt vei, uendelig mange.

Dette er alt for lang tidsbruk, mener at når det tar så lang tid å finne det ut så får heller assistentdommers avgjørelse stå. Dette har ikke noe med at det gikk mot oss i går, det har med å gjøre at kampen drepes av så lange pauser.