Hva spiser og drikker du i kveld?

Pannestekt piggvar. Brokkoli purre, asparges, stekt tomat og en sky basert på brunet smør, innkokt soya med sjalottløk, ingefær, hvitløk og gressløk. P.A. Larsen Coteaux-Bourguignons Blanc til, som jo er langt bedre kvalitet enn hva prislappen skal tilsi.

Blomkål purreen burde nok vært enda fastere, ble tilslutt ble det «bra nok» og vi gadd ikke vente mer. Oppdaget det heldigvis tidsnok så hadde ikke startet steke fisken, da den på et tidspunkt var mer saus enn puree

IMG_9209.jpeg
 
I kveld vet jeg ikke ennå, men jeg tror min favoritt lunsj er å sitte på en gresk taverna, se utover havet og spise gresk salat og tzatziki. Mythos og et glass rosé til gjør det helt perfekt.
 
Kort innpå for å nevne at det har vært grilling her. Trad tønnegrill, brikketter, og pølser, lomper, kyllingvinger, svineribbe, frisk salat av diverse ferske saker og potetsalat fra Delikat.
Slett ikke verst! Øl til maten. Fire til bords.
Sjeldent vi griller, men det var godt. Kan gjenta dette.
 
3. dag på rad med grilling.

Nå gidder jeg ikke mer.

Så i morra blir det en enkel kyllingsalat.

Så skal jeg flotte meg og kjøpe reker på fredag. Sinnsyke priser. Og i tillegg må man jobbe underveis i måltider. Men det er kanskje det beste jeg får på sommeren. Med fersk loff, hjemmelaget aioli og sitron til. Mer trenger jeg ikke.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp