Molde FK. Klubbtråd.

Nyeste kunngjøringer

Denne lo jeg godt av. Men forstod jeg alle ordene? Nej

AI er ikke så dreven på Romsdalsdialekt enda, dessverre.


"
Trond Hustad,
Hustad Trond
I veit bedre,
En dem aller aller fleste.

Skylde på Moe, en fagmann av rang
Dokk e faen me ikkje sann
Vi e der vi e, en liten by mellom fjordan
Vi kan ikkje være best, det går ikkje an

Negativitet og kritikk,
I ser det, med mitt kritiske blikk
D e ikkje så enkelt som dokk tror,
Erling Moe og i kunne komme fra samme mor.

Fagmenn og eksperta av rang,
Det e det i ønska å formidle med min sang,
Erling Moe og i veit bedre en alle trolla på nett,
En svartmaling e eineste forsett
Et heilt elendig portrett
Dokk e faen ikkje rett

Vi beseira godfoten til Ådne,
Vi beseira Magne og Daniel,
Kjelsås og Helsinki,
D va rett så kinkig


I veit bedre,
En dem aller aller fleste


Skylde på Moe, en fagmann av rang
Dokk e faen me ikkje sann
Vi e der vi e, en liten by mellom fjordan
Vi kan ikkje være best, det går ikkje an

Negativitet og kritikk.


Dokk som bare e negativ,
Ta å skaff dokker et liv
En fulllstendig farsott


I e Hustad
Hustad, Trond
I veit bedre,
En dem aller aller aller fleste.

Skylde på Moe, en fagmann av rang
Dokk e faen me ikkje sann
Vi e der vi e, en liten by mellom fjordan
Vi kan ikkje være best, det går ikkje "
 
Denne tipper jeg Hustad vil le godt av sjøl og.

Hustad er jo forøvrig flink til å synge og spille, så kan fort hende han reagerer på AI’ens sangkvalitet.
 
Ser VG og Glimt er ute og skryter av Jostein Gundersen, og gir Gundersen og Gaute en stor del av æren for at Glimt slipper inn så få mål.

Hvem skal få vanæren av at MFK slipper inn så mange mål?
Hvordan gikk man fra å holde nullen de tre første kampene, til å lekke som ei sil bakover?
Greit at MMD har blitt skadet, men dersom man er så avhengig av å ha en som er i stand til å flytte beina litt kjappere enn de som er på midtbanen nå så må det enten være feil folk som spiller der eller så spiller man i feil posisjon!

I kampen hjemme mot Sarpsborg så ble midtbanen vår totalt overkjørt!
Da stilte man med 2 mann helt ute av form representert ved Kaasa og Breivik, samt 1 mann som aldri har vært spesielt kjent for å ta sugne returløp i Hestad!
Da hadde man altså Roaldsøy, en defensiv midtbanespiller, på benk, som tross alt har levert bedre enn de tre nevnte til nå i år!

Og på toppen av det hele så stilte man med Amundsen og Haugan på feil side!
Hvor kom den endringen fra?
Hva tilførte den endringen laget, og hva var tanken bak?

Helt på topp så har man Eikrem og Gulbrandsen som skal sørge for aggresivt press på topp. Men Eikrem, ikke går han i en eneste duell, ikke jager han ball noe nevneverdig og bidrar svært lite i det defensive spillet!
Det kan vi tillate for en enkeltspiller som Eikrem, men da er makkeren, og ikke minst midtbanen NØDT til å levere varene!

Blir det foretatt grep og justeringer underveis for å eliminere problemet?
Nei, ikke før det er for sent...igjen!

Det blir altfor stor avstand mellom lagdelene, og midtbanen er det bare å spasere seg igjennom for hvem som helst!
Dette skaper en-mot-en situasjoner, eller overtallssituasjoner, mot forsvaret vårt konstant, hvor man velger å rygge inn i egen 16.

Det er altså så utrolig frustrerende å se på!
En kamp, okei....men det er altså kamp etter kamp etter kamp uten at noe som helst blir justert på!

Har man virkelig ingen med defensive fibre som kan spille som DM dersom man skal tviholde på 3-5-2?
Ikke en gang Haglskjær?

Greit, man har ei skadeliste som er lengre enn tidligere nevnte flystripe i Volda....
Dette skaper jo en dårligere treningshverdag for de som er friske og en høyere kampbelastning for de, noe som igjen påvirker restitusjon og gjør de også mer skadeutsatt.
Men skal skadene altså være en unnskyldning for at man konstant fortsetter i samme sporet?
Isteden for å ta grep og dundre på med vårt eget spill og spille på våre egne styrker, så har vi en trener som mener det er best å legge seg bakpå og ta imot....vi får altså Sandefjord til å se ut som de har vunnet CL de siste åra og Sarpsborg ble virkelig til Sarpelona på vår egen hjemmebane!

Gull!!!
Det var den soleklare beskjeden som ble delt med oss fansen før seriestart, etter et overgangsvindu av de sjeldne i klubben.
Men hva får vi i retur?
En hoverende Erling Moe med pekefingeren mot fansen som er misfornøyd etter å ha sett på dørgendes kjedelig og lite velfungerende fotball i snart to år, toppet av ei lokalavis betalt av MFK som støtter opp pekefingeren!

Erling Moe har dessverre malt seg inn i et hjørne nå, hvor han tviholder på taktikk og formasjon!
Hvordan kan han endre dette på kort tid, når han ikke har klart det på en og en halv sesong?

Og klubben er også i ferd med å male seg inn i et hjørne!
Trenerapparat på utgående kontrakt, som ikke leverer varene.
Hvor lenge har de råd til å sitte stille i båten og håpe på bedring?
Hvem har de på blokka, og eventuelt når skal vedkommende inn?

Igjen, ingenting hadde gledet meg mer enn om Erling Moe klarte å snu skuta og kjørte MFK til topps.
Men akkurat nå ser han uinspirert og uengasjert ut, og gir meg dessverre lite tro på at han er rette mannen.
Og akkurat det er veldig synd!
For Erling Moe er vår mann, enten vi liker det eller ikke, og da fortjener han også vår støtte på lik linje med vår kritikk...
 
Jeg fant drømmesupporteren til Trond Hustad på TK debatt nå, tydeligvis noen som synes at Molde spiller bra for tiden…

Da har jeg fått spolt meg gjennom første omgang mot Odd, samt hele kampen mot Særp, og eh.. Jeg er uenig med hylekoret her inne, jeg er jo det ;)

For å begynne med Odd-kampen; Jeg droppa 2. omg fordi jeg tenker det er meningsløst å se den grunnet rødkortet, men første omgang der var jo også en ganske seig affære. Det jeg reagerte mest på, var at spillerne utrolig ofte foretrakk å spille bakover og på tvers, selv når de hadde alle muligheter til å holde på ballen, vende opp og spille fremover. Men så klarer de å pirke inn et par mål, og plutselig har de gjort en god kamp.. Det mest positive i den kampen var at det var få personlige feil, ellers var underholdningsverdien lav. Det har selvsagt også noe med hvordan Odd spilte, og hvordan rødkortet prega dem.

Anyways, Særp! En mye mer interessant kamp. Her tenker jeg at mye er bedre enn i Odd-kampen, selv om de blir litt stressa og sliter litt med det høye presset Særp går ut med. 0-1 er jo er direkte pissmål. Man kan spørre seg hvor midtbana var, men samtidig sklir jo Øyvann i det han skal ut for å blokkere. Uheldig, men også svakt at ikke trioen på midtbana vurderte å dekke rom inni boksen..

Spillet foran 1-1 er jo svært godt, og Eikrem, som jevnt over hadde en dårlig dag på jobb og burde scora hattrick, reddes heldigvis av en heldig Stenevik når han selv presterer å ikke score..

1-2 er først og fremst et ekstremt unødvendig frispark av Amundsen, men det er Stenevik sin oppførsel i muren som skaper målet. Stor personlig feil. Jeg tror ikke Stenevik snur rumpa til i mur i resten av karrieren sin...

Likevel fortsetter Molde å spille og skape sjanser og halvsjanser, og jeg synes alt ved spillet til Molde er mye mer positivt og offensivt enn det var mot Odd, bortsett fra at de ikke klarer å pirke ballen i mål.

Mange klager på at Moe ikke evner å gjøre grep underveis, men her setter han jo faktisk inn Eriksen for Haugan i pausa for å skape mer overtall på midta, og Eriksen markerer seg jo med sin sedvanlige jobbing og kriging. Jeg satt liksom og venta på den berømmelige kollapsen til Molde, men den kom jo aldri. Molde fortsatte å styre det meste utpå der.

Så presterer Kaasa å gi bort ballen når Molde har alle mann i angrep, og dessverre har S08 en Ørjasæter i storform.. Jeg vet ikke om det er så mye å gjøre med den der, men jeg mistenker at Karlstrøm/Petersen kunne fått en hånd på den avslutninga....

Men Molde gir jo ikke opp, og de fortsetter å spille. Vingbackene utfordrer ned mot dødlinja, Amundsen avanserer høyt i banen med ball, og pasningene er i hovedsak vinklet fremover eller ut på kantene. Det brukes få touch, og alle virker å være lette på tå. 2-3-målet kommer også etter godt spill der særp ikke henger med på det som skjer.

Mot Særp er det, slik jeg ser det, to ting som svikter oss;

Det første er grove personlige feil som gir bort de tre første baklengsmålene - Særp skaper jo INGENTING bortsett fra målene. Jeg tror ikke jeg så Posiadala gjøre en eneste redning denne kampen? Uansett, det er ikke noe trenerteamet kan lastes for direkte. Personlige feil skjer, men at vi skulle gjøre tre grove blemmer i en eller veldig god kamp, er utrolig kjipt.

Det andre er manglende relasjoner og råskap foran målet til Særp. Molde kommer seg liksom helt frem til dørstokken, men når den siste og avgjørende pasninga eller avslutninga skal komme, så går den i blokka, over, utenfor el. Der Gulbrandsen scora mål på alt og ingenting tidligere i sesongen, virker han å være helt ute av det nå. Han hadde vel ikke én kvalifisert målsjanse mot hverken Odd eller Særp, noe som er ganske utrolig for en så god spiss.

(Det tredje, som blir spikeren i kista, er en personlig feil av dommeren som setter alle de personlige feilene i skammekroken. Her står igjen Molde høyt, og igjen har dessverre Særp Ørjasæter på bana fortsatt, som scorer et nesten identisk mål når Molde av helt ufattelige grunner ikke får straffe.)

Med 3-3 og fortsatt noen minutter igjen å spille, kunne denne kampen fått et helt annet utfall enn den fikk.

Selvsagt er det fortsatt forbedringspotensiale, og første bud må være å få bort slurv og personlige feil. Det andre må være å få opp presisjonen foran mål. Løp inn i boks, innlegg fra dødlinja og å tørre å klinke til fra 16-20 meter må skrus til enda mer, men tendensene mot Særp var gode!

Alt i alt vil jeg si at i kampen mot Odd var Molde litt gode og litt heldige. Mot Særp vil jeg si at Molde egentlig er ganske gode og viser gode takter, og de kjører jo egentlig hele kampen, men er max uheldig og udyktig mot et lag som tar vare på de sjansene de får, mens Molde ikke gjør det.

Men d årna se ta. Mot Brann mener Moe at MMD skal kunne bidra, og da tror jeg nok at resultatene og spillet også vi ta seg opp!

Upwards and onwards!
 
Og så er det noe med folk som er så uinteresserte at de ikke ser kamper, men som ser dem i opptak nesten en uke senere.

Og så skal de fortelle oss som faktisk var på kampen satt og så på hva det egentlig var vi så og at vi tar feil.

Nei, det der har ingen verdi.
 
Bare en rask bemerkning: De kampene hvor vi har holdt nullen har vi spilt med samme treer bak og Dæhli sentralt. Øyvann til høyre, Hagla sentralt og Amundsen til venstre. Tydelig at denne konstellasjonen skaper best struktur og trygghet i laget. Unntaket er 0-4 borte mot Odd, men det var mot 10 mann relativt lenge.
 
Og så er det noe med folk som er så uinteresserte at de ikke ser kamper, men som ser dem i opptak nesten en uke senere.

Og så skal de fortelle oss som faktisk var på kampen satt og så på hva det egentlig var vi så og at vi tar feil.

Nei, det der har ingen verdi.
Blir fryktelig påtatt synes jeg. Nesten litt sånn hipster-aktig. Nesten litt belærende og bastant oppå der jeg og det er ikke særlig musikalsk. Særlig når man bommer såpass kraftig på åpenbare ting.
 
1716455093129.png

Topp 8MålTopp 8MålTopp 8Mål-Diff:
xGOTxGOTI motTotalt:Målforskj.
1​
Bodø/Glimt
17,9
21
1​
KFUM
8,1
10
1​
Bodø/Glimt
9,1​
16
6,9
2​
Brann
17​
17
2​
Molde
8,3
13
2​
Molde
8,2​
7
-1,2
3​
Fredrikstad
16,8
19
3​
Bodø/Glimt
8,7
5
3​
Fredrikstad
6,9​
12
5,1
4​
Molde
16,5
20
4​
Viking
9,2
11
4​
Brann
5,6​
9
4,4
5​
Kristiansund
14,6
12
5​
Fredrikstad
9,9
7
5​
KFUM
5,1​
0
-5,1
6​
KFUM
13,3
10
6​
Ham/Kam
10,2​
10
6​
Viking
3,8​
2
-1,8
7​
Viking
13​
13
7​
Brann
11,3
8
7​
Ham/Kam
0,1​
3
2,9
8​
Sarpsborg
12,2
12
8​
Sandefjord
11,7
13
8​
Sandefjord
-1,8​
-3
1,2
 
Vi ble kontret i senk da vi presset på i en 433/4312, men kontringene kom etter store personlige feil og stopperne rygget inn mot egen 5-meter. Igjen er man mer opptatt av rommene bak seg enn å hindre ballfører.

Uansett. Strukturen i laget i andre omgang mot Sash var jo rimelig dårlig. All over the place. Jeg håper de øver mer på den og tydeliggjør arbeidsoppgavene i hver enkelt posisjon/rolle. Da kan vi bruke den mot defensive motstandere på hjemmebane. Med bedre timing og mer innøvde mønstre kan den bli gull. Starter man med den kan man også være mer tålmodig og ligge mer i balanse, for mandag var det alle mann i angrep og mye stress.

Jeg tenker at når Eikrem starter, må han være i en fri rolle på offensiv midtbane, med to rene spisser foran seg. Det er viktig at de to vandrer litt ut mot kantene for å finne rom og dra med seg stopperne og doble sammen med backen. De tre på midten kan da ikke inkludere Hestad.

Når man tar ut Eikrem kan han erstattes av Hestad i samme rolle. De to bør aldri spille samtidig om man ikke er helt desperat.

Den sentrale midtbanen behøver ikke å være et anker eller dyptliggende. Det man får med det er nok et tryggere forsvar siden de får mindre rom foran seg, men i en slik diamant hvor side-midtbanene trekker bredt for å støtte backen og den offensive kan være hvor som helst, så kan den sentrale midtbanen tømmes nesten helt. Jeg tror at med Hestad, som tross alt er mer mobil og har bedre kondis enn Eikrem, så kan han faktisk få en litt dypere sentral rolle med et anker bak seg og mer rom å avansere med ball i. Da blir det enda tettere på midten.

TL/DR vi kan være mye bedre i 4312 enn det vi så mandag.
 
Vi ble kontret i senk da vi presset på i en 433/4312, men kontringene kom etter store personlige feil og stopperne rygget inn mot egen 5-meter. Igjen er man mer opptatt av rommene bak seg enn å hindre ballfører.

Uansett. Strukturen i laget i andre omgang mot Sash var jo rimelig dårlig. All over the place. Jeg håper de øver mer på den og tydeliggjør arbeidsoppgavene i hver enkelt posisjon/rolle. Da kan vi bruke den mot defensive motstandere på hjemmebane. Med bedre timing og mer innøvde mønstre kan den bli gull. Starter man med den kan man også være mer tålmodig og ligge mer i balanse, for mandag var det alle mann i angrep og mye stress.

Jeg tenker at når Eikrem starter, må han være i en fri rolle på offensiv midtbane, med to rene spisser foran seg. Det er viktig at de to vandrer litt ut mot kantene for å finne rom og dra med seg stopperne og doble sammen med backen. De tre på midten kan da ikke inkludere Hestad.

Når man tar ut Eikrem kan han erstattes av Hestad i samme rolle. De to bør aldri spille samtidig om man ikke er helt desperat.

Den sentrale midtbanen behøver ikke å være et anker eller dyptliggende. Det man får med det er nok et tryggere forsvar siden de får mindre rom foran seg, men i en slik diamant hvor side-midtbanene trekker bredt for å støtte backen og den offensive kan være hvor som helst, så kan den sentrale midtbanen tømmes nesten helt. Jeg tror at med Hestad, som tross alt er mer mobil og har bedre kondis enn Eikrem, så kan han faktisk få en litt dypere sentral rolle med et anker bak seg og mer rom å avansere med ball i. Da blir det enda tettere på midten.

TL/DR vi kan være mye bedre i 4312 enn det vi så mandag.
Igjen;
4-1-2-1-2
Hadde kledd Molde perfekt!
 
Igjen;
4-1-2-1-2
Hadde kledd Molde perfekt!
Blir en fryktelig smal formasjon. Siden vi ikke har en naturlig defensiv midtbanespiller skulle jeg gjerne sett av vi hadde to i den formasjonen

4231

Keeper: Karlstrøm/Posiadala/Petersen
Høyreback: Linnes
Venstreback: Haugen/Løvik
Stopper 1: Øyvann /Hagelskjær/ Haugan
Stopper 2: Amundsen/Lund/Bjørnbak

Sittende midtbane 1 Kaasa/Roaldsøy
Sittende Midtbane 2 Breivik/Bakke/Granaas

Venstre flanke: Hestad/Stenevik
Offensiv midtbane: Eikrem
Høyre flanke: Dæhli/Eriksen

Spiss 1 Gulbrandsen/Samuel
Spiss 2 Berisha/ Nyheim

Her er det jo også flere som kan spille i flere posisjoner.

Her kunne man også kvittet seg med en stopper eller 2. Kjøpt en spiss, en høyreback og en backup for Eikrem.
 
Blir en fryktelig smal formasjon. Siden vi ikke har en naturlig defensiv midtbanespiller skulle jeg gjerne sett av vi hadde to i den formasjonen

4231

Keeper: Karlstrøm/Posiadala/Petersen
Høyreback: Linnes
Venstreback: Haugen/Løvik
Stopper 1: Øyvann /Hagelskjær/ Haugan
Stopper 2: Amundsen/Lund/Bjørnbak

Sittende midtbane 1 Kaasa/Roaldsøy
Sittende Midtbane 2 Breivik/Bakke/Granaas

Venstre flanke: Hestad/Stenevik
Offensiv midtbane: Eikrem
Høyre flanke: Dæhli/Eriksen

Spiss 1 Gulbrandsen/Samuel
Spiss 2 Berisha/ Nyheim

Her er det jo også flere som kan spille i flere posisjoner.

Her kunne man også kvittet seg med en stopper eller 2. Kjøpt en spiss, en høyreback og en backup for Eikrem.
Jo 4231 kan være bra, men med så lite fart på flankene tror jeg ikke de kan bidra så mye offensivt som de burde. Slik Sarpsborg spilte hadde passet bedre. Tre relativt sentrale offensive midtbaner.
 
Jo 4231 kan være bra, men med så lite fart på flankene tror jeg ikke de kan bidra så mye offensivt som de burde. Slik Sarpsborg spilte hadde passet bedre. Tre relativt sentrale offensive midtbaner.

Vi kan jo også si at vingene er såpass smale at de nesten kan anses som venstre/høyre offensiv midtbane, at de mer eller mindre opererer som 10'ere offensivt, og at backene er breddeholdere, med en "boks" på midten med to sentrale og to offensive, Eikrem med sin frie rolle, og en spiss som binder opp forsvaret.

4-2-2-2 / 4-2-3-1 er no nesten helt like sånn sett, bare avhengig av hvor 'kantene' plasserer seg i banen.

Defensivt må de jo dekke rom bredt, sånn sett.
 
Blir en fryktelig smal formasjon. Siden vi ikke har en naturlig defensiv midtbanespiller skulle jeg gjerne sett av vi hadde to i den formasjonen

4231

Keeper: Karlstrøm/Posiadala/Petersen
Høyreback: Linnes
Venstreback: Haugen/Løvik
Stopper 1: Øyvann /Hagelskjær/ Haugan
Stopper 2: Amundsen/Lund/Bjørnbak

Sittende midtbane 1 Kaasa/Roaldsøy
Sittende Midtbane 2 Breivik/Bakke/Granaas

Venstre flanke: Hestad/Stenevik
Offensiv midtbane: Eikrem
Høyre flanke: Dæhli/Eriksen

Spiss 1 Gulbrandsen/Samuel
Spiss 2 Berisha/ Nyheim

Her er det jo også flere som kan spille i flere posisjoner.

Her kunne man også kvittet seg med en stopper eller 2. Kjøpt en spiss, en høyreback og en backup for Eikrem.
Ikke helt uenig i denne...man kunne variert mellom de to formasjonene.
Ja, det blir slitsomt å være back i en 4-1-2-1-2-formasjon for å bidra til bredde i angrep.

Laget i en 4-1-2-1-2 blir ikke veldig ulikt de du nevner i posisjonene over.

Men jeg drister meg til å si at jeg tror Hagla kunne blitt en habil DM dersom han fikk tilitt der.
Nå har han jo levert godt som sentral i 3-backslinja, så kanskje dumt å ta han ut av stopperplass...men ved en 4er bak så har vi jo som du påpeker et overskudd av stoppere.
Øyvann, Lund, Amundsen og Haugan er god dekning der...Bjørnbak vet jeg ikke om man skal regne med stort mer basert på siste intervjuet med han.
Men det som burde vært lagt opp til er hvertfall at Eikrem var i en fri rolle som offensiv midt, hengende bak to spisser.
Ser for meg Eikrem ligge der, klar til å sende avgårde løpsballer til Gulbrandsen eller prikke pasninger mot Samuel som han ueffent får kontroll på. Det hadde blitt mye å måtte tatt hensyn til for forsvarende lag.

Drister meg til med dette laget i en 4-1-2-1-2 formasjon, med førstenevnte som førstevalg:

Keeper: Posiadala/Karlstrøm/Petersen
Høyreback: Linnes/Stenevik
Stopper 1: Øyvann/Haugan/Bjørnbak
Stopper2: Amundsen/Lund
Venstreback: Haugen/Løvik
DM: Roaldsøy/Haglskjær
CM1: Kaasa, Breivik, Bakke
CM2: MMD, Eriksen, Granaas
OM: Eikrem, Hestad
Spiss 1: Gulbrandsen, Berisha
Spiss 2: Samuel, Nyheim

Alle glemte; innbyttere.
Som du sier kan flere her spille på flere posisjoner også, med Eriksen som blant annet kan spille spiss.
Apropo spiss, dette ser ut til med dagens skadesituasjon å være den posisjonen vi er dårligst besatt pr nå.


Dette laget hadde fint kunne variert mellom en 4-1-2-1-2 og en 4-2-3-1.
 
Blir en fryktelig smal formasjon. Siden vi ikke har en naturlig defensiv midtbanespiller skulle jeg gjerne sett av vi hadde to i den formasjonen

4231

Keeper: Karlstrøm/Posiadala/Petersen
Høyreback: Linnes
Venstreback: Haugen/Løvik
Stopper 1: Øyvann /Hagelskjær/ Haugan
Stopper 2: Amundsen/Lund/Bjørnbak

Sittende midtbane 1 Kaasa/Roaldsøy
Sittende Midtbane 2 Breivik/Bakke/Granaas

Venstre flanke: Hestad/Stenevik
Offensiv midtbane: Eikrem
Høyre flanke: Dæhli/Eriksen

Spiss 1 Gulbrandsen/Samuel
Spiss 2 Berisha/ Nyheim

Her er det jo også flere som kan spille i flere posisjoner.

Her kunne man også kvittet seg med en stopper eller 2. Kjøpt en spiss, en høyreback og en backup for Eikrem.
Forresten....
I en 4-2-3-1-formasjon får du bare spille med en spiss Papa! :)
Laget ditt over har 12 spillere om jeg forstår oppsettet ditt riktig...
 

En lengre artikkel som fronter forskjellige meninger om det som foregår.

"
– Hva mener du om de som sier dette ikke er en ny trend, men at utviklingen har vært negativ over tid?

– Vi er enig i at resultatene i serien i fjor, og i sesonginnledningen i år, ikke har vært som ønsket, men vi må ta med oss at det har vært gode resultater også. Sesongen 2023 ble til slutt bra, sett under ett. Med inntektene og prestasjonene fra Europa og at cupseieren sikret mer europaspill i år. Vi må ikke glemme alt som var bra og bare fokusere på det negative. Det har også vært gode prestasjoner i sesongen 2023 og i vinter, mener Neerland."

Jeg begynner å bli lei av at vi vant finalen mot Glimt og var i europa blir dratt frem som suksessen i 2023.

For å gjenta det igjen, Klaksvik, Helsinki, Kjelsås, 3. plass i gruppa i EL.

Så forbanna bra var det ikke.

Edit: Og foruten å slå et skammelig svakt Häcken to ganger, som var en kasteball i europa, så fikk vi med oss 1 poeng i de resterende 4 kampene.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp