Arsenal - Fulham

At det er mulig å rote det til for seg selv så enormt som Arsenal her gjør med en mann mer ute på banen er helt ekstremt, og gir flashback til tidligere sesonger. Uansett så mye flaks som Fulham har her, kan Arsenal bare skylde på seg selv for alle de store feil, klønetrynefakter og total mangel på å holde konsentrasjonen hele tiden. Det er dette laget sitt store problem. Klarer ikke å fokusere og holde konsentrasjonen når de leder en kamp.
 
Målet er topp 20
Målet må være at Arsenal ligger 7-8 poeng bak PL leder til langt ut i januar i alle fall. For dette guttelaget har ikke noe styrke i seg til å lede noe som helst. Da rakner det stort sett for de hele tiden.
 
Ingenting å syte for. Arsenal sine drittunger må en gang bli voksne kollektivt. For det her er ikke bra at de enorme store personlige feilene hele tiden raserer poeng fangsten. Fulham er verken gode eller noe som helst annet. Dette ødelegger Arsenal helt alene.
 
Pinlig lagledelse. Får være fornøyd med topp 5 som målsetning. Beste midtstopperen vår er fast benkesliter.
 
Her kan vi bare skylde på oss selv.

Forstår ikke behovet for å ta ut Martin. Vår est ballsikre spiller.

Arteta forsøker å skape en ny struktur, og endre vinnerformelen fra i fjor, men pr nå virker det absolutt ikke.

Gabriel og Zinchenko skulle startet for Kiwior og Partey, og Havertz har ikke fungert i laget til nå.
 
Karma for Arteta sin motvilje til å bruke Gabriel i midtforsvaret, og dermed fucke opp alt av fantasy for ærlige, hardtarbeidende mennesker.

For en sta jævel. Kiwior liksom.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp