Nyheter - nye matvarer tråden

Smakstest, et par fjortiser i redaksjonen som bare synser i vei. Skikkelig barnslig. Men interessant hvor utrolig lite innovative Hennig-Olsen er her. Ingen av de tre som frister. Diplom-is kjører jo på, og for meg gledelig med Splitt-is, som var en av mine favoritter...

 
Spent på blandt annet Fjellpizzaen
Johaug hadde signaturen sin på noe lignende for noen år siden, og det var en veldig god pizza. Jeg ser dog at prisen er under 30 kroner, og det er mistenkelig billig.

Ser nå at dette er en "gammel" tråd., men fikk du smakt fjellpizzaen?
 
Johaug hadde signaturen sin på noe lignende for noen år siden, og det var en veldig god pizza. Jeg ser dog at prisen er under 30 kroner, og det er mistenkelig billig.

Ser nå at dette er en "gammel" tråd., men fikk du smakt fjellpizzaen?
nei, fant den ikke i butikkene 🤷🏼‍♀️
 
Jeg er ikke sikker på om det er rett tråd, men passer likevel på å legge inn en liten advarsel.
Det gjelder eksotisk frukt. Alle kjenner vel Durian, også de som ikke liker den.
Det er alment kjent at man kan vli forgiftet av å kombinere durian med alkohol.
Så langt alt greit. Men i går lærte min kone at nykommeren Jackfruit heller ikke bør inntas sammen med durian.
Kastet opp og tømte tarmene totalt, noe som tok hele nattan.
Disse to bør altså inntas hver for seg.
 
Jeg er ikke sikker på om det er rett tråd, men passer likevel på å legge inn en liten advarsel.
Det gjelder eksotisk frukt. Alle kjenner vel Durian, også de som ikke liker den.
Det er alment kjent at man kan vli forgiftet av å kombinere durian med alkohol.

La oss ikke overdrive det heller. Problemet med durian og alkohol er at det bremser nedbrytningen av alkohol. Således trenger man mindre for å stryke med, eller bli dårlig. Men kombinasjonen i seg selv er ikke mer giftig enn alkohol alene.

Nå har jeg kombinert smaking av durian med øl, og det største problemet var egentlig at kullsyren og frukten får en eller annen kjemisk reaksjon, som skaper noen ganske ille raper. Men spydde, det gjorde jeg ikke.
 
La oss ikke overdrive det heller. Problemet med durian og alkohol er at det bremser nedbrytningen av alkohol. Således trenger man mindre for å stryke med, eller bli dårlig. Men kombinasjonen i seg selv er ikke mer giftig enn alkohol alene.

Nå har jeg kombinert smaking av durian med øl, og det største problemet var egentlig at kullsyren og frukten får en eller annen kjemisk reaksjon, som skaper noen ganske ille raper. Men spydde, det gjorde jeg ikke.
Enig i det. Vi skal ikke overdrive. Men det er jo greit å vite at man kan få en reaksjon av visse kombinasjoner.
Noen kan trekke på skuldrene som deg og bare oppleve en rap, mens andre kan reagere på en annen måte.
En artig "practical joke" er å snike et fedd durian inn på et lurt sted i huset til noen man skal kødde litt med.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp