Dagsrevyen - irritasjonstråd!

Idag / nå Dagsrevyen. Vi er 8/9 minutter ut i sendingen. Gaza, Gaza. Hver dag. Store og anerkjente europeiske medier som BBC og Financial Times melder idag at russerne planlegger blodige angrep her i Europa. Kilde ; etterretningstjenesten. Jernbanen Narvik Kiruna. To avsporinger i vinter. Russisk sabotasje på en norsk-svensk jernbanelinje. To finske Finair fly måtte i går snu på vei til Tallin pga det som høyst sannsynlig er russisk GPS jamming.

Men pytt pytt. Hva er det mot Gaza. Det jeg fikk med meg - før klipping bort - var en palestiner som skambanket et esel.
 
Statsbesøk fra Moldova - kunne det kanksje være en ide for Dagseryen å fortelle litt om landet og de norske forbindelsene... Tipper svært mange knapt har hørt om Moldova... Situasjonen med Ukraina og Russland gjør jo det også litt eksra aktuelt.
 
Statsbesøk fra Moldova - kunne det kanksje være en ide for Dagseryen å fortelle litt om landet og de norske forbindelsene... Tipper svært mange knapt har hørt om Moldova... Situasjonen med Ukraina og Russland gjør jo det også litt eksra aktuelt.
Det virket til å være viktig å presisere at de diplomatiske båndene er tette. Om dette faktisk stemmer er jeg noe skeptisk til, i så fall kunne det være greit å forklare litt om det, som du nevner i ditt innlegg her. Jeg ser vel for meg at forbindelsene først og fremst er diverse hjelpeprosjekter.
 
Jeg ser vel for meg at forbindelsene først og fremst er diverse hjelpeprosjekter.
Moldova nevnes i den samme EU-utvidelsen som Georgia og Ukraina.


Georgia var visst på statsbesøk nylig. Ellers har TV Visjon Norge og vloggere på Youtube, en stor kunnskap om Moldova. Eller, de dokumenterte at det ikke var noen turistmagnet.
 
Det virket til å være viktig å presisere at de diplomatiske båndene er tette. Om dette faktisk stemmer er jeg noe skeptisk til, i så fall kunne det være greit å forklare litt om det, som du nevner i ditt innlegg her. Jeg ser vel for meg at forbindelsene først og fremst er

Situasjonen i Ukraina er selvsagt viktig her, ettersom Moldova er et naboland, som har tatt imot haugevis med flyktninger, blant annet. Men det ser ikke ut til at NRK Dagsrevyen virker å være det minste interessert å drive litt folkeopplysning om det
 
Ellers har TV Visjon Norge og vloggere på Youtube, en stor kunnskap om Moldova.
Joda. Husker disse hjelpeprosjektene til Visjon Norge i Moldova og alle kveldssendingene der. Men hvor vidt Hanvold og Co faktisk gjorde det de påstod skal jeg virkelig ikke gå god for.
 
Gikk inn på Diskutopia for å se om noen andre som hadde rukket å skrive før meg, det var det!

Vita og Wanda om trening på Dagsrevyen er lavmål, selv om de er i overraskende god form.
Akkwe....er visst bare trening som er tiden...man tror man blir så veldig mye "sunnere"...for å være sunn, må jo alle være...intil pumpa hakker.... Mistet tre gode venner i min alder ,fordi de rett ut sunnet seg ut..kort, løp seg til å møte skaperen......
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp