Hartlepool United

I dag ble Antony Sweeney presentert som ny førstelagstrener i Gateshead. Kontrakten med Hartlepool gikk ut 30. juni og klubblegenden fikk ny jobb umiddelbart. Det samme gjelder midtbanespiller Tom Crawford som i dag ble klar for Altrincham.
 
Full Fixture List
I dag klokka 14 ble terminlista for den kommende sesongen offentliggjort.

August

Lør 10 Aug – Yeovil Town (B)
Lør 17 Aug – Southend United (H)
Tir 20 Aug – Tamworth (B)
Lør 24 Aug – Wealdstone (H)
Man 26 Aug – Woking (B)
Lør 31 Aug – Braintree Town (H)

September

Lør 7 Sep – FC Halifax Town (H)

Tir 10 Sep – Boston United (B)
Lør 14 Sep – Ebbsfleet United (B)
Lør 21 Sep – Dagenham & Redbridge (H)
Tir 24 Sep – Rochdale (H)

Lør 28 Sep – Forest Green Rovers (B)

Oktober

Lør 5 Oct – Sutton United (H)

Lør 12 Oct – Emirates FA Cup Fourth Qualifying Round
Lør 19 Oct – Maidenhead United (B)
Tir 22 Oct – Altrincham (B)
Lør 26 Oct – Aldershot Town (H)

November


Lør 9 Nov – York City (B)
Lør 16 Nov – Eastleigh (H)
Lør 23 Nov – Solihull Moors (B)
Tir 26 Nov – AFC Fylde (H)
Lør 30 Nov – Barnet (H)

Desember


Lør 7 Dec – Isuzu FA Trophy Third Round
Lør 14 Dec – Southend United (B)
Lør 21 Dec – Yeovil Town (H)
Tor 26 Dec – Gateshead (B)

Januar

Ons 1 Jan – Oldham Athletic (H)

Lør 11 Jan – Barnet (B)
Tir 14 Jan – Tamworth (H)
Lør 18 Jan – Wealdstone (B)
Lør 25 Jan – Woking (H)

Februar


Lør 1 Feb – Braintree Town (B)
Lør 8 Feb – Sutton United (B)
Lør 15 Feb – Maidenhead United (H)
Tir 18 Feb – Altrincham (H)

Lør 22 Feb – Aldershot Town (B)

Mars

Lør 1 Mar – York City (H)

Tir 4 Mar – AFC Fylde (B)
Lør 8 Mar – Eastleigh (B)
Lør 15 Mar – Solihull Moors (H)
Lør 22 Mar – Boston United (H)

Lør 29 Mar – FC Halifax Town (B)

April

Lør 5 Apr – Ebbsfleet United (H)

Lør 12 Apr – Dagenham & Redbridge (B)
Fre 18 Apr – Oldham Athletic (B)
Man 21 Apr – Gateshead (H)
Lør 26 Apr – Rochdale (B)

May

Man 5 May – Forest Green Rovers (H)
 
Første oppkjøringskamp sparkes i gang i ettermiddag, noe som skal bli godt da klubbfotball gruser landslagsfotball når det kommer til dalts fotballinteresse. Nå vil sikkert noen av dere reagere med å si: "Men startet ikke Hartlepool oppkjøringa forrige lørdag da FC Hartlepool ble slått 8-1"?. Jo for så vidt, men det var et lag bestående av unge spillere og spillere på prøvespill. Ikke en eneste førstelagsspiller var involvert og manager Darren Sarll så kampen fra tribunen. Så jeg regner dagens kamp som startskuddet på en ny sesong. Men forrige helgs lokalderby trakk over 1500 tilskuere, noe som tilførte lyden klingende mynt i klubbkassa til våre amatørkolleger fra Hartlepool.

Det har vært stille på overgangsfronten etter at Adam Campbell signerte for klubben for noen uker siden. Manageren sier at nå er man godt besatt i alle posisjoner og at de neste signeringene vil være vanskelig. Dette begrunner han med at eventuelle signeringer må være av det slaget som forsterker oss, og slike spillere finnes i et begrenset antall og er av en type kaliber som alle klubber ønsker seg. Så det gjelder å være tålmodig for å få de rette spillerne på plass, og ikke ende opp å signere spillere bare for å signere spillere. Dette er helt klart en strategi som gir mening, så er det bare å krysse fingrene for at klubben klarer å beholde tålmodigheten og ikke falle tilbake til gamle synder på overgangsmarkedet.

Etter noen meget harde uker på treningsfeltet skal spillere i ettermiddag få sin første kamp under den nye manageren. De to første kampene handler om å gi hver spiller 45 minutter kamptrening. Spillerne får en gjennomkjøring i kampsituasjon samtidig som Darren Sarll vil se hvilke spillere som klarer å tilpasse seg managerens intense spillestil. Dodds gjør comeback i ettermiddag. Han vil starte kampen etter å ha vært ute over 10 måneder med skade. Han vil tilføre fart og vil være en klar forsterkning i forsvaret.
 
Manageren sier at nå er man godt besatt i alle posisjoner
Her er det viktig å presisere at dette gjelder utespillere. Det er ingen tvil at vi trenger forsterkninger på keeperplassen, der vi står som Dixon som eneste keeper.

SPILLERTROPPEN
En oversikt over spillerstallen:
Keepere: Dixon.
Forsvar: Burton, Darcy, Ferguson, Dodds, Onariase, Parkes, Stephenson, Waterfall.
Midtbane: Featherstone, Hunter, Mancini, Sheron, Storey, Wallace.
Angrep: Campbell, Charman, Dieseruvwe, Grey.

Troppen består av 19 profesjonelle spillere. To av disse, Dixon og Onariase, er på transferlisten. Wallace er langtidsskadd. Darcy, Stephenson og Storey spilte i fjor på klubbens juniorlag.

Laget (4-2-3-1): Dixon; Dodds, Waterfall, Parkes, Ferguson; Hunter, Sheron; Grey,, Campbell, Charman; Dieseruvwe.

Får vi på plass en ny førstekeeper så skal dette være en førsteellever som skal kunne forbedre fjorårets 12.plass. I tillegg har vi veteranen Featherstone og publikumsfavoritt Mancini i bakhånd. Førstenevnte er i år spillende trener, og sistnevnte har vært skadeutsatt og Stelling i lokalavisa er litt skeptisk på hvordan han skal passe inn i managerens intense presspill.

Den nye regelen med sju spillere på benken tilsier bedre forhold for utvikling av klubbens unge spillere. Darcy, Stephenson, Storey og Steel viste alle gode takter da de fikk sjansen mot slutten av forrige sesong. Likevel, det er ingen tvil om at vi trenger flere spillere foran den kommende sesongen. Prioritet er (minst) en keeper, en sentral midtbanespiller, en kantspiller og en backup for Dieseruvwe på topp. Skulle man lykkes å forsterke i disse posisjonen vil man ha en spillerstall på rundt 22 spillere. Manageren har tidligere uttalt at han liker best å jobbe med en liten spillestall, og dermed kan den hende at en eller to av våre unge spillere blir sendt ut på utlån for å erverve seg erfaring.
 
DRAKTNUMMER sesongen 2024-25
1. Joel Dixon
2. Dan Dodds
3. David Ferguson
4. Tom Parkes
5. Luke Waterfall
6. Kieran Wallace
7. Jack Hunter
8. Anthony Mancini
10. Adam Campbell
11. Luke Charman
12. Joe Grey
14. Nathan Sheron
16. Nicky Featherstone
18. Kieran Burton
20. Mani Dieseruvwe
21. Louis Stephenson
22. Campbell Darcy
23. Manny Onariase
24. Max Storey
25. Michael Maidens
Draktnummer 25 er ikke i bruk til minne om Michael Maidens (1987-2007).
 
Laget mot West Auckland Town
Selv om planen er å gi 22 spillere 45 minutter i ettermiddag, så starter manager Sarll med noe som er tilnærmet en førsteellever. Tre spillere er ikke involvert i dagens tropp. Disse er Charman, Mancini og Waterfall. I tillegg er Wallace ute med langtidsskade.

Laget: Dixon; Dodds, Onariase, Parkes, Ferguson; Hunter, Sheron; Trialist A, Campbell, Grey; Dieseruvwe. Reserver: Burton, Stephenson, Darcy, Featherstone, Storey, 5x Trialist.
 
2-0 til pause etter scoringer av Campbell og Dieseruvwe. Dermed har to av våre beste offensive spillere åpnet målkontoen allerede i første kamp. Ferguson nest sist på scoringen til vår toppscorer.
 
3-0 ble sluttresultatet etter scoring fem minutter før slutt av en spiss på prøvespill, assistert av Featherstone. Herr og fru Trialist var nok stolte da hele fem av sønnene startet andre omgang. Neppe så mange av disse prøvespillerne som er aktuell for kontrakt. Det er en sjanse for å vise seg frem, samtidig som at det ikke blir for stor belastning på våre egne spillere så tidlig i sesongoppkjøringen.
 
dan_dodds.jpg

Det er godt å se Dan Dodds i aksjon i sesongoppkjøringens første kamp. 322 dager med rehabilitering og opptrening har gjort at han nådde sin målsetning om å være klar til sesongoppkjøringen.
 
Prioritet er (minst) en keeper, en sentral midtbanespiller, en kantspiller og en backup for Dieseruvwe på topp.
Greg Sloggatt signerer for Hartlepool
Sommerens femte signering er Greg Sloggatt som spilte for Cheltenham i vårsesongen. Det ble kun to ligakamper etter at han til klubben kom sent i februar. 28-åringen er midtbanespiller og beskrives som en boks-til-boks-spiller. Dermed har klubben hentet en helt ny midtbane, en lagdel som tydeligvis har vært identifisert som lagets svakhet i fjorårssesongen. Greg er 188 cm høy og bidrar med fysikk på midtbanen. Han kan også brukes på midtstopperplass. Han har spilt hele karrieren i Irland, der han står med 223 ligakamper og 11 mål.

Karrieren så langt
  • USD, 75 ligakamper - 6 mål
  • Derry City, 34 ligakamper - 1 mål
  • Dundalk, 112 ligakamper - 4 mål
  • Cheltenham, 2 ligakamper
Vi får håpe at han får oppleve litt av den samme suksess i Hartlepooltrøya som han landsmann Gav Holohan. Han får drakt nummer 15 og er spilleklar til morgendagens treningskamp i Scarborough.
Velkommen til Hartlepool, Greg Sloggatt!
 
Scarborough vs. Hartlepool 3-1
Tap borte mot Scarborough fra divisjonen under er ikke så veldig imponerende. Nå skal vi ikke legge all verden i resultatet fra en treningskamp. Det stod 0-0 til pause, da Pools stilte en sterk førsteellever. Etter pause byttet vi inn et lag med mange juniorer og prøvespillere. Pools utlikning kom fra straffemerket. Målscorer Antony Mancini. Mancini var en av tre spillere som stod over første kamp pga. en mindre skade. Charman og Waterfall mistet også dagens kamp, men de skal ikke være langt unna spill. Nykommer Sloggett var på benken i går, og kom ikke inn i pausen - men muligens kom han inn i løpet av andre omgang.

Aungiers er en 16 år gammel kantspiller som fikk sin debut. I tillegg spilte ungguttene Darcy, Stephenson, og Storey. Legger vi til Grey, så stiller man med fem egenproduserte spillere.

Laget (1.omg): Trialist A; Dodds, Onariase, Parkes, Ferguson; Featherstone, Sheron; Grey, Campbell; Storey; Dieseruvwe.

Laget (2.omg): Dixon; Darcy, Trialist B, Burton, Stephenson; Hunter, Sheron; Aungiers, Mancini, Storey; Trialist C.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp