Pannekaker OG tomatsuppe?

Bruker du pannekaker til tomatsuppe?

  • Ja

    Stemmer: 13 37,1%
  • Nei

    Stemmer: 22 62,9%

  • Totalt antall stemmer
    35
Jeg syntes det var viktig at ungene fikk tradisjonell kost, og at de lærte noe på det området. At dette tok tid var mitt problem og ikke ungenes.
Støtter deg i den.
Jeg ble også veldig matbevisst når jeg fikk unger, og spesielt når jeg ble alene med dem. Siden den gang har det blitt ei greie å la god mat fra bunn oftest mulig (nesten daglig) og smelle til med noe riktig godt i helgene
 
Jeg er oppvokst med pannekaker og tomatsuppe m/ makaroni. Tror vi også hadde tilfeller av spinatsuppe og blomkålsuppe. Gjerne også til vafler. Div. blåbærsyltetøy osv på. Jeg kommer fra et sted på hedmarken. Synes det var godt jeg :D Ble litt mindre kjedelig/mer variert.
 
De ble derimot forbauset over mangelen av TOMATSUPPE. Jeg gjentar: TOMATSUPPE. Hva i huleste skal man med TOMATSUPPE til pannekakene? Hva slags kombinasjon er dette?
Ja, du kan spørre. Det er galskap. Til pannekaker hører selvsagt ertesuppe.
 
Man spiser suppa først og pannekaker med bacon og blåbærsyltetøy som dessert. Pannekaker som blir til overs spises kalde med smør og ost eller smør og sirup.
Slik var det da jeg vokste opp også. Men til mine egne barn dropper jeg suppa, blir nok gris med blåbærsyltetøy, får se når de blir litt større.
 
Som barn druknet jeg pannekakene i sukker. Nå spises det sjeldent, men det duger sammen med ertesuppe og pannekaker dandert med bacon.

Tomatsuppe og pannekaker høres rart ut. For øvrig vil jeg si at tomatsuppe er en verdig middag med kjøttboller og varme baguetter. Isolert sett er suppa lite spennende.
 
Husker selv at når jeg vokste opp på sørøstlandet at det ofte var Suppe og pannekaker, at man hadde en suppe ved siden av pannekakene, og at det var normalt i hjemmet når jeg vokste opp. Hvorfor vet jeg ikke, og har aldri tenkt noe særlig over det.

Nå tilhører jeg også den type person som mener at folk må spise hva man måtte ønske, og mener at Pizza med ananas også er godt da, for hva det er verdt, riktignok ikke den typiske hawaii-pizzaen.
Jeg har også vokst opp med suppe til pannekaker. Men ikke tomatsuppe, mest ertesuppe.
 
I tomatsuppa er det godt med makkaroni, egg og til og med godt stekt kjøttdeig.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp