Knivstukket i Luster

Var det innvandrere? Twitter skriker at det er muslimer/flyktninger/utlendinger som står bak.
 
Vel, ingen tårer fra meg heller. Allikevel litt skummelt at en guttegjeng går til det skrittet, det er ikke godt nytt for deres fremtid. Blir nok noen fininger det der.
 
Disse sakene er jævlige. Men vi må prøve å være en rettstat selv om det ikke alltid er enkelt å la være å bli en del av lynsjemobben.
Jepp, derfor bare fristet til å si han fikk som fortjent, samtidig er det lett å forstå guttene. Aldri sikkert det er første gang han er borti guttunger heller. Kan fort ligge mer bak her.
 
Det er et problem at mange på SoMe driver med jakt på, og outing av, pedoer. Det er på den ene siden nødvendig når myndighetene ikke snapper disse opp før de har voldtatt en hel barnehage/skole/nabolag, men samtidig blir rettsstaten svekket.
 
Dette må vel fort være inspirert av klovnene som driver med "to catch a predator" på diverse streamingplattformer?
 
Etnisk norske har jeg hørt.
Uansett, tror andre pedofile tenker seg om en gang til før de avtaler sextreff med barn, har ingen sympati med offeret i denne saken
En borgerverngruppe som kaller seg «pedo-jegere» har delt video av knivangrepet mot en 51 år gammel mann i Gaupne fredag.

«Vi er ikke ute etter å drepe pedofile, bare skade dem», skriver administratoren til BT.

Politiet har i ettertid opplyst at 51-åringen er siktet for å ha avtalt et møte med en person under 16 år med hensikt om seksuell omgang. Det er direkte kobling mellom denne siktelsen og knivstikkingen, bekrefter politiinspektør Janne Ringset Heltne til Aftenposten.

 
Det som nesten er litt artig er at denne gruppen blomstret opp i Gaupne i Luster. Der har de vel knapt noe mer enn en bensinstasjon og gamlehjem. Men ok, da blir det vel litt straff på alle da. Får nesten håpe at den figuren Aron er involvert, og får seg en tur til bak murene.
 
Var det innvandrere? Twitter skriker at det er muslimer/flyktninger/utlendinger som står bak.
Twitter ( som enkelte her på forumet) skriker vel det uansett. Men nei, det er ikke noe som tilsier at de var utlendinger, tvert imot i følge det jeg har lest.
 
Twitter ( som enkelte her på forumet) skriker vel det uansett. Men nei, det er ikke noe som tilsier at de var utlendinger, tvert imot i følge det jeg har lest.
Nei ikke utlendinger. Norske gutter som ikke helt forstår konsekvenser.
 
Beveget meg inn på den twittersiden med flere tilsvarende episoder nå, som Luster-ungdommene tilsynelatende er en del av eller er inspirert av, og det er jo forholdsvis stygge scener.

Her må jo politiet ta grep, man kan ikke ha gjenger som tar loven i egne hender og banker opp de grisene. Er flere videoer fra Norge der.

Har begrenset sympati for "ofrene" men disse ungdommene er selvsagt ikke de som skal fange og straffe disse personene.
 
Sist redigert:

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp