Listhaugs tidligere propagandaminister en løgner og en svindler?

Noen avsløringer er mer og mindre overraskende enn andre. Nå får vi vår første strafferettssak som følge av pendlerboligjuks og den tiltalte er Sylvi Listhaugs tidligere propagandaminister Espen Teigen. Han står tiltalt for grovt bedrageri etter å ha svindlet til seg skattefri pendlerbolig.


Teigen er jo ingen tilfeldig tidligere rådgiver. Det var han som "skapte" Sylvi Listhaug og gjorde henne så populær i enkelte miljøer med trolling og delvis tilslørt rasisme. Han fikk henne også sparket da han la ut en post som anklaget AP for å støtte terrorisme.

At han har jukset til seg pendlerbolig er lite overraskende. Det er imidlertid litt vanskelig å se hva som skiller ham fra saker som Hansen, Tajik og Ropstad som alle løy for å sikre seg urettmessig tilgang på skattefri pendlerbolig.
Nivået er egentlig altfor lavt for å kommentere (som alltid)

Men det må være tilfredsstillende for NrK endelig å kunne skrive "bedrageri" i forbindelse med pendlerboliger. For resten av venstresiden også vil jeg tro.
 
Nivået er egentlig altfor lavt for å kommentere (som alltid)

Men det må være tilfredsstillende for NrK endelig å kunne skrive "bedrageri" i forbindelse med pendlerboliger. For resten av venstresiden også vil jeg tro.
Tiltalen er "grovt bedrageri". Altså ikke NRKs formulering.
 
Hver gang jeg hører maktmennesker utale seg så setter jeg på denne sangen på CD spilleren min

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
For å undersøke om det er "venstreorientert bias" i denne saken så tok jeg en sjekk på hva overskriften var på Document.no og Resett (som nå forresten heter "inyheter.no"). Overskriften begge plasser var:

"Espen Teigen er tiltalt for grovt bedrageri"
 
Har ingen sammenheng med at Trønder-avisa ikke ville forlenge vikariatet hans, eller at Nidaros tydeligvis ikke ville ha ham.

Ikke overhodet. 🙃
 
Dette er noe av det han skrev på Facebook:

«Norge er på vei utfor stupet. Milliarder sløses bort på klimatiltak utformet bak lukkede dører av mektige lobbyister, unger ranes midt i dagslys og journalister kaller innvandrere som dreper for «norske statsborgere». Alt av hensyn til å dekke over det vi kan se med våre egne øyne. Samtidig er vi plutselig nødt til å kalle en mann i kjole for en kvinne, ellers risikerer vi å stenges ut av jobb og høflig samfunnsliv. Nå er det nok.»

Passer fint inn hos Document ja.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp