Klokketråden

Innleggene. Klokka på whiskeyglass med cigaren oppå. "Hvilken klokke bruker du når kona føder?" med medfølgende bilde fra fødestua også videre. Det er så mye blodharry der.
Hehe. Sikkert mye Rolex også? Som Jeremy Clarkson sa: Rolex, the choice of all the world's asses!
 
Hehe. Sikkert mye Rolex også? Som Jeremy Clarkson sa: Rolex, the choice of all the world's asses!
Det er en del sannhet i det utsagnet. Verste folkene er de som eier en Rolex og knapt vet hvilken modell de eier. Den genuine interessen er fullstendig fraværende og det eneste som betyr noe er kronen. Det blir helt tullete.

Når det er sagt, lager Rolex fantastiske klokker som også holder seg bra i verdi. Jeg vil heller betale 120' for en sub enn 150' for en nye IWC Ingenieur, selv om sistnevnte ser kulere ut etter min mening. Sistnevnte er helt latterlig overpriset og faller nok som en stein med en gang du går ut døren. For oss dødelige som ikke kan tørke oss i rumpen med tusenlapper, er det noe som er verdt å tenke på. Spesielt om man har en ganske bred samling.
 
YZayEIgjGU2jtA1QNGTPbA.png.transform.global_image_480_2x.png


Dyr, men vanvittig kul. Den kommer med et Genta-premium som man også ser hos PP med Nautilus og AP med Royal Oak. Jeg tror likevel at de har bommet på prisen.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp