Shots, shots, shots

9 Jul 2023
235
Tenker å prøve meg på en ny bettingtråd. Vet ikke om det eksisterer en lignende. Skal forsøke å legge frem tips til skuddspill. Dette kan være både skuddspill på spillere eller skuddspill på lag. Fått mer sansen for dette markedet. Kom med egne spill, eller eventuelt info om høyere odds på foreslått spill.

Debuterer med følgende spill:
Artem Dovbyk over 1,5 SoT (skudd på mål) 2,2 @Unibet

Meget interessant kamp mellom Girona og Villareal hvis man ser på kampen på Pichichi. Dovdyk står med 20, og Sørloth med 19. Her tror jeg vi får se to skuddkåte menn. Dovbyk er på straffer. Girona har 46 mål på 17 hjemmekamper. Ingen har scoret flere mål hjemme. Ser at denne ligger på 1,88 hos Betsson. Dovbyk har seks mål på de siste seks kampene. Tror den ville falle ned mot 2 frem mot kampstart.
 
Spill nr. 2
Kamp: Brighton - Man United
Spill: Brighton over 18,5 skudd
Odds: 1,94
Bookie: Unibet

Brighton nr. 5 på lista over antall skudd. De har i snitt fyrt av 15 skudd per kamp. Her skal de avslutte mot et United lag, som har sluppet til skudd for moro skyld. De "jager" en syvende plass. Men tror tankene er på FA cup finalen som kommer seks dager senere. Brighton på hjemmebane kommer til å styre kampen, og jeg tror de er opptatt av å vise seg fra en god side i sesongens siste kamp.
 
Spill nr. 3
Kamp: Atalanta - Bayer Leverkusen
Spill: Frimpong over 0,5 SoT
Odds: 2,35
Bookie: Unibet

Grimaldo og Frimpong meget sentrale i Leverkusens offensive spill. Grimaldo står til 1,79. Ser ingen grunn til at det skal være så stor forskjell i odds på disse to. Frimpong over 0,5 SoT står til 1,95 hos Betsson. Tror denne vil falle nærmere 2 blank fram til kampstart. Velkjent at Leverkusen har holdt formen ved like etter at gullet ble sikret. Selv om Atalanta har imponert i Europa, tror jeg de skal slite mot seiersmaskinen til Xabi.

NB! Grimaldo over 0,5 SoT kan i skrivende stund spilles til 2 i odds hos Betsson. Synes det er verdi i denne også, men vurderer det dit hen at det er mer verdi i Frimpong-spillet.
 
Ligger til 1,78 rett før kampstart. God verdi på spilt odds. Gjenstår å se om det blir gevinst🤞
 
Spill ut ❌
Frimpong har ett skudd i løpet av kampen. Så ut til å spille høyere enn vanligvis, derav oddsfall før kamp. Hadde mange nesten-sjanser, men en svak kamp av Leverkusen gjør at spillet ikke går inn.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp